Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!

Борисов: Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще се ядосам
Обновена: 10 дек 2010 18:59 | 10 дек 2010 14:47,
366
Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов е притеснен да не би тази година снегът пак да ни изненада. Във връзка с последната прогноза, че от днес се очакват снеговалежи в по-голямата част на страната, той е дал точни и ясни указания на отговорните за почистването още в сряда на правителственото заседание.

Това става ясно от стенограмата, публикувана на сайта на МС.

Бойко Борисов: В петък очакваме сняг. Да не ви изненада?

Росен Плевнелиев: Ще се справим.

Бойко Борисов: Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали.

Росен Плевнелиев: Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се.

Бойко Борисов: Аз като гледах по телевизията какъв ад и какво чудо беше по Германия, Австрия, Полша, как инфраструктурата не им издържа…

На лов за първите снежинки в столицата отрано тази сутрин дебнеха вече първите снегорини, изкарани на някои булеварди.

Други пък се презастраховаха, като сипваха сол на видимо сухите улици... в очакване на първите снежинки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
7
 
8
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
БОИКО СТАНА ТОЛКОВА ВЕЛИК ,ПОВЕЧЕ И ОТ ГОСПОД,ВЕЧЕ СИ ПОРЪЧВА И КАКВО ДА БЪДЕ ВРЕМЕТО ,А ГОСПОД ИЗПЪЛНЯВА,БОКО,БОКО,ДА ТИ СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК,ИЛИ ДА ПЛАЧЕ НЕЗНАМ.
87
4
 
19
 
! Отговори
мм преди 13 години
"Бойко уплаши снега""Снега нокаутиран с маваши от Бойко""Снега моли за преговори с Бойко""Бойко отказа да издаде лиценз на снега да вали""Декемврийския сняг се отказва да вали в петък,моли Бойко за разрешение другата седмица в понеделник""Два циклона,3 антициклона и снегът лобират пред Бойко за разрешение,за транзитно преминаване през въздушното-пространство на България" Това ме разсмя искрено. Жалко, че не мога да му сложа повече полжителни оценки :)))
86
9
 
4
 
! Отговори
Евтина комедия преди 13 години
Комедианти жалки :)
85
8
 
7
 
! Отговори
ех значи преди 13 години
този глупав клоун се опитва да прикрие собствената си и тази на правителството му некадърност и тотолна некомпетентност с жалко говорене за замъгляване на очите на простоватия нродец. Ама и народа не е толкова *** колкото него да му се връзва до безкрай!
84
7
 
6
 
! Отговори
Discovery преди 13 години
И кой ще дойде на тяхно място бе *** смотан... много ми е любопитно.... *** с глупаците...
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Снега си знае работата.Като видя снегорините,че са готови и се отказа да вали.Сега ще ни изненада точно когато не го очакваме както винаги.
82
1
 
1
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Експерти?
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Германия... най-добрите пътища, най-добрите и скъпи коли, въобще най-прекрасните условия за шофиране и като падне малко снежец си *** мамата!Лично аз не намирам обяснение! В Бг със старите западни коли и летни гуми (щото зимните са скъпи), разбити пътища, дупки и липса на всякаква дисциплина на шофиране придвижването става може би по-бързо! Тук в Германия магистралите, последните модели от всички възможни марки, най-добрите зимни гуми и все едно карат *** ми!
80
5
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 13 години
И кой ще дойде на тяхно място бе *** смотан... много ми е любопитно.... *** с глупаците...
79
2
 
20
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Цецо, арестувай снега! После, тия от съда пак ще го пуснат, но той вече ще се е стопил!
78
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!" ХАХАХА ЕВАЛА НА ЖУРНАЛЯТА ЗА ЗАГЛАВИЕТО .. .А Б.Б е *** !
77
0
 
7
 
! Отговори
Аве Борисов преди 13 години
Освен снежинки , сега хващат и престъпници . Бравооо Бойко , Бравооо..При акцията на ГДБОП срещу енергийната престъпна група, източвала ДДС, е намерена чанта с огромно количество пари в брой. Това е станало в Бургас при претърсване на апартамент, където е живял задържаният вече шеф на престъпната група и на множество фирми, чрез които е ставало източването. При акцията в апартамента в морския град група от 12 барети с качулки са нахлули в жилището и са обърнали всичко с краката нагоре. Претърсвали са около час без да намерят нищо съществено. Единият от мъжете обаче забелязал , че в спалнята на една от стените има несъответствие между боята на едно определено място и цялата площ . Оказало се ,че това е специален тайник. В него намерили множество важни документи ,които доказвали измамата и сак с пари. При преброяването се оказало ,че сумата е близо 5 милиона лева. Банкнотите били от 50 и 100 лева.
76
8
 
4
 
! Отговори
999 преди 13 години
Бой по Бойко.ГЕРБ и Борисов губят подкрепа и положението е зле, изходът очевидно е един оставка и смяна на управлението
75
4
 
10
 
! Отговори
СТЕЛА преди 13 години
БРАВО Г-Н БОРИСОВ! НАЙ-ПОСЛЕ РЕД В ДЪРЖАВАТА.
74
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЙЙЙ ПИЧ ДЕТО СИ КАРА МОСКВИЧ . НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТОЧНОВ ТОЗИ МОМЕНТ НЕ МУ ТРЯБВА ТАКЪВ УПРАВНИК КОЙТО ПО-ВЕЧЕ ГОВОРИ А ПО МАЛКО РАБОТИ А УПРАВНИК ,КОЙТО ПО-МАЛКО ДА ПРИКАЗВА А ПОВЕЧЕ ДА РАБОТИ
73
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов: Аз като гледах по телевизията какъв ад и какво чудо беше по Германия, Австрия, Полша, как инфраструктурата не им издържа .БОРИСОООВ ЗАБРАВЯШ ДА СПОМЕНЕШ И ОКОЛОВРЪСТНОТО МОРЕ,КАК ИНФРАСТРУКТОРАТА НЕ ТИ ИЗДЪРЖА
72
0
 
13
 
! Отговори
пловдивчанка преди 13 години
Снегът много се изплаши от ББ и избяга надалече от Пловдив. В момента е 7 градуса и умерен вятър, слънчево и тихо
71
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бойко уплаши снега""Снега нокаутиран с маваши от Бойко""Снега моли за преговори с Бойко""Бойко отказа да издаде лиценз на снега да вали""Декемврийския сняг се отказва да вали в петък,моли Бойко за разрешение другата седмица в понеделник""Два циклона,3 антициклона и снегът лобират пред Бойко за разрешение,за транзитно преминаване през въздушното-пространство на България"
70
0
 
1
 
! Отговори
също "софе" преди 13 години
Е там е работата де, нали за разрешителното се плаща (и то не малко), а защо не ми платят за да изрина снега (не че не го чистя, де :))
69
4
 
7
 
! Отговори
Мале-е-е! преди 13 години
Не знам кое е по-гнусничко, да имаш *** фюрер или сгънали се на две верноподаници. Хайде, фюрера ми е ясен, но мислех, че поне хора като Плевналиев са нещо повече от ибрици. Росене, Росене, изправи бе, човече! Излагаш се!