Бивш военен стреля по съседи заради силна музика

Стрелецът е задържан
9 юли 2024 14:55, Стела Стоянова
71
Бивш военен стреля по съседи заради силна музика
Снимка БГНЕС, архив

Бивш военен стреля в севлиевско село по група хора, сред които и деца. Инцидентът е от петък вечерта, като при него е задържан стрелецът. Той бил недоволен от шума, който вдигат съседите му, съобщава Нова телевизия.

„В петък вечерта гледахме мача навън. Нападателят започна да ни обижда и да вика, защото сме усилили музиката. Започна да гърми с пушка. Изстрелите бяха два, като след втория, тръгнах срещу пушката. Мъжът не можа да рани никого и се прибра. Звъннахме на 112, чакахме над половин час. Обадихме се и на охранителна фирма, която да ни пази. След като дойдоха от полицията, отне цял час, докато задържат извършителя”, коментира един от потърпевшите Станчо Илиев.

Според него агресията не е провокирана от етническа омраза. „Настояваме органите на реда да си свършат работата”, коментират свидетелите на случилото се.

От прокуратурата заявяват, че за първи път чуват за подобен случай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: стрелбапушказадържан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
17
 
! Отговори
Черепа преди 2 месеца
По медиите постоянно ни втълпяват, че за убийство на човек няма наказания. Дали някой ще се страхува от наказание, че е пуснал музика!?!?
39
1
 
39
 
! Отговори
Гледах интервюто преди 2 месеца
Гледах интервюто по ТВ. Оказа се, че маалата гледала мач и купонясвала след 23:00. Те сами си признаха. След като полицията и институциите не взимат мерки срещу тези, народът рано или късно ще вземе мерки по друг начин.
38
1
 
34
 
! Отговори
vs преди 2 месеца
Горна баня - тих и спокоен квартал! Цяла нощ по***мияри вият и лаят, съседите постоянно ги чуваш как си говорят (може ако гледаш същата програма да не си включваш звука), в 1:30 АМ се пускат зари, селяни пускат отвсякъде любимата на поколения българи чалга на мах. Много ми е интересно обаче, че като се обадиш на 112, започват да ти викат селянин и те мразят. Защо ме мразят!? Защото искам тишина, нищо повече не искам!
37
1
 
37
 
! Отговори
Помислете преди 2 месеца
Някога получавали ли сте роздразнение, когато някой хърка, мляска, тътри си краката, блъска вратите, щрака с химикал ... а това да слушаш силно музика, когато се опитваш да заспиш, защото на сутринта си на работа?!
36
7
 
4
 
! Отговори
Ленин преди 2 месеца
Броени часове до НАРОДЕН СЪД 2.0Огромни дупки , които ще трябва да бъдат запълнени с хроми , жълтопаветни - фишисти и всяка иСмет която ни се противопостави. Броите си глътките въздух намаляват.
35
5
 
5
 
! Отговори
Мизофония преди 2 месеца
Терминът мизофония, буквално омраза към звук, е създаден през 2001 г. от аудиолозите Павел и Маргарет Ястребов за заболяване, при което специфични звуци пораждат в човек негативни емоции, мисли и физически реакции.
34
1
 
32
 
! Отговори
Папо преди 2 месеца
Заселят ли се такива около вас , нямате никакъв избор ,освен да продавате имота по най бързия начин, преди да се е обезценил десеторно.
33
1
 
11
 
! Отговори
Силен шум-нездравосл преди 2 месеца
При нива над 40 до 45 dB(A), етапите на сън могат да се променят. Стойности под 60 dB(A) се считат за раздразнение или значително раздразнение. При продължителна експозиция от 60 до 65 dB(A), изследването на шума говори за увреждане на здравето
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
очен чьорнъй, кожа чорньй дигат селото с кючеци на главата си и после как да не хванеш пушката - то са трай, трай, ама всеки нормален овек ще ги трае до едно време тия мазни чалгии и гьобеци
31
1
 
21
 
! Отговори
Капитанът преди 2 месеца
Ромите основно се занимават с телефонни измами, строителни измами, кражби,джебчийство, проституция , контрабанда и разпространение на наркотици . Където се заселят, веднага в квартала започват никнат като гъби заложни къщи и игрални зали за хазарт. Лошото е ,че от всички тези криминални дейности , започват много бързо да забогатяват и изместват старите криминални структури от българи.
30
10
 
2
 
! Отговори
Чувствителен към шум преди 2 месеца
Чувствителността към шум също се свързва с физически, органични или психологически заболявания, като: мигрена, консумация на алкохол.
29
1
 
16
 
! Отговори
Шум=Стрес преди 2 месеца
Шумът се превръща в опасност, особено през нощта, защото мозъкът интерпретира неочакваните, смущаващи шумове като заплаха! Тялото подсъзнателно преминава в състояние на тревога, шумов стрес.
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези вместо да се радват, че военният нарочно е стрелял неточно, се оплакват. Вторият път ако му скроите същия номер, ще уцели!
27
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пускали са музика на която бившия военен не е можел да марширува
26
1
 
12
 
! Отговори
Раш преди 2 месеца
Наблюдения и експериментални проучвания показват, че шумовото замърсяване причинява раздразнение, нарушава съня, насърчава появата на високо кръвно налягане и сърдечно-съдови заболявания, както и диабет.
25
1
 
24
 
! Отговори
Дедо преди 2 месеца
За незназнещите да вмъкна едно разяснение. Братчедите с тъмен тен , имат една особеност. Те не спят през нощта,като нормалните хора , а обратното през деня. Нощем стават активни , започват с музиките, скандалите ,виковете ,алкохола , побоищата и кражбите. А към 7 сутринта лягат да спят. Живях с такива около мен когато ги върнаха от чужбина в началото на пандемията и малко остана да вляза в психиатрията. Това не са хора .
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В Швейцария висок шум от музика или други домашни безумия е криминализирано! Все пак е нормална държава и се очаква в свободното време да можеш да си починеш за да работиш и да си плащаш данъците. Тук на територията всичко може - слободия.
23
1
 
17
 
! Отговори
Лекар преди 2 месеца
Неудобството, свързано с шума, има отрицателно въздействие върху здравето. Хората, обезпокоени от шума, могат да проявят негативни реакции като ГНЯВ, недоволство, безпокойство или изтощение.
22
0
 
18
 
! Отговори
Айляк преди 2 месеца
Този, щом се казва Станчо Илиев, ясно от кои е. Медал требе за бившия военен...
21
0
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
като гледат мач защо са пуснали индииската музика от такива в люлин не може да сеживее повече не се съобразяват с нищо хората ходят на работа и искат почивка