Полиграфът хванал теч на СРС-та от служител на ДАНС

И служител на ДОТО от Добрич бил доста немарлив
Обновена: 21 фев 2011 15:31 | 21 фев 2011 11:28,
104
Полиграфът хванал теч на СРС-та от служител на ДАНС
Снимка: Dnes.bg

Служител от ДАНС, който е имал достъп до съответния акаунт, е показал съпричастност към изнасяне на информацията от СРС-та ,ползвани при разследването, в което е подслушван директорът на митниците Ваньо Танов.

Това обяви на кръгла маса в НС министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Когато говорим за евентуална възможност за изтичане на информация, винаги опираме до човешкия фактор, тук опираме до лоялност", отсече той.

По думите му полиграфско изследване са преминали и служителите на звеното в ДОТО в Добрич, където един служител "е проявил огромна немарливост при използването на СРС-та, за което ще бъде предприета дисциплинарна проверка", съобщи още МВР шефът.

Още по темата

И други служители ще минат на полиграфско изследване, зарече се Цветанов.

"Министърът на вътрешните работи не разрешава. Министърът на вътрешните работи разпорежда изпълнението на даденото разрешение за използване на специални разузнавателни средства", каза министърът.

Той посочи, че разрешението за използването на бръмбари се дава от председателя на Софийски градски съд и от председателите на съответните районни съдилища.

"Специалните разузнавателни средства са един от оперативните способи в борбата срещу престъпността и заплахите, които има към националната сигурност", убеден е Цветанов.

Министърът каза още, че не са в състояние да осигурят пълни данни от получената информация от СРС-та, тъй като МВР няма необходимия кадрови ресурс, за да бъдат изписани тези записи в пълния обем, който да се предостави на заявителя.

"Затова даването на информацията трябва да става на магнитен носител", допълни Цветан Цветанов.

Той посочи още, че контролът на дейността по подслушването може да бъде засилен, като се използва заснемане на работните места.

Според него така "всеки, който седне там, ще бъде запаметяван и визуално".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
уф преди 13 години
тоя човек не рабира нищо, и като му го кажеш директно пак не разбира, с четенето явно че има проблем... по-голям инат и гьонсъратлък просто няма ...записи, та записи... абе за какво си говорите като не предполагате че ви записват е въпроса и що пазите контрабандиститем пък после пищите, че целия спектър цветове ви бил виновен... правите се на ущипани булки направо... не ви отива ако нямаше вина, нямаше да се налага сега Борисов пак да му спасява ***
97
0
 
1
 
! Отговори
Онанимен преди 13 години
Ако това ни е контраразузнаването, много сме го закъсали. Ако това се беше случило преди 20 години, въпросния служител щеше отдавна да е ликвидиран, че и сподвижниците му Янка ****сова и Алексейчо с тракторчето.
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E то от Добрич всички са зле
95
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
abe,Ceco,ko 4akash,davay ostavkata!
94
0
 
6
 
! Отговори
поговорка булгариста преди 13 години
не е виновен тоз който краде, а е виновен този който го посочва
93
0
 
3
 
! Отговори
поговорка булгариста преди 13 години
не е виновен тоз който краде, а е виновен този който го посочва
92
2
 
5
 
! Отговори
МО преди 13 години
Отново става ясно че СРС-та са истински!Но защо нито един журналист не попита кога съдът ще вземе мерки за тяхното съдържания???Кога министър председателя ще си подаде оставката и ще заеме мястото си в редиците на затвора?? Защо така наречените медий си малчат за съдържанието.Време е и на медийте да пойскаме оставката!
91
1
 
5
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Дните на тези пичове в МВР, съответно ДАНС, са преброени. Винаги и за всичко могат да ги подгонят, да ги изкарат,че не си вършат съвестно работата и да ги уволнят дисциплинарно. Това им стига. Освен това ще им съобщят публично имената. Много ми е интересно кой ще ги вземе на работа - та те с/у пари всекиго могат да предадат. Не стават и за пазачи.
90
2
 
3
 
! Отговори
Цецо, преди 13 години
Хайде вече *** си бе *** , шефа вече ти отне и правата да се занимаваш с СРС- та ,и той се чуди вече кво да те прави
89
0
 
1
 
! Отговори
Онуфри преди 13 години
Х, сигурен съм, че искаш и теб да те пуснат ... от лудницата, ама няма да стане с оглед на състоянието ти!
88
1
 
3
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Цялото правителство трябва да мине на детектора на лъжата. Макар че резултата е предварително известен.
87
2
 
5
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Ренегат (на латински: renegatus, от renego отричам се) е понятие, с което се обозначава човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника; изменник, отстъпник. Понякога понятието се използва за човек, който се отрича от принципите или убежденията си (като политическа идеология), или който оставя една институция или група , за сметка на други, и тогава, в зависимост от формата, е равностойно на предател,Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Цецка Цачева,Любен Татарски и т.н.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
rabotata v momenta e takava.namerete 4oveka koito ni izkara 4ernite rizi na byal svyat.toya 4ovek tryabva da bade nagraden spored men.a geroite ot srs-tata da ponesat otgovornost i ti mnogo seriozna otgovornost.kakvo stava v kraina smetka?na gerb mototo im e:da nakazem vseki koito pre4i na dalaverite ni i celiat narod gledat seir kato ovce??edni arabi izlyazoha po smeli ot bulgarite koito se imate za mnogo po napred ot tyah
85
3
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 13 години
Този, който е злоупотребил, трябва да го очистят за назидание на другите служители.В спецслужбите не трябва да има двойни агенти.
84
4
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Давай БОКООО МАЧКАЙ Бокооо!Покажи на всички новия IPad Бокооо
83
2
 
9
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
АЗ НА ЦЕЦКУ КИЛЕПИРА МУ ВИКАХ:- СЛУШАЙ ТАНОВ, СЛУШАЙ ТАНОВ...(ЩОТ Е УМЕН ЧИЛЯК)...А ТОЙ ПЛОНДЕРА МУ - РАЗБРАЛ ЧЕ ГО КАРАМ ДА ГО ПОТСЛУШВА
82
6
 
2
 
! Отговори
OT EWROPA преди 13 години
HORA,OSYZNAJTE SEPRO4ETOH PURWTO SRS-W NEGO IMA 2 SMISLENI IZRE4ENIQTAKA -TE ZATOWA SA IZNESENI,ZA DA SE MANIPULIRAT I DA STANE TOWA KOETO STAWA SEGA.WNIMAWAJTE KAKWO MISLITE I GOWORITE-OTWUN IZGLEVDA MN NAGLASENA S CEL DA SE SRINE BG I PRODULVAWA PREDI6NIQ BITPOZDRAWI -MN SA SILNI BSP W STRUKTURI.WERIGA-R.PETKOW-STRANDVEW-QNE-ALEKS-TANOW I T.N.
81
2
 
8
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
До: 65Въпросът Ви, колега, е неуместен. Мога веднага да Ви отговоря защо Бойко и Цецко не бива никога да бъдат слагани на детектор на лъжата.ЗАЩОТО БЕДНИЧКИЯТ УРЕД ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ НА ПАРЧЕНЦА!!!!:-))))))))))))))
80
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Полиграфът хванал теч "- вероятно става въпрос за бяло течение поради замърсяване с лъжи на външни полови органи (усти) на ръководството на ГЕРБ.
79
6
 
27
 
! Отговори
Х преди 13 години
Имам едно желание, много скромно. Сега да имаше как да пусна самия Цвъ през полиграфа! Представяте ли как ще се ошашави горкият. Полиграфът, де. Цвъ ще продължи да лъже най-безсрамно и естествено за лъжите му ще е виновна "тройната". А нескромното ми желание, т. е. върхът на сладоледа ще е да пуснат цялото сборище от народни избранници, министри, вкупом "Дондуков 1" и "Дондуков 2", всички банкери, защитници на човешки права, съдии, адвокати и . . . Е, стига толкова засега, много желания станаха!