Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!

Борисов: Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще се ядосам
Обновена: 10 дек 2010 18:59 | 10 дек 2010 14:47,
366
Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов е притеснен да не би тази година снегът пак да ни изненада. Във връзка с последната прогноза, че от днес се очакват снеговалежи в по-голямата част на страната, той е дал точни и ясни указания на отговорните за почистването още в сряда на правителственото заседание.

Това става ясно от стенограмата, публикувана на сайта на МС.

Бойко Борисов: В петък очакваме сняг. Да не ви изненада?

Росен Плевнелиев: Ще се справим.

Бойко Борисов: Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали.

Росен Плевнелиев: Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се.

Бойко Борисов: Аз като гледах по телевизията какъв ад и какво чудо беше по Германия, Австрия, Полша, как инфраструктурата не им издържа…

На лов за първите снежинки в столицата отрано тази сутрин дебнеха вече първите снегорини, изкарани на някои булеварди.

Други пък се презастраховаха, като сипваха сол на видимо сухите улици... в очакване на първите снежинки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
3
 
10
 
! Отговори
Той преди 13 години
Никой не е по- перфектен от германците. Плевнелиев говори глупости, подстрекаван от началника си ББ. Докато живеем с мисълта, че сме най- трудолюбивият, най- умният, най- гостоприемният и най- лъчезарният народ на света, такива като Бойко ще си правят експерименти на наш гръб и ще се изживяват като месии.
207
4
 
13
 
! Отговори
Попай преди 13 години
Снегът нещо не падна. Сега не знам какво го чака като падне? Как може така да се *** с Божеството ББ, уж ще пада, Богът на Вселената го чака, а той не пада. Аааамахааа къде си мисли, че се намира този сняг?
206
11
 
5
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Ако днес беше наваляло 5 см сняг , пак щеше да ви е виновен Борисов , нали. Сега пък ви дразни , че ги е предопредил да чистат качествено и да не се излагат. Бойко няма угодия . Те са свикнали да чакат по 3 дни на петолъчката , не защото ги затрупва редовно там снега , а защото се възхищават на мястото.
205
0
 
2
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
Еми ето ... Ядосвай се... Мятай ги наред!
204
5
 
6
 
! Отговори
saglasen преди 13 години
напълно съм съгласен с теб! Пълна трагедия! "Водачът" разпореди - ловете снежинките с метлите..... смях през сълзи. Вместо да се поинтересува създадена ли е организация, какви са разстановките, хора, екипи, техника, как ведомства и общини смятат да действат и какви са неговите разпореждания, той заповяда - "хващайте метлите".... клоун... АМА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ МЕ ОТВРАЩАВА! Нека да ни е честит! :((
203
0
 
14
 
! Отговори
yves преди 13 години
И пак зимата ни изненада.Цял ден чакаме сняг,но Уви,надеждите ни остнаха излъгани :)).Горките снегоринчици(шофьорите на снегорини),сън не спаха да ринат ли ринат сняг, но вместо това цяла нощ са прекарали в сладки приказки с основна тема-майката на Емил Чолаков,сестра му,братовчедка му и всички лица в рода му от женски пол...Единственото ми обяснение-Фандъкова е с връзки там-"Горе".
202
2
 
12
 
! Отговори
Дени преди 13 години
"Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали". Това е заявил премиерът Бойко Борисов на регионалния министър Росен Плевнелиев на правителственото заседание в сряда"Вече станахме и метеоролози .Всички останали да си подават оставките.
201
2
 
12
 
! Отговори
Клошар Upper Class преди 13 години
Ние простите,необразованите и с леко дебилен вид подкрепяме премиерът слънчице Бойко от Банкя,Генералът-Пожарникар,геният на политическото управление на държавите,доктор хонорис кауза на П.У.Т.К.А университет,правещият мускули с рязяне на ленти на всеки линеен метър асфалтиран път and etc..Не ме гледайте умно а се молете ние *** и следващият път да го изберем!Господ да му дава 1000 г. живот на Бокито!!!Ама,че сте гладували и нямало работа-елате при нас при кофите!Жесток купон е,уверявам ви!
200
1
 
1
 
! Отговори
papo преди 13 години
Radvaite se ako na nqkoi mu puka pone malko i 4e pravi makar i minimalni usiliq neshto da bude kakto trqbva zashtoto prez poslednite 20 godini i e...ha maikata na taq durjava! znam 4e ne e cvete za mirasane boiko ama v4si4kite predishni dosega bqha mnogo po-nagli kradci!
199
2
 
3
 
! Отговори
Вива Бойко преди 13 години
Бойко , ако беше им казал освен снежинките , да не падат и капките , нямаше сега да ремонтираме Е79 . Ако прочетеш този коментар , да си вземеш бележка :)) и още нещо , искам да те поздравя как се справяш , при толкова лош материал като топчо и другата ***.
198
3
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Не се бъзикай с великата Тиква. Не усещаш ли, че така той стимулира браншовете произвеждащи ленти и ножици?
197
6
 
11
 
! Отговори
.|. преди 13 години
Що не вземта да направят един новогодишен календар на Боко тиквата за 2011 . с всички мероприятия по рязане на ленти тази година, а и за другата година? Може и цена да му сложат! Голям хит ще е сред греберските ***!
196
0
 
9
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Я аз да те питам ... ти преди да станеш ГЕРБер, за "Царо" ли гласува?
195
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП може да бъде асимилирана само с помоща на ГЕРБ тъй като са от една черга
194
4
 
7
 
! Отговори
.|. преди 13 години
Хъ Боку Туквата щял да се ядосва! Голям смях господа съдии! Ами и метличка да взема и да се нарежда за рязане на лентата за първи сняг! Може и по талавизора да го дават! Ей голяма тиква излезе!
193
1
 
2
 
! Отговори
Груйчо преди 13 години
пост196 е от мен..........да не се чуди умника:)
192
1
 
1
 
! Отговори
topcho преди 13 години
boko shte izkara bezrabotnite skoro da rinat sniag..za 5 kopeiki..na chas
191
0
 
3
 
! Отговори
ифф преди 13 години
ок, това за тук в София!!! Но София не е България!!! А в другите населени места как да се оправят?????????????
190
1
 
1
 
! Отговори
topcho преди 13 години
az tebe te poznah po parvata bukva na imeto ti..ia se zavri v niakoi kuchi.....z
189
0
 
14
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Попитали радио Ереван защо над София не пада сняг.Притеснено от там отговорили:Ми страх го е.