Нинова: Не промивайте мозъците на децата

Това не е пропаганда или омраза
9 авг 2024 10:20, Инна Ангелова
59
Нинова: Не промивайте мозъците на децата
Снимка: БГНЕС

Народният представител от БСП Корнелия Нинова коментира промените в Закона за предучилищното и училищното образование, внесени от парламентарната група на “Възраждане“. Нинова посочи, че това е битка да запазим децата. Не се води борба срещу дискриминация или омраза, а мотивът е опазването на българските деца.

"Къде в закона пише, че ще изключат хомосексуален ученик от училище? Пише – не пропагандирайте. Това не е пропаганда. Той си е такъв, какъвто е. Уважавайте го, не го обиждайте. Става дума за учебни помагала и хормонални терапии. Нека не изкривяваме темата", каза Нинова пред bTV и допълни, че учители и ученици са свободни хора.

Корнелия Нинова каза, че всичко е, за да не стане нормално в училище да се образоват децата, че могат да си избират пол, различен от физическия.

“Не е проблем това да се прави с хора, навършили 18 години, които са пълнолетни, зрели. Ние не сме против различните. Не сме против всеки да избира интимния си живот и партньор, но не сред децата, защото са малки и незрели“, добави тя.

“Противоестествено е да се прави хормонална терапия на малолетни, с която се спира развитието в пубертета и да се внушава, че те могат да си избират пол, различен от мъж и жена според социалната роля, която си представят - сутрин може да са момче, на обяд момиче, а на вечерта транссексуална жена. Не пипайте децата, до 18 години не им промивайте мозъците“, каза Нинова.

Заради промените в Закона снощи за втора поредна вечер имаше протест, а Нинова попита защо се протестира след като никой не засяга правата на различните. “Аз мисля, че това е тук под различни форми – извънкласни занимания, програми на неправителствени организации, представя се като право на избори“, допълни депутатът и добави, че знае примери от Великобритания и Испания за прилагане на хормонални терапии.

В Испания парламентът даде окончателно одобрение на закон, позволяващ на лица над 16 години да променят своя законно признат пол без медицинска оценка. Тези на възраст от 12 до 13 ще се нуждаят от одобрението на съдия, докато хората на възраст 14 и 15 ще се нуждаят от разрешение от родител.

Нинова даде и личен пример.

“Синът ми не си е променил вижданията поради това, че е учил в САЩ. Аз се гордея с моя син. Заради моя син и българчета като него знамето на България се е вяло по всички кътчета на света, защото те са най-добрите по математика, в момента по изкуствен интелект. Синът ми миналата седмица чете лекции в Оксфорд. По-миналата седмица беше във Виена, където представи проект за технологичната революция за изкуствения интелект. Преди дни беше в българския институт INSAIT, където помага на български млади учени. Той ме подкрепя. Важен е смисълът на закона - да си предпазим децата. В Калифорния, където той е докторант, IT гигантите започват да си изнасят активите заради наложени джендър правила“, каза още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 4 седмици
Тая миризлива комунистическа мисирка е изхвърлена отвсякъде и понеже никой не я бръсне за нищо, пак се хвана за така наречената джендър идеология, от която другарката няма грам понятие!Между другото в щатите учат, работят и преподават много некадърници от България!
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
при въпросния закон сапропуснали да забранят и пропагандата за равенство между мъжете и жените! Всеки знае, че женският пол се отличават от мъжкия и не е равностоен на мъжкия! Освен това в закона не са посочени наказанията за обсъждане забранените въпроси!
49
3
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Психопатите от пплгдб+ трябва да се изчистят от обществено-политическия ни живот !!!
48
0
 
1
 
! Отговори
4 преди 1 месец
Учениците трябва да се запознаят с всичките "прелести" на този живот!Нима не трябва да знаят и за вредете от наркотиците!Важното е как това става и кога !
47
4
 
6
 
! Отговори
факт преди 1 месец
да говориш за загриженост след като членуваш в партия която открадна парите на хората и фалира България няколко пъти и децата гладуваха е меко казано цинично ! комунист да говори за загриженост към други е направо от врати телно . комунист да обещава нещо на другите обаче е естествено !
46
5
 
6
 
! Отговори
... преди 1 месец
Всъщност БСП и вгъзraждане са проводници на руска пропаганда и това е част от планът им! Искат да ни отдалечат от "прогнилия Запад" и завинаги да ни закачат за *** от русия. Никой не промива ничии мозъци. Само е доказано, че тези две партии са тотално ощетени откъм мозъци. То и само те вярват в тези глупости!
45
6
 
5
 
! Отговори
Говорит Москва! преди 1 месец
Вече мога да спя спокойно, защото с тези ***,хомо,транс и не зная още какви сексуални направо се разболях от тревоги!Преди десетина дни бях във Виена и се оглеждах страхливо за групи агресивни ЛГБТ активисти,да не ме хванат,че току-виж ми сменили пола.Но ...след закона на копейките и след бурната радост на другарката Нинова се успокоих и зная,че всичките горепосочени трансформъри и трансформатори (по Путин) са се изпокрили в мили дупки и треперят от страх пред праведния копейкониновски гняв
44
4
 
12
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
другарко , дали знаеш че бкп промиваше мозъците ни 50г. ? после бсп се опита да го прави и още се опитва , добре че времената са други и децата и внуците ни не ви вярват . относно темата , тя не те вълнува въобще, целта ти е да се опиташ да събереш симпатизанти което в скучае е опит за промиване на мозъците на хората - вижте ме колко съм загрижена .
43
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не познавам текста на коментирания закон. Мисля, че там трябва да има текст, забраняващ на хора с нетрадиционна сексуална ориентация да заемат длъжности, свързани с работата с деца - учители, възпитатели, педиатри, ръководители на детски кръжоци, охранители и хигиенисти в детски ясли и градини, в училища и в други обществени заведения, предназначени за деца.
42
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другарката Нинчето с недъгавото си хилаво синче, взела да дава акъл и тя, че нещо не и се дава кокала, може да изпаднат от парламента, надява се на пишман патриотчетата м и с ирк и :))
41
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ми е интересно всичките тези виещи джен**дъри, феминистки, марксисти. Като дойдат джихадистите да ви колят, на кого ще ревете? На хетеросексуалния 'зъл' бял мъж европеец да ви защитава? И защо, от какъв зор? Мен лично отдавна мине все тая дали арабите ще ви хвърлят от блоковете, ще ви се изреждат отзад по двадесет човека и ще Ви държат като животни по мазетата. От вас полза няма и никой не ви е длъжен с нищо.
40
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има хетеро, има бисексуални, има и хомосексуални Нинче, ти разбираш ли ги тези неща, или просто си тръгнала и ти да правиш рейтинг, че съвсем го изгуби напоследък :))
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обратните не само нямат работа с деца, те въобще не могат у не трябва да имат деца. Природен закон на естествения подбор. Затова, категорично трябва да е забранено и осиновяването. Противоестествено, против природата. А как си живеят живота хомосексуалните на тази земя си е тяхна работа и наистина никой не трябва да им се меси. Но и те не трябва да се месят в чуждите животи.
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Да не образоваме децата да избират пол" - това ми е любимият цитат от това интервю. Никой не те образова да избираш. Ти сам решаваш!
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обратните не са псохически болни в лицето на Българина. Те са психически болни в лицето на медицината. В лицетона Българина са просто нещастници без късмет.
36
4
 
11
 
! Отговори
Извод преди 1 месец
Скритата цел на това пламенно изказване на Нинка е да направи реклама на сина си. Изядоха я от критики и въпроси защо чедото й не учи в Москва, а се намира в САЩ и сега тя се опитва да внуши на народа, че именно "деца" като нейното разнасят славата на България по света и представят родината ни във възможно най-добра светлина. Ти да видиш, хитрушата крушовенска!
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко мъжкари имало във форума, наблъскали ми минусчета :))) Познавам мъжкари, дето си падат по мъже, но за пред публиката се пишат за алфа мъжкари, така и е с тези които са ми наблъскали минуси, чувстват се гузни :)) Синчето на Нинчето в Ню Йорк, ако го облека в женски дрехи, ще си е типично травеститче, тъй че не се правете толкова на големи мъже комрадс :))
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само не разбрах тази откъде се пръкна и защо си приписва заслуги. Не вкараха ли този законопроект групата на възраждане, Нинова какво с чужда пита помен прави?
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промиването на децата в България е в ход от поне 15 години. Къде дряма тая до сега? Лицемерен популизъм.
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отдавна тая мантра е дъвчат политичарите, ти чак сега ли Нинче се сети и ти да нададеш вой :))) Аз как досега не съм видял един транс да ми скочи или обеждава в нейната правота, явно се страхуват от мен :)) То като ги забраниш, ще кажеш ще си обърнат сексуалната ориентация, ама дай да правим лозунги за пред простолюдието :))