Кирил Петков проговори за катастрофата, спира кампанията си

Съпредседателят на ПП-ДБ изказа съболезнования на близките на загиналия, обеща техника за пожарникарит
Обновена: 16 май 2024 21:17 | 16 май 2024 21:06, Красимир Ангелов
367

Снимка: БГНЕС

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор". Това написа съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

Още по темата
"Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено", заяви той.

"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на "Спешна помощ" е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

"Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим", написа още Кирил Петков.

"Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха, трябва да са във всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко, за да ги осигурим", заяви още той.

Кирил Петков добави, че е отишъл до болницата, където е настанена пострадалата при инцидента жена. "Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота", поясни той.

"Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време", коментира Петков. Според него медицинският персонал в болницата са били големи професионалисти и им благодари за моменталната помощ, която са оказали на жената.

"Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му, написа още Петков за близките на починалия мъж. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено", каза още Петков.

Всичко за инцидента вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
либералните фракции са само едно ниво по-умни от комунистите и фашистите, това означава че са ***.умници
47
5
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Разбира се, че де билите от НСО са виновни, защото са карали като бесни, а и като гледам, конкретния *** е ударил аудито баш в средата и по гумите му се вижда, че изобщо не е направил опит да избегне сблъсъка, просто го е нацепил директно. Това е чисто умишлено убийство. Дано даде Господ и Киртака да "почине" насилствено!
46
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро е убиеца в случая, защото много добре е знаел, че шофьора му е убиец, но въпеки това се е качил да го вози. Никой нормален човек не би се качил при шофьор от НСО. Трябва да си голям комплексар и любител на екстремните преживявания без никакъв морал за да се возиш при тези бандити.
45
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
да помогна на пострадалите? рязали железа, направо са смазали колата, убийци
44
5
 
14
 
! Отговори
Явно е Гузен преди 4 месеца
От шока още не е осъзнал, че като не е карал той няма да го карат да дава проби за наркотици! Като се сети ще му мине!
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И аз да не събирам чужди грехове, но едно време и Лютвичката така беше занулен.
42
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е да не е карал той ... някакъв шофьор от нсо е карал. Стига плакали Гербаджии и копейки (което е едно и също)
41
4
 
34
 
! Отговори
До Шака преди 4 месеца
*** си. Тоя специален режим се ползва в определени моменти само и е с включен звуков и светлинен сигнал. Трябва ли тапанарю, да предполагаш във всеки един момент, че ще изскочи автомобил на НСО с 200 в движение и на завой. Та....тапанарю, тия автомобири са под специален режим не вечно. Пример линейка или полицейски, които не бързат за произшествие и не са включили звук или светлина, за да се виждат отдалече не ползват режима. Същото е и с автомобила на Кирчо. Той не е с кортеж и нищо сложно
40
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не харесвам Кирчо, но все пак проявява човешко отношение. Ако не е изцяло работа на пи ара, браво!
39
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Катастрофата е с цел да се застрахова, че спира обиколките из страната понеже джан-джун няма на сбирките му. Вдъхновил се е от вчерашната стрелба. Вероятно са искали да инсценират покушение и да търси съчувствие. Но нещо се е объркало.
38
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако пак изберете тези плъхове Кирчо и Кокорчо, ще е пълна катастрофа за държавата.
37
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НСО редовно се опитват да изблъскат автомобили от пътя като, че тия улици са им бащиния. Нас щяха да ни убият с вуйчо ми, който е шофьор с нито 1 отнета точка и нито 1 км/ч превишена скорост за 40 години зад волана... Съвсем умишлено ни натискаха въпреки, че се движехме в най-дясна лента. Бяхме и с ремарке! Отвратителни хора с отвратителен характер. А тоя Киро пумийниЪ да не се преструва, че НСО за пръв път избутват хора от пътя пред очите му! Евтини сте, "господа", "представители на народа"!
36
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каква кампания , изчезни ве гьонсуратт нагъл
35
4
 
32
 
! Отговори
паф преди 4 месеца
мр.ъсник! сега си не само лъжец, а и убиец!....той е накарал шофьора да кара със120, бързал, бързал да лъже хората!
34
2
 
32
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
Никой не заслужава да бъде смазан от мутра от НСО. В една нормална държава вече щяха да са го показали кой е, откъде е и т.н. За съжаление при нас още утре всичко ще се забрави и голям брой наивници ще гласуват за убиеца на пътя и ще оправдаят другите убийци от НСО. Жалка картинка.
33
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нищо чудно и нарочно да е направено, за да провокира внимание. На Киро му лопа не дъската, а цялото дюшеме.
32
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Шака Зулу - Явно ти не познаваш правилника. Специалния режим на движение не е валиден за автомобила по всяко време, а само когато е включил едновременно звуковата и светлинната сигнализация. Тия убийци си карат максимално опасно само със светлини, което не им дава никакво предимство на пътя.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 4 месеца
До Анонимен 20Той Кирето и влака може да хване, обаче ти и тогава, ОТНОВО ще си в поза "Партер" и ще се държиш за палците.
30
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз не знам на кого е вината. Не съм бил там да преценя и не съм свидетел, щото не съм видял! Но на пръв поглед изглежда, че НСО не са виновни!
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро спира кампанията си понеже няма хора на местата, които е обявил за срещи.