24 са случаите на COVID-19 за денонощието, един човек е починал

Активните към момента случаи са 1389
13 юли 2023 07:50, Анисия Иванова
15
24 са случаите на COVID-19 за денонощието, един човек е починал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

24 са новите случаи на коронавирус у нас за последните 24 часа, според Единния информационен портал. Един човек е починал.

Направени са 1192 теста, което означава, че делът на положителните тестове е около 2%.

55 души са излекуваните, активните към момента случаи са 1389.

Петима души са новопостъпилите в болнично заведение с коронавирус. Общо хоспитализираните са 100, от тях 12 са в интензивно отделение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: починалкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 9 месеца
Амишите не ходят на лекар и не правят изследвания. Никой нищо не знае за здравния им статус. Не съществува статистика. Те живеят като в каменната ера. Това , което пишеш са лъжи и спекулации.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато те тресне "ковката", друга песен зе пее!
9
3
 
3
 
! Отговори
thebulgariantimes преди 9 месеца
Сп. "Сайънс" съобщи, че все повече изследователи поставят диагнози, включващи сензорна невропатия, която причинява усещане за изтръпване или токов удар, пареща болка и проблеми с кръвообращението, както и синдром на постурална ортостатична тахикардия състояние, което влияе на кръвообращението и може да доведе до симптоми като световъртеж, припадък и ускорен сърдечен ритъм, които се появяват при ставане от легнало положение.Симптомите след ваксинация могат да имат характеристики на едно или и на двете състояния. Според статията хората с дълъг СОVID също могат да страдат от подобни симптоми.
8
8
 
13
 
! Отговори
Уми преди 9 месеца
Ковид осакатавя милиони хора всяка година - може да засегне всяка телесна система и да причини и нервно-когнитивни проблеми - ето писалите под мен са очевидно с такива след многото си ковид инфекции - личи си по нечленоразделните изречения и повторението на едни и същи глупости години наред, т.е. мозъкът им е заседнал и зациклил на едно ниво и се "върти" една и съща плоча - за съжаление те дори не се усещат да се лекуват
7
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да дават им пари за да пишат такива статии. Тези пари идват от джоба на всеки от нас без някой да пита съгласни ли сме
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво това е хубава новина
5
10
 
19
 
! Отговори
ЕС преди 9 месеца
Дават ли ви пари да ги пишете тези статии? Защото ако не ви дават, е излишна тази информация! Кой го интересува, че някой е настинал?! Дайте информация и кой го боли глава, кой има хрема и кой е ухапан от комар!
4
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Толкова бяха и когато се въведоха междуобластните ковид КПП-та от партията, която българският "умен" народ си преизбра няколко пъти, включително сега!
3
8
 
7
 
! Отговори
Денков преди 9 месеца
Като свъши войната идва новата вълна, конто няма ваксинация, в лагер докато му дойде ума в главата, чек пойнти по кварталите за пасове. Изключение само за ибрания народ украинците!
2
11
 
20
 
! Отговори
Бустери има ли? преди 9 месеца
София е над 2,5 милиона вече и целиииии 4 случая на вируса? Малеее, кога ще къртим пейките? Колко са поставените панацейки вчера? Расте ли броят на хората, които си сложиха бустер? Нали ни убеждаваха, че трябва да се бодем през три месеца, та питам да се информирам. Всички шамани от телевизора слагат ли си бустер на всеки три месеца за коварния вирус?
1
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А статистика за постоянно осакатените и убиитите от експерименталната генна терапия кога?