Технически пропуски на мястото на катастрофата, в която загина Милен?

Докладът на експертите ще е готов след около седмица
Обновена: 22 апр 2020 12:50 | 22 апр 2020 12:40, Камелия Цветанова
154

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Техническа инспекция започна Европейският център за транспортни политики на мястото, на което в жестока катастрофа почина журналистът Милен Цветков.

Неговата кола беше пометена на червен светофар от джипа на 22-годишния Кристиан Николов на Великден малко след 18 ч.

Още по темата

Тестът на младежа показа следи за наличие на амфетамин и канабис.

Инспекцията  днес обаче няма нищо общо с разследването, а целта й е експертите да проверят дали  всичко в района е наред с пътните знаци, маркировките, настилката.

Ако се констатират нарушения, то те ще бъдат описани в доклад, който ще бъде предадени на Столичната община.

А междувременно за катастрофата, в която загуби живота си Милен Цветков, обвинените са вече четирима.

Освен на шофьора Кристина Николов, прокуратурата днес повдигна обвинение на Георги Иванов и Симона Цветкова, които също са били в колата, но са си тръгнали от мястото на инцидента. Те са на свобода срещу 10 000 лева гпарична гаранция.

Майката на Кристиан Десислава Пешева-Николова също е с обвинение, защото колата, която е карал синът й, е регистрирана на нейна фирма. Вчера тя излезе от ареста срещу 100 000 лева парична гаранция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А взети ли са тестове за наркотици на другите участници в катастрофата?И ако не са,това технически пропуск ли е или умишлено прикриване на наши хора?
63
3
 
12
 
! Отговори
- преди 4 години
Слави Трифонов ще се окаже прав - НЯМА такава държава! Е, НЯМА!!!!!
62
4
 
16
 
! Отговори
инспектор преди 4 години
Кръстовището е много опасно, а и пропадна настилката два пъти вече. Там строяха дълги години фирми на ГЕРБ и Фандъкова направи булеварди-убийци на мястото.
61
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се спира*
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 52Да не искаш да кажеш, че ДС е нещо хубаво, а западната демокрация, нещо лошо.С вас май трябва да се борим с вашите методи.
59
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен сам си е виновен! Не спира посредата на магистрала! Кой му е дал тая книжка. Застрашил е живота на 3 дечица.
58
0
 
52
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Наркоманът, причинил смъртта на Милен Цветков няма как да бъде оправдан с технически пропуски. Не знам как може журналист да тръгне да пуска такива статии, които се опитват да наложат на хората, че момчето не е съвсем изцяло виновно. Все пак уби ваш колега. Поне малко морал имайте.
57
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсят как да спасят из.. рода пътните знаци светофар е над всички други знаци когато не работи тогава важат другите знаци имат ни за абдали
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, имало е знак за магистрала и ограничение за 120км/ч. Нормално ако си надрусан да се объркаш при тези обстоятелства. Пуснете момчето!!!
55
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом няма спирачен път, това си е умишлено убийство, както и да го квалифицират.
54
0
 
14
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
Какво всъщност е гаранцията и защо и как се определя сумата и...Да въпроса е риторичен знам отговора-официалният и по определение..Но квачка ме ръчка в корема..да си мисля....Дали не се подсксзва на подсъдимите...от колко стартира...наддаването!!Обокновено...определената гаранция..по 5....оправя нещата
53
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакви проблеми със знаците, маркировката или светофарите няма там, стига глупости. Само търсите откъде да изсмучите някоя мизерия, за да оправдаете дрогирания другарски син
52
1
 
25
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
и къв е тоя европейски център за транспортни политики - незнайна организация.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съда ще го приеме за тежка повреда и съответно условна присъда и 1 милиона лева гаранция за съда, а Цветков е умрял от забавянето на линейкта. Всички са чисти и няма виновни.
50
5
 
7
 
! Отговори
садаф преди 4 години
Ако има липса на пътни знаци и маркировка трябва да го освободят момчето. Ако това се случи и след няколко месеца е на свобода и на малките деца, ще им стане ясно, че е поръчково убийство.
49
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да има някакви пропуски по маркировката, те са за всички. А се вижда, че другите коли добре са видели светофара и са спрели.
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДраганЗападната демокрация е продукт на ДАНС и СДС а не на ДС.
47
0
 
30
 
! Отговори
Ммм преди 4 години
Ако случаят, не е тежък какъв да е. Катастрофира,надрусан,убива човек, потенционална опасност за още 5 човека, бяга от местопрестъплението има доста обвинения да се повдигат.
46
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Абе профани,къде прочетохте,че има технически проблем! Май четете само заглавието,дори без препинателния знак,и започвате като латерни да скрибуцате!Изобщо не оправдавам младежа,но да обвиняваш за всичко държавата и"Явно не ти е ясно какво точно се случва. В момента "държавата" изготвя списък с технически "проблеми" на въпросното кръстовище за да даде достатъчно аргументи на адвоката на наркомана да му издейства минимална присъда.
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро съда ще пусне и Кристян още поече че заседанието е онлайн, защото съдийките ще се заразят. МВР няма да се заразят но съдийките са специални.