Нищят пътуването на Румен Петков до Монако

Депутатът от ДСБ А.Атанасов иска разследване на пътуването с частни самолети на български министри през ноември
24 фев 2008 14:26,
28
Нищят пътуването на Румен Петков до Монако
Комисия ще разследва пътуването на Петков и компания до Монако. Снимка: БГНЕС

Депутатът от ДСБ Атанас Атанасов ще поиска сформирането на парламентарна анкетна комисия, която да разследва пътуването на група български министри до Монако в края на ноември м.г.

Той твърди, че там са били министърът на вътрешните работи Румен Петков, на отбраната Веселин Близнаков, на благоустройството Асен Гагаузов, заместник-министърът на финансите Кирил Ананиев и председателят на Агенцията за младежта и спорта Весела Лечева.

Според Атанасов, по време на командировката по дестинацията Ница, Брюксел и Париж са пътували три частни самолета – два на "Лукойл" и един на Васил Божков. Бившият директор на Националната служба за сигурност каза, че източникът му е дипломатически и е много надежден.

Той смята, че няма проблем от опозиционните партии да бъдат събрани 48 подписа, колкото са необходими за искането за парламентарна анкетна комисия и ще започне подписката още идната сряда.

По думите му, това разследване може да покаже корупционните връзки на правителството с частния бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
самолета не само бил частен, ама и на Петрол. А пък Петрол скоро пишеше, че ще сключват договор с Тотото. Онзи договор дето уж беше корупционен и сезираха прокуратурата за него. . . ехххх, и после питете за вили и хотели... те цял живот гледат как да се хрантутят на чужд гръб...то като "пламнеш" с въшки- трудно се чистят, ама една- по една, една- по една, бавно и търпеливо става! така че... да вземем да започваме,а?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Пикльото"
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя БУЛДОГ - ПИЯНДЕ няма ли кой да го гръмне...типичен КОПОЙ
4
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 16 години
ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е КАКВО СА ПРАВИЛИ..ПЕТКОВ СЕ Е НАЛИВАЛ С АЛКОХОЛ И СЕ Е МЪЧИЛ ДА *** ..АМА С ТОЗИ МЕК ТРУДНО БРАТЛЕ..ЛЕЧЕВА Е ПЛАЩАЛА ЗА ДА Я ЧУКАТ..НЯМА КОЙ ДА Я КЛАТИ..НАЛИ МЪЖЛЕТО БЕРЕ ДУША..ПЪК ТЯ ГРОЗНО ПАТЕНЦЕ НО ПЪК БОГАТО..ПАДАЛА СИ ПО *** РАЗПРАВЯТ..С ТАЗИ КОФА МЕЖДУ КРАКАТА..ОСТАНАЛИТЕ СПОРЕД ВКУСА..НЯКОЙ СА ЧУКАЛИ..ДРУГИ СА ГИ КЛАТИЛИ..ТРЕТИ СА СМУКАЛИ..НО ВСИЧКИ СА СИ ПЛАЩАЛИ ЗА ТОВА..ТОЛКОЗ КРАДЕНО НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОПЛОЗОТВОРЯВА..ДАНО ПОНЕ НЯКОЙ Е ПИПНАЛ СПИН КАТО СТАНИШКАТА ..КАКТО СЕ ГОВОРИ ТА ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ..*** НЙЕДНИ
3
0
 
0
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 16 години
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТИЯ КОРУМПИРАНИ ЧЕРВЕНИ *** ДА СМУЧАТ КРЪВТА НА НАРОДА ??!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
i golemite hoteli po 4ernomorieto.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И ако наистина ИЗОБЩО започнат темата с частните самолети, може после да продължат и с частните вили по черноморието...