Тръгна "Шествие за семейството", зад него застанаха и политици

22 юни 2024 12:05, Александър Попов
374

Снимка: БГНЕС

В София започна “Шествие за семейството”, което е част от инициативата "Месец на семейството". Според организаторите целта на мероприятието е да "принуди" държавата да започне конкретна политика по въпроса с демографския колапс в страната. 
 
В инициативата се включват родителски организации, обществени клубове и граждани, които застават в защита на правата и суверенитета на индивида и традиционното семейство.

Тази инициатива ежегодно се опитва да адресира катастрофалната демографска криза у нас, каза пред медиите Кристиян Шкварек - председател на фондация “Консервативно общество” и съорганизатор на събитието.

Той обясни, че шествието днес се провежда на Задушница, защото организаторите на "София прайд" също са избрали този ден. Нашето събитие винаги се провежда и като цивилозована алтернатива на прайда, каза Шкварек. Той допълни, че са се допитали до Светия Синод с питане дали шествието може да е днес, откъдето са получили разрешение и благословия.

Шествието ще премине от площад "Александър Невски" покрай парламента, Софийския университет, по бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий" и ще стигне до НДК.

Организаторите съобщиха, че събитието е деполитизирано. Тази година обаче и политици застанаха зад него.

Лидерът на СДС Румен Христов заяви пред БГНЕС, че за тях семейството е клетката на обществото. „Нямаме нищо против различните, но не искаме те да налагат своите виждания“, смята Христов.

Младен Маринов, бивш министър на вътрешните работи и депутат от ГЕРБ, също коментира, че със семейството продължаваме човешкия род. „Семейството е най-силното нещо“, смята той.

Костадин Костадинов, лидерът на “Възраждане” заяви, че трябва да възстановим нормалността в нашето общество. “Аз приветствам ролята, която църквата има”, сподели Костадинов.

Начело на шествието застана и боксьорът Кубрат Пулев, заедно с певицата Деси Добрева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
5
 
4
 
! Отговори
Злото е несемейно преди 3 месеца
Путин и Хитлер са несемейни.
187
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АКО НЕ СА ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО ХРАЧАТ ПРАЙДА НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ СЕ СЛУЧВА, НО ОТ ДРУГА СТРАНА ДОБРЕ ЧЕ Е ТОЙ ЧЕ ДА МОГАТ КЛЕТИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ДА НАТРУПАТ МАЛКО "АВТОРИТЕТ" ЧРЕЗ ХРАЧЕНЕ И ОТХВЪРЛЯНЕ
186
4
 
3
 
! Отговори
Ари Голдберг преди 3 месеца
Белият Женен Мъж с Деца - Нашият Р0б - Мечта! Страхлив като Мишка, да не му отнемем Заплатката от Фалшиви Цветни Хартиики без Покритие, което Печатим в Централната ни Банка без Покритие евтино с Мастило Мейд Ин Чхина, върши всичко, което му кажеме, ако се прибере вкъщи смачкан от работа - жената почва да му пили и трябва да й иска и разрешение и до тоалетна да отиде!!
185
2
 
7
 
! Отговори
Тошко Африкански преди 3 месеца
Слави Трифонов на кое шествие ще ходи? Май няма да е на семейните ценности.
184
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Библията: "Първият свят беше удавен от Вода, а вторият е запазен за Огън" и "защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има." Смятайте какво ни чака!!!
183
0
 
2
 
! Отговори
До 195 преди 3 месеца
Не бе такива като Василев ще вдигнат винкела да ти наместят чарковете в "умната" глава и ще им се вдигне заплатата.Пробвано е става
182
3
 
2
 
! Отговори
До 196 преди 3 месеца
В ЕС има от всичко за всички. Каквото ти се е усладило, това си си взел.
181
3
 
5
 
! Отговори
Василев преди 3 месеца
Прайд и Антипрайд вървят в момента, но че покупателната способност на хората е намаляла почти наполовина , за това няма да говорим и да протестираме!Иначе хомосексуалистите пак си бяха и преди и пак си правеха работата, но по скришом!И по време на комунизма ги е имало и в по време на Римската империя ги е имало и света не се е затрил!А кой изгони два милиона българи в чужбина, тези които направиха крадливата приватизация и създадоха мутрите рекетьори!Тези, които дърпат конците днес!Мълигън!ЦРУ!
180
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Унищожете хомосексуализма и фашизмът ще изчезне" - Максим Горки, 1934г.
179
1
 
3
 
! Отговори
Име преди 3 месеца
На Блок 6-ти, са допуснали лошо заварен топлообменник, който е оставен не-ремонтиран или несменен (вероятно поради санкциите и политически причини). После поради шуробаджанащина и връзкарщита допускат разлив върху незащитена горна част на реактора и към турбината. Сега виновните да изчистят с парцала, да неутрализират и да измият, защото за това са взимали заплати и да се купи нов топлообменник.
178
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЕС - фашизъм, зелена политика, икономическа и политическа криза, обедняване, джeндъpастия и лгтбкуио++, 38 пола, демокрафска криза, застаряващо население, инсектофагия.
177
2
 
1
 
! Отговори
Василев преди 3 месеца
Ти ако си човек на заплата, ще ми вдигнеш дядовия!Това да не е бръкни си вземе си!То ако беше така, щяха да фалират всички капиталисти !Иначе кой ми направи войната ,зелената енергия и вдигнаха цените на всички суровини!Не е Сорос нали и тези около него???!!Какво си вдигнал ти и какво зависи от теб!От теб зависи само когато влезеше в тоалетната да си избършеш кирливия дирник и да си вдигнеш гащите , и нищо друго не можеш да вдигнеш!Агент Илайджа Барет!ЦРУ!!!
176
3
 
11
 
! Отговори
Оглеждайте се преди 3 месеца
Най-крещящите хомофоби в повечето случаи са скрити обратни. Внимавайте.
175
2
 
2
 
! Отговори
Василев ненормалника преди 3 месеца
Скрий се!
174
9
 
3
 
! Отговори
ЕЙ ТЪПАНАР СМОТАН преди 3 месеца
ВТОРАТА СВЕТОВНА САМО НА РУСКИ РЕСУРСИ Е ОЦЕЛЯЛА ЕВРОПА, НАЛИ БЕ ГHOME. КОЙ ТИ ПЛАЩА ДА ПИШЕШ ТИЯ ЛЪЖИ, КАЗВАЙ РУСКИ ГHOM
173
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само ППДБ, надеждата на истинска България.
172
6
 
11
 
! Отговори
Семейни Ценности? преди 3 месеца
Бойко и Путин нямат семейства. И двамата са разведени.
171
10
 
2
 
! Отговори
само Слабите Мъже преди 3 месеца
са Женени - истински силен мъж, не може да изтърпи някой да му мрънка, да му пили 24 часа в денонощието и постоянно да го боли главата! така, че правете кекс, оплождайте ги, но да живеете с тях - това е лудост! преди не беше така, но сега нали са Феминистки - не се търпи, вервайте ми!!
170
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.
169
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия е страната, която може да се обедини срещу външен враг, което вещае много тежки времена за Европа. Войната е само първа стъпка. Тя се отнася до Украйна. Но след това на ЕС му предстои фалит и дезинтеграция, защото Русия просто няма да пусне отново ресурсите. А без евтините руски ресурси, европейската икономика е неконкурентна на глобалните пазари. Ще я изместят Китай, Индия, Бразилия и Азия. Индустриалната мощ на Германия ще угасне, а заедно с нея - и Европейската идея. И тогава България отива на кино, защото този път никой няма да я спасява.