Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
476
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти пък си проспа мандата. Кво направи за 5 г.?????
475
3
 
26
 
! Отговори
действа преди 2 години
Само Румен Радев може да реши всички кризи като ни докара до 2-3 милиона.
474
3
 
27
 
! Отговори
Радевото клане преди 2 години
При Баташкото клане са били убити по най-песимистичните данни около 5 хиляди българи. При Радевото клане минават 15 хиляди и продължаваме да катерим нагоре.
473
3
 
31
 
! Отговори
радевщина в действие преди 2 години
Защо, например ако минеш на червено те наказват и глобяват, а да излъжеш за да станеш министър не е никакво на нарушение ? Що за държава сме,в която президента и назначените от него министри могат да не спазват конституцията? Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона !!!
472
2
 
34
 
! Отговори
спиш ГЕШЕВ !!! преди 2 години
Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му със зелените чорапи за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !
471
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли заради Ковид-19 каква беше целта в Китай, Австралия, Нова Зеландия и други държави и каква беше целта при мутрите? Целта на мутрите беше цитирам: да има достатъчно легла в болниците, край на цитата. Никакъв опит да се спре или поне силно ограничи епидемията. Затова в България измряха толкова хора.
470
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно голям страх тресе мутрите щом са отворили чекмеджетата и подхвърлят някой и друг лев на трoловете си, които както и господарите им страдат от липса на акъл
469
3
 
29
 
! Отговори
от БГ форумите преди 2 години
Когато ББ подготвяше БОЛНИЦИТЕ за лечението , когато ОБИКАЛЯШЕ ДЪРЖАВАТА за да се разбере кой произвежда материали за защитно облекло,кой може да ги шие,маски,шлемове,нямаше дезифектант, ръкавици ТИ СЕ СМЕЕШЕ ЕХИДНО!НИЕ НЕ СМЕ БЕЗПАМЕТНИ!НИЕ СМЕ БУДНИ БЕЗ ДА НИ БУДЯТ ТВОИТЕ ПОЧТЕНИ Мая костинбродска и киро ЛЪЖЕ
468
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, ръцете ти са изцапани с кръвта на десетки хиляди и никакви опити да обвиняваш предишни управления няма да променят този факт, нито ще те спасят от справедлива присъда ***!
467
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво добро не ви направи Борисов бе неблагодарницииииии.
466
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега се подготвя и възможност и главния прокурор да не е недосегаем. На слугата на Бойко Борисов дните са преброени.
465
1
 
20
 
! Отговори
izh преди 2 години
Избори идат. Всеки се бори за нещо. Едни за България, други за % от награбените пари и имоти, трети за губернаторски пост в бъдещата, в мечтите на кагебейчето, територия. Медиите - трябва да се изплащат инвестиците, пък и живота продължава. Само работещите българи никой не пита , че не им се дава и глас. Ами - тогава, СОПА !
464
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Би ли казал кога и къде според теб била казана фразата "Вирусът е само в главата на управляващите". Очаквам отговор, който да позволи да се провери дали наистина е вярно или е лъжа.
463
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАЙДЕ ДА ИДВА 14.11.ЧЕ ГЕШЕВ ЩЕ ИЗГУБИ ТЪРПЕНИЕ, ВЗЕЛ МУ Е РАЗМЕРИТЕ И МУ ШИЕ ПИЖАМИТЕ ЗА ......
462
2
 
27
 
! Отговори
Р.Радев преди 2 години
Кире, ела за малко тука, че някакъв Иван Гешев ни търси и двамата!
461
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спецовете от чужбина по магистралите се хванаха за главата като видяха на какви цени се строи в България и бързо-бързо избягаха, за да не ги гръмне мафията.
460
4
 
30
 
! Отговори
от БГ форумите преди 2 години
Рундю, кой качваше Шипка по време на карантина, кой организираше платени протести по време на карантина, кои симпатизанти горяха маски пред Парламента, кой постоянно злословеше срещу мерките на Борисов, на кой е фразата "Вирусът е само в главата на управляващите"? .... Настрои хората срещу мерките и ваксините, а сега се сърдиш че хората ти търсят сметка за купищата умрели.
459
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 12 години управление на мутрите, остана ли някой, който още да не е разбрал, че Борисов е кръгла нула като политик?
458
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маймуннке загубена, за всяка една стотинка от Европа се прави тотална ревизия, какви 100 километра, България строи най евтино магистрали маймуннке загубена.
457
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията 12 години ви манипулира и ***. Какво добро за вас направи Борисов, помислете! Поне видяхте, че бяхме пред Румъния преди Борисов, а сега сме далеч зад Румъния.