20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 14 години
Супер, нали всички проблеми в БГ са решени, та нека си починат. А ние, по 4 дни, така е щом не сме си свършили работата.Ако я бяхме свършили, като тях и ние щяхме да почиваме 20 дни.
38
0
 
0
 
! Отговори
da преди 14 години
eide na protest tezi po4naha da si pravqt svoevoliq (po4ivki za 20 dni)ta nali mn rabota svar6iha ta da po4ivat ,horata gladuvat i mizeruvat a te 6te po4ivat 6to ne glasuvaha za cqlqta strana tezi 20 dni ,tova ne e li pokazatelno 4e glasuvat za ne6ta koito sa svarzani sas tehnite interesi i nikoi ne se se6ta za naroda osven predi izbori (za6to li ???????)
37
0
 
0
 
! Отговори
дедо Коледа преди 14 години
Ам4и къ ? шъ съ преработят....
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Поредното доказателство, че ББ е пълен некадърник!Приказките му са толкова велики, а резултат нула!Стабилизираха икономиката, подпомогнаха бизнеса ..... и сега заслужена почивка! КАК НЕ ГИ Е СРАМ!!!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
merakliev преди 14 години
e tova e koito glasuva za gerb da im gleda saira sega.no nali gospod taka e kazal!!!!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха ха ха какви християни сте вие :) Ако сте християни трябва да горите в адските огнове во век и веков :)
33
0
 
0
 
! Отговори
marin преди 14 години
ах ,тези СКЪПОПЛАТЕНИ ***... !!! А НАРОДА ДА СИ ОТРАБОТВА И ПРАЗНИЦИТЕ -МАСКАРИ С МАСКАРИТЕ - 240 ХРАНТУТНИКА ,,,И 100 СА НИ МНОГО ...!!!Явно ,че НИКОГА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ С ТЯХ ,КАКВИТО И МЕДЕНИ ПРИКАЗКИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА СЛУШАМЕ... !!!Държавата се тресе от РЕСТОПНОСТ И КРИЗА ,А ТЕ МРЪСНИЦИТЕ ВАКАНЦИЯ СИ ГЛАСУВАХА
32
0
 
0
 
! Отговори
цецо преди 14 години
САМО ТЕ РАБОТЯТ В ТАЯ ДЪРЖАВА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА СПЯТ СИГУРНО
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Приятна почивка.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Одобрвявате ли управлението на ГЕРБ? Да+ Не-
29
0
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Същите сте като всички останали които бяха на власт. Вече си мисля че ни трябват вносни политици. Некачествен материал са нашите.
28
0
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Дано самолетите ви се разбият на път за екзотичните места които възнамерявате да посетите в тези 20 дни. Да ви приседне дано. Да се задавите и умрете. Тир да ви се стовари от горе. Да ви оберат докато си почиване. Ктщите ви да изгорят. Това са моите коледни пожелания за всички маймуни в парламента. За времето в което ГЕРБ са на власт, тотално ме изгубиха като гласоподавател.
27
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
е ви ГЕРБ във действие....да ви е честите....
26
0
 
0
 
! Отговори
бай Михал преди 14 години
Много добра новина! Сигурни 20 дни без поредица от смешни изявления от трибуната, взаимни закани пред включените камери и братски кафепаузи при изключени камери. Наистина НИЕ ще си починем.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде сега да се съберем дружно пред народното събрание да си вземем сурвачките и да им честитим новата година,така както ни идва отвътре!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ай,ай, като заминат от Парламента,кой ще ни пази от крадците и убийците:) То досега по 4-5 на ден, пък ако ги няма.... Поне Цецо и Цецка да са на разположение:) Може и Цветелина...
23
0
 
0
 
! Отговори
богат преди 14 години
а аз ще почивам в германия Там няма БОГ ИМА ДЪРЖАВААААА
22
0
 
0
 
! Отговори
колега преди 14 години
През носа и през г.за да им излязат, дано :) за нас има няма 5-6 дни и те половината се отработват. Е, това ако не е несправедливост!
21
0
 
0
 
! Отговори
ортак на Бог преди 14 години
Предлагам чеда мои, тези престъпници да ги пуснем да си почиват 365 дена..нека всеки ден за тях е пред коледна ваканция............Безсрамници.А работническата класа за пореден път да го духа...явно ние не сме от християните ами сме от марсианците....ай сиктир бе...бойко смотко, айде отивай си ба..отивай си че да си починем малко...то кражби,грабежи,убийства...а вие си почивате...върви си бе..
20
0
 
0
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
На следващите избори ще пусна празня бюлетина. Срам ме е че гласувах за ГЕРБ. 20 дни коледна ваканция. Всеки ден стават дръзки грабежи, убийства и опити за убийства, а дебелите *** от парламента ще почиват. Вземайте се в ръце и приемайте закони. Направете нещо за народа най-сетне.