Слави Трифонов: Пламен Николов беше избран преди две седмици

Лидерът на ИТН опроверга спекулациите за смяна в последния момент
Обновена: 30 юли 2021 19:43 | 30 юли 2021 19:43, Веселина Йорданова
183
Слави Трифонов: Пламен Николов беше избран преди две седмици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че кандидатът за премиер Пламен Николов е бил избран преди две седмици.

Още по темата
Така Трифонов отговори от социалната мрежа на информациите, че той е бил предпочетен в последния момент пред Петър Илиев.

"Тъй като виждам, че се спекулира кога точно е избран кандидатът за министър-председател на “Има такъв народ”, т.е. бил е друг, а г-н Пламен Николов е избран в последния момент, аз ще ви кажа тайминга. Защото, както се досещате, имам информация от първо лице. Кандидатурата на г-н Пламен Николов беше избрана преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Слави ТрифоновИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
13
 
! Отговори
безпартиен преди 3 години
Още преди да почнат протестите бяха притиснали Божков да плати 757 милиона лева данъци.Той обаче спретна протести.Тогава бях пресметнал и написах,че Божков може да финансира протести 3000 дни.Е,явно се е договорил със 7/8 и така да са ви честити ИТН!Сега ако някой се договори с Израел срещу някакъв процент от тези пари Божков да ни го доставят опакован аз ще гласувам за него!А Израел това го може-доказвал го е неведнъж!
30
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави обединете се четири партии и смачкайте фасона на тлъст ата тиква. Държавната администрация е пълна с калинки на ГЕРБ. Трябва яка метла за хрантутниците!!!!
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гола вода са тия.Така ли се води диалог?Ай ,Ай ай ай айа йа ай ,чалгария
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Взел е решение в последните 3-4 дена, Славчо е много объркан от политиката и това, че нема да бъде чалгар нумбър уан вече, гледа да компенсира нещата, щото може да е залеза му изобщо в БГ :))
27
2
 
15
 
! Отговори
ИТН и БСП са едно преди 3 години
Всяка непозната личност в политиката и управлението е издигната или става зависима от задкулисието! Кукла на конци. Актьор с маска във вилма на неговите сценаристи или кукловоди. няма как този човечец дошъл от никъде и отиваш на никъде, непознат и неподготвен, без никакъв управленски опит да управлява Държава. Всеки ще му нарежда какво да прави а той ще си бъде една безгласна буква или бледа кукла. Защото няма партия която да е създал и която да пише и приема измененията на законите, политиките и бюджетите които би трябвало да предлага.Това в една цивилизована Европейска държава в Западна Ев
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Николов ще трябва да има огромни топки, за да се пребори с октопода, превзел държавата. На мен лично обаче ми се струва някакси боязлив, но дано да греша.
25
2
 
16
 
! Отговори
щ.к. преди 3 години
И за министри нямат хора, всичко читаво им отказва. да видим какви ще ги снесат.
24
1
 
18
 
! Отговори
А преди 3 години
Тоя е като дърта ***. Лъже като за последно!
23
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николай Василев го оттеглиха на 15-ти този месец. Явно веднага след това са се обърнали към Николов, така че не лъже за двете седмици.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото пожелахме , това получихме. Ето ви промяна или подмяна както искате го наричайте. А дано ама надали.
21
5
 
24
 
! Отговори
лъжец преди 3 години
Слави е лъжец. В 16 часа днес са решили да бъде този Пламен Николов. Отново фалстарт.
20
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха,! Преди месец е избран, но едва днес сутринта е разбрал.. Дали са му 4 хиляди лева да се върне от морето за театъра при Чорапа. Няма да има правителство на ИТН.
19
2
 
14
 
! Отговори
бай ви Кънчо преди 3 години
Верваме, верваме...
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ни става та избираме най-грозните възможни. Все пак тия ни представят пред света. Що за грозници. Та, то в цялата нация да търсиш, няма да намериш. Най-грозните и *** политици.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъй ще кажеш, като те оглозгаха до кокал в социалните медии :)) Поне вкара в последния момент челяк от конкурса ти за политици, явно имало смисъл от това нещо :)) Симпатичен ми е, не ми изглежда нагъл, което е приятно, само дето тези които са нагли ги ядат за закуска такива :))))
16
5
 
5
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Слави- геният в българската политика !!! Велик !!!
15
4
 
22
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Този даже ни може и да лъже...А предложения малък крадлив мук - Ники Василев какъв е бил.... ти, ти Слави лично го обяви за кандидат министър-председател.Знаете ли ... ИТН и Слави са способни да ни вкарат във война, толкова са *** и нагли.
14
5
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Ако ще и бай Турбалан да е кандидат за премиер на Слави, няма никакво значение. Обречен е на провал и предсрочни избори.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що не е икономист тоя ?!безличен шаран изглежда.няма да го бъде много време...
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не видим промяна в съдебната и правосъдната система,това означава,че отново ни мамят.Ако след реформата не видим Б.Б. в затвора значи отново ни мамят.Ако не видим реформа в здравеопазването,ако не видим обещаните магистрали и пътища,значи олигарсите на Б.Б. пак са на власт.И задължителна реформа в образованието и достойни заплати на нашите учители и преподаватели.