Борисов: Ще работя с хора като Манева и Райков

Манева щяла да е експерт, не министър
17 юли 2009 08:40,
120
Борисов: Ще работя с хора като Манева и Райков
Снимка: БГНЕС

"Готов съм да поканя експерти, с които да работя – като Евдокия Манева и Марин Райков, каза бъдещият министър – председател Бойко Борисов по БНТ.

Той уточни, че се е обърнал към Манева като към експерт, но тя няма да бъде министър.

Борисов не посочи какъв пост ще заеме бившият зам.-министър на външните работи и посланик в Париж Марин Райков.

Той заяви, че е поканил „Атака“, Синята коалиция и РЗС да подкрепят мажоритарно избраната партия и ако няма подкрепа за важни законопроекти, това ще доведе до връщането на БСП и ДПС, а не Меморандума, който предлага ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви още, че никой не може да го изнудва и че ще намери начин да работи с партиите в център дясно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Добри Джуров преди 15 години
А какъв генерал е пича? и как е станал? може би като богомилчо бонев?
38
0
 
0
 
! Отговори
1 600 000 преди 15 години
...Какво по дяволите общо има перестройката с изборите в България от 2009г? Аман от ***. Като използваш термини, първо научи какво означават.-------------------:-))) ПЕРЕСТРОЙКАТА СЕ НАПРАВИ, ЗА ДА МОГАТ АЛЪЧНИТЕ КОМУНИСТИ ДА СИ ЗАДОВОЛЯТ ГЕНЕТИЧНИЯТ ГЛАД :-))) И БЕШЕ ПРОВОКИРАНА ОТ ЗАПАДА С РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ И СРЕДСТВА. ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ АЛЪЧНИ ***.-------------------За неразбралите досега. Да им го кажа в прав текст.
37
0
 
0
 
! Отговори
нас панделкаи - н.а. преди 15 години
Е, вие ме убихте окончателно. Бах маа му и т-ъ-п-и филтри... Изключителни сте!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"нали знаеш 1 може да сгреши ......1 600 000 никога!"Историята е показала, че много пъти цели народи са бъркали. Най малкото в България НДСВ не взеха ли първ малко над 40%, след това почти 20% и сега под 4%? Предвиждам такава съдба и за ГЕРБ.
35
0
 
0
 
! Отговори
ИСТИНАТА!!! преди 15 години
Ако ги питате тези ПАВ оператори ще ви кажат, че цял живот /техния/ ще строят светлото бъдеще. Те са точно толкова несъвършенни като нас. Не строят ничие светло бъдеще. Страх ги е от смъртта! Страх ги е да понесат отговорността за делата си десетилетия наред. За това, което са причинили и причиняват на стотици хиляди хора. За това е този фарс. Страхливци!
34
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
От СК не са нагли - предупреждават за нещо, което е реално - риск е правителство на малцинството. Имайте предвид, че винаги има отцепници и какво става тогава...? Но в момента СК трябва да замълчи и да се отдръпне, защото прави впечатление "Доган". Да подкрепят ББ ясно и категорично, а ако нещата не се развият по най-добрия начин за новото управление, той сам ще ги потърси.
33
0
 
0
 
! Отговори
гласувал за ББ преди 15 години
Браво Генарале,покажи че в БГ има и хора които вьршат работа,АМАН (както казват в Брюксел) от големи усти и НИКАКВИ резултати
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Да наистина и тия зам. председателите с едни усмивки като на Сергей бяха.
31
0
 
0
 
! Отговори
главен експерт преди 15 години
бб: обичам като се прибера да се опъна и киселите краставички да са ми нас панделкаи...вд: и свинските крачета.
30
0
 
0
 
! Отговори
до kurro torres преди 15 години
Куклата на конци иска нормален живот.Ако смяташ, че е нормално да ти се бъркат в живота по такъв долнопробен и отвратителен начин, да ти контролират мислите и чувствата, да си една безмозъчна марионетка, да живееш в тази разрушена и мизерна държава ТИ СИ ИЛИ 100% МАЗИХИСТ.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
От тия 60% 40% са гласували под строй или срещу заплащане .За атака 10% РЗС 4% и когато си писал 60% може би си искал да напишеш Костовите 6%.Така,че се замисли и ще разбереш че Бойко е прав.Той е длъжен да си изпълни обещанието,ако не състави правителство отново на избори.Този път ще има повече гласове,защото доста хора съжаляват ,че не го подкрепиха.
28
0
 
0
 
! Отговори
Бай преди 15 години
Да обаче мнозинството категорично каза! Няма такава подкрепа по принцип в демократична страна като 23% разлика! Това е огромна подкрепа, огромни надежди. И Аз не гласувах за мутрягата ама ... нали знаеш 1 може да сгреши ......1 600 000 никога!
27
0
 
0
 
! Отговори
sostin преди 15 години
kolkoto i da pliuete po BB se vijda 4e toia 4ovek nito naprai koalicia s komunistite kakto se tvarde6e , nito pak ima namerenie da puska kosto da si vee bairaka , kakto pak mnogo liude tvardeha. FAKT E 4E 4OVEKA ISKA DA SI PONESE CIALATA ODGOVORNOST A NE DA SE KRIE ZAD SME6NI KOALICII I TN PROSTOTII. TAKA 4E ......
26
0
 
0
 
! Отговори
В1 преди 15 години
Много са нагли тези от СК, и Надка се включи тази сутрин в реквиема. Бойко що не вземе да ревизира гаражите на мъжа й.
25
0
 
0
 
! Отговори
2013 преди 15 години
Ивко кат си гласувал за синята опозиция ще чакаш 2013 да управляват :)))))) у лево плс.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"1 600 000 искат да знаят защо и на кого беше нужна перестройката? "Какво по дяволите общо има перестройката с изборите в България от 2009г? Аман от ***. Като използваш термини, първо научи какво означават.
23
0
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 15 години
Само така Бат Бойко бий наглите гадове през зурлата. Сатър за предателите на националните интереси.
22
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Браво! Успех! Така трябва да действа - нека има самостоятелен Кабинет, но и в същото време да използва, хората които са способни и да работят заедно с десните партии.
21
0
 
0
 
! Отговори
до "синият" преди 15 години
Вие сте същите алъчни човечета като много други.Без граници на исканията си и без морал.Костов ли ще ми дадеш за пример?С какво влезе в политиката и с какво излезе? И това го закупи с премиерската си заплата? Демокрацията не е свободия, а е интелигентен и отговорен начин на живот. Кухини такива. А Генераторите за какво са, умнико? Защо половината нация са нормални хора на хапчета, а другата - ненормални богаташи?
20
0
 
0
 
! Отговори
главен експерт преди 15 години
"Успех Генерале"какъв генерал е бойко бе? подметки *** - все някой да е над вас.