Николай Денков: Да не се снишаваме пред бабаитите, жадни за еднолична власт

Опитват се да ни отклонят от европейската посока
22 сеп 2024 12:15, Стела Стоянова
80
Николай Денков: Да не се снишаваме пред бабаитите, жадни за еднолична власт
Снимка БГНЕС, архив

Преди 116 години умни български политици – дипломати, с подкрепата на хората решават, че никой друг няма да диктува съдбата им. България става независима държава и тръгва по пътя на своето европейско развитие.
Неравен стана този път през последните години. Опитват се да ни отклонят от европейската посока, саботират справедливостта, омаловажават свободата. Това пише във Фейсбук профила си Николай Денков от "Продължаваме Промяната - Демократична България".

"Но Денят на Независимостта ни напомня, че ако сме единни в общите ни цели и ако не се снишаваме пред бабаитите, жадни за еднолична власт и облагодетелстване, то децата и внуците ни ще изградят бъдещето си тук. Честит празник! Да живее свободна и независима България!", пише още Денков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от Темида
Гледат мерките на задържаните с америций днес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
16
 
! Отговори
Майора преди 3 часа
Кой го казва- измисленият академик и неговата партия , искащи овладяване на службите и цялата власт в страната , известни с ала бала с машините , кеша , пудела с пачките и прочие! Жалко!
26
4
 
17
 
! Отговори
ППДБ КЛОУНИАДА преди 3 часа
Пpoпадналия АКАДЕМИК Денков КАЗА! Хахаха
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Този е паднал толкова ниско, че не знам как вече не се е срастнал със земята.
24
3
 
14
 
! Отговори
Платих за магия преди 3 часа
Платих на магьосница да направи черна магия на Денков да спре да пътува и да нагъва салами по шведски маси на държавни разноски. Женицата, след като се напъна и почервеня цялата, поклати глава с думите: МОЛЦИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.
23
3
 
15
 
! Отговори
Нямапо-снишен преди 3 часа
от тоябезгръбначен индивид с име НАВЕДЕНков.
22
2
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 часа
вместо празни приказки искаите референдум за нато и ес да се види наи после каквоиска българия някои питал ли е българите дали искат оста рим берлин токио резултатътго знаем 111 000 кв км и 6 милиона
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Няма по-клиширан образ от този. Всичките му речи са нищоказващи клише до клише. Да не говорим, че точно тоя да говори за независимост, който подписа да приемем всички нелегални мигри от ЕС...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ЕИ МЪЖКИ КОГА ЩЕ МИ СЕ ОБАДИШ
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Така е .. Я замени "европейско развитие" със "социалистическо развите"! Това е като от речите на Тодор Живков на конгрес. Вместо интернационал и солидарност, оставяш само солидарност. Вместо "перестройка", "европейска посока". Независима пред държава е много по-спорно днес, отколкот преди. "Социалистически идеал" и "европейски гражданин" А думата "свобода" е като подигравка към "независимост".Не забравяйте синьото знаменце със звездички до българското. Трябва да ви разпознаят и опознаят
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Денков нали ти търсеше закрила от бабаитите че протестиращи български граждани щяха да те бият ПОЗОР си Никой си СКРИЙ се
17
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 3 часа
Добре хортуваш,Ники,за бабаитите,но друго правите.Включихте пералнята и Про100то лично изпра ББ.След това Мравоядът седна в скута на Пеевски,пийна мазно турско кафе и така съсипа Конституцията,че подари служебното правителство на ГЕРБ.Сега ББ,блестящ от чистота,е неформален служебен премиер.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Най голямата измама е този празник трябва да се забрани у нас нищо не може да стане без ЕС да одобри и финансира
15
4
 
1
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 часа
До Галя USA 12 Само СК е независима държава. Други няма. И САЩ и Русия са зависими.
14
5
 
10
 
! Отговори
Така е .. преди 3 часа
СССР прекъсна пътя ни към европейско развитие за 45г.Трябват ни 90г. да наваксаме загубите. Лесно се руши , трудно са гради.
13
1
 
13
 
! Отговори
САПУНДЖИЕВ преди 4 часа
ПЪТУВА МИ СЕ -АМА ДА Е БЕЗПЛАТНО
12
3
 
18
 
! Отговори
Хи хи преди 4 часа
Празни думи на един празен човек !
11
2
 
10
 
! Отговори
Денко Сапунджиев преди 4 часа
Всичко ще е наред, ако позволят и на нас да пътуваме за народна сметка.
10
0
 
3
 
! Отговори
генади преди 4 часа
Така да е...Бабаитт!
9
2
 
8
 
! Отговори
Галя USA преди 4 часа
Нито сме свободна нито независима държава
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Ахахаха. Денков пак с неадекватно изказване типично в негов стил. Нищо че партията му е с политика на опозиция за всички и когато им пледлагаха коалиция точно ПП отказваха. Жаждата за еднолична власт е на Петков с негово МВР и ала бала с другите, а Денков като беше премиер си беше чиста пионка на Петков. Правеше и говореше каквото му е наредено, а когато не беше заучил отговорите си мънкаше под носа и говореше небивалици. Денков, мълчи си най-добре, че само се излагаш още повече!