Масларова чиста от "Красива България"

Прокуратурата не е открила нередности по проекта
24 ное 2009 11:05,
207
Масларова чиста от "Красива България"
Снимка: БГНЕС

Няма данни за извършено престъпление от общ характер по сигнала в прокуратурата, свързан с Проект "Красива България".

Това е установила проверка на Софийската градска прокуратура, съобщи "Фокус".

Прокуратурата обаче препоръчва на Сметната палата да изготви одит на проекта по управлението на бюджетните и публичните средства.

Още по темата

Срокът за изпълнение на одита е 30 дни, а след приключването му той ще бъде изпратен в прокуратурата.

В началото на октомври социалният министър Тотю Младенов обяви, че всички договори за ремонт или строителство на социални и културни обекти, сключвани по проект "Красива България", ще бъдат дадени на прокурор.

Близо 7,4 млн. лева се оказал дефицитът по сключените договори само до края на август 2009 г.

Тогава Младенов обяви, че бившият управител на "Красива България" Станимир Колев се е разпореждал със средствата, без да има ефективен контрол от страна на министерството.

Той изрази мнение, че тези нарушения са направени съвсем умишлено както от Колев, така и от бившия министър Емилия Масларова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 81 Приеми ме за нещо като лекар. За да лекувам, трябва да знам как. Далече си от темата. Не си струва комуникацията.
102
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
сапата, какво да коментирам твоя 98? ти самия казваш, че писания на журналисти не са доказателство, после искаш да коментирам АЗ нечии лъжи.....моля те, малко по-сериозно, става ли?не става, просто не става само със шум по телевизиите и по вестниците, без да се работи.... ето, видя се как пукат един по един измишльотините на бойко, да не говорим за грандиозната лъжа с уж празния бюджет, от който тутакси си дигнаха заплатите и раздадоха премии....
101
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ами като не си разследващ орган не се дръж за такъв....и откога изнесеното по медиите има доказателство за пред съда? историята, под която коментираме, не е ли точно такава? излиза някой безотговорен чичко, разказва някаква приказка, почват да му ръкопляскат, след два месеца се оказва, че е излъгал, но той вече е разказал новата приказка и пак му ръкопляскат......именно, да покажат документацията, а не да говорят глупости. да не се окаже, че слуховите апаратите са си стрували толкова =)
100
0
 
0
 
! Отговори
Фифа преди 14 години
"Демокрацията ще бъде толкова добра, толкова лоша, толкова морална или аморална, колкото са добри, лоши, морални или аморални хората, които я изграждат."
99
0
 
0
 
! Отговори
СУПАТА преди 14 години
Че ти така както тръгна, още малко ще кажеш, че и настоящето правителство е зависимо от предишното?
98
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
98 е за Куку
97
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Та, за доставките за горивата, не каза нищо.
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СРАМ И ПОЗОР ЗА НАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА, БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА ПРАВОСЪДИЕ
95
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Слуховите апарати за Соц. министерство, по данни на медиите. Не съм разледващ орган. Но, в първата документация, която погледна, ще се ориентирам веднага.
94
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Правосъдие? В България?
93
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
И сега е политически зависима. От предното правителство.Но, по Конституция е НЕЗАВИСИМА. Абе... вие да не сте от детската градина, че ги пишете такива глупости? Чий син е г-н Главния прокурор и кой го избра /назначи/?
92
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 14 години
До тук беше вече виновна , а сега цялото правителство в една редица строенни начело с ПРЕМИЕРА и да се извиняват.Да се канонизира за богиня от светия синод.Кво направихте само си ревахте това откраднала онова присвойла а тя с пръст не пипнала.И стига вече вдигайте пушилка с това правителство видяхме че не стават и не могат да се справят,дайте им да ни вдигат акцизи и лицензи данаци и такси.Нямате ли срам че ни обърнахте на шутове за 100дни само слушахме кой как крадял от предишните.СТИГА ВЕЧЕ...
91
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ех, сапата, стига се измъква от темата непрекъснато, все гледаш нейде по тъча да забегнеш, що си такъв ***?айде сега по темата. имаш ли доказателства за престъпления на масларова, или доказателствата са ти тип `една жена каза` или по-точно `той бойко каза`.....
90
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Абе, Куку, минуси, плюсове, не ми е в стила. Излишна загуба на време е според мен. Попитай админите на сайта с официално писмо, и те ще ти кажат ,колко минуси и плюкове съм сложил. Не си достоен противник, много лъжеш.
89
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ами доказателствата се представят, а не се твърди че ги има.толкова ли ти е трудно да го разбереш?и доказателствата не са въпроси, а факти.....явно си още по-неграмотен, отколкото се представяш във приказките си досега....ако имаш факт - заповядай. въпросите са журналистически, а не правен похват...
88
0
 
0
 
! Отговори
СУПАТА преди 14 години
Случайно преди време точно ти да беше казал, че съдебната система е партийно зависима. Кога се провъзгласи независимостта, а?
87
0
 
0
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
До 80:Ти и Реджеп иведик не си, ти си 0,00000000000.......................до отначало.
86
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Прокуратурата твърди, че няма доказателства. Колега от форума твърди, че има такива. На кого би повярвал? Хайде, понеже си отворен да те питам. Има ли конфликт на интереси при доставка на горива за соц. министерство от фирмата на Масларов.
85
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
сапата, и вместо да блъскаш минусчета вземи отговори на въпроса, бива ли?
84
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Не очаквах Масларка да я бутнат в затвора - но силно се надявах! Сега веч към пръстенчето от 15 000 еуро, мис Дебелоочие може да си прибави и колиенце - що не от 50 000 еуро! Що пък не - да не би някой сметка да й търси! Видя се че няма кой! Още по-малко тези които управляват и най - нагло по време на избори си добавят несъществуващи гласове! Ами ГЕРБ с какво се различават от Доган който също трупа измислени гласове? Различават се с още по-голямата си простащина! *** от мутра култура да не чакаш.