Петков и компания на круиз в Монако, Станишев знаел

Румен Петков: Станишев одобри ходенето ни в Монако; цяла седмица в Княжеството „работят“ министрите Петков, Гагаузов, Близнаков, зам.-министър Кирил Ананиев и Весела Лечева
3 дек 2007 17:35,
38
Петков и компания на круиз в Монако, Станишев знаел
Наложило се да се върне до България в сряда, но за кратко, после Петков пак отлетял за Монако. Снимка: Булфото
Заради информациите, че трима министри и един зам.-министър са били в Монако на разноски на частна фирма, вътрешният министър Румен Петков, който също е бил в Княжеството обясни, че визитата е станала със знанието на премиера Сергей Станишев.

Петков посочи, че даже премиерът е подписал заповедите за командировка.

"С една такава публикация се обижда фирма, която има много сериозни параметри в световен мащаб и на територията на Европа и САЩ. Лошото е, че се подценява това, което сме постигнали в този спорт и обиждаме един празник на българския мотоциклетизъм, за който беше хвърлен много труд”, каза още Петков.

Българска делегация бе през почивните дни в Монако за връчването на награда за организацията на състезание от веригата Гран при „България" по мотоциклетизъм.

Днес в-к „Сега“ писа за визитата на четиримата, които прекарали цялата минала седмица в Монако по покана и на разноски на частната фирма "Youthstream".

В Княжеството били министърът на отбраната Веселин Близнаков, на МВР Румен Петков, на благоустройството Асен Гагаузов и зам.-министърът на финансите Кирил Ананиев. Към тях се присъединила и шефът на Агенцията за младежта и спорта Весела Лечева.

Министър Петков даже прекъснал посещението си в сряда заради оставката на главния секретар на МВР Илия Илиев, върна се в София за няколко часа и отново отлетя за Монако.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 16 години
Този си мисли едва ли не ,че е от една рода с принца на Монако вижте лудото му изражение!Наперил се е като пуяк ,престъпника мръсен !
16
0
 
0
 
! Отговори
нама значение преди 16 години
Да се махат и да не се връщат повече! Дано получат чуждо гражданство и да се разкарат завинаги от БГ!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Докога ще обикалят света тия, вместо да видят какво трябва да правят в държвата? Каква наглост трябва да имаш, за да загърбиш огромните си проблеми и да идеш да се кефиш напук на всичко! Що за държавници имаме? Станишев много лесно и инфантилно подписва всичко
14
0
 
0
 
! Отговори
REPORTER преди 16 години
Да си събират дърмите и да си ходят Румен и Румен и Сер-гей. И цялата престъпна клика от така наречените "Управляващи". Всъщност аз бих ги нарекъл неуправляеми..........
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
snimkata oba4e kurti...
12
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Мисля , че тази информация е полезна, но въпроса е, че българина при цялата истина.. се манипулира много лесно и ходи да гласува въпреки всичко за червените барони и кардиналите от ДС. Този български феномен граничи явно с глупостта! Това не са хора.., това са ***, които се продават за 5 лева..***, ти го мачкаш и риташ, а то търчи да ти ближе краката. Ха ми го обясни това, ако можеш ?
11
0
 
0
 
! Отговори
соц. идиот преди 16 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В КНЯЖЕСТВО МОНАКО , А НЕ ПРИ КАГЕБИСТА ПУТИНОКИО В русия ???????????????????????????Някой да отиде да им покаже пътя !!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Prokuror преди 16 години
E tova naistina e vazmutitelno. Chastna firma da poeme raznoski na ministri v Monako. I za kakvo, za edno bladoria li? Ebati darjavata. Zashto chastna firma ne gi prati v Azerbaidjan naprimer?
9
0
 
0
 
! Отговори
антикомунист преди 16 години
До *** на сайта :- до кога ще ни пълните съзнанието с информацийки за тези долнопробни *** - КОМУНИСТИЧЕСКИ ?Наистина ли смятате , че ни интересува квазимодото петков или жалкото мутантче от съветския съюз - изметта станишев ?ПРЕПРАТЕТЕ тази олигофренична информация в някой клуб на бсп - може би там ще я четат с интерес !!
8
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 16 години
Това са предсмъртни корупционни гърчове. Малко им остава.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
BRAVO zasto i ostanalite ministri ne doidaha to dali sa tuk ili tam
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ДОКАТО ТИЯ СА ВЪВ ВЛАСТТА БЪЛГАРИЯ ДОБРО НЯМА ДА ВИДИ!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
на полза роду преди 16 години
Абе хора вие нищо не разбирате! Те са отишли на на полза роду там, вий да ни си полмислите че са на почивка или нещо такова ! Амииии няяя такоа нящо ! Те прославят БГ там, ку ни са те как ши съ пруслави наштъ татковина хич не ми е ясно ! Да са живи и здрави и за напред тъй да ни прославят !
4
0
 
0
 
! Отговори
go6o преди 16 години
pi4, davam da mi otrejat kutreto na lqvata mi raka,3a da 4uq otgovora na vaprosa ti
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ПАК СА ТРАМПИЛИ НЕЩО
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хе-хе...и Весето била там...А мъкнали ли са мършата на мъжа и?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А сега някой да ми обясни с думи прости и човешки, какво общо има един министър на вътрешните работи на награди за мотоциклетизъм и то по време, когато в държавата му през ден на тротоара лежи някой прострелян? Да не говорим, че неговата специалност май беше откриване на фонтани. Кажи бе Румба, чии го крепи точно ти на награждаването в монако? Мотористче ли си нещо, к'во ли? До колкото ни е известно си пикльо...