България трябва да участва при мисия на НАТО в Либия

Страната ни има ангажименти към Алианса, заяви шефът на външната комисия
Обновена: 19 мар 2011 13:56 | 19 мар 2011 13:16,
247
България трябва да участва при мисия на НАТО в Либия
Снимка: Reuters

Ако има мисия на НАТО в Либия, България трябва да участва, заяви председателят на парламентарната комисия по външна политика и отбрана Доброслав Димитров.

Той посочи, че страната ни има ангажименти към Алианса. Ние сме заявили вече участие с медицински екипи, както и със самолети за евакуация на желаещите оттам, допълни Димитров.

Още по темата

Депутатът каза, че поддържат постоянна връзка с министрите на отбраната и на външните работи Аню Ангелов и Николай Младенов, а освен това следят внимателно и ситуацията, която се променя много бързо.

Целта ни е да помогнем да се преустанови тази гражданска война, която се води там, каза Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: БългарияНАТО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
0
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
България може да участва с "Биологично оръжие". Два самолета *** и да видиш как се цепят танкове с брадва за вторични.
241
0
 
0
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
triabva da ychastvat .
240
0
 
2
 
! Отговори
Не проумявам! преди 13 години
Божееееееееееее, беларуси в подкрепа на Кадафито - като наемници!Не, не, не! Арийци ли сте бе, ееееееей! Дрогирани ли сте? Или сте като онази "Малинка", забравих нейния работен псевдоним, дето се е омъжила за нашенски шофьор на такси и е горда с това, че е танцьорка на пилон, компаньонка, сводница, бисексуална и не знам каква още (беше се появила в някакво реалити шоу). Ако са такива "белоруси", може и да са се цанили там ...
239
0
 
5
 
! Отговори
До Кучето, 242 преди 13 години
Куче, ти правиш едно много разумно предложение. Дано Господ да те чуе :)))
238
0
 
12
 
! Отговори
ku4eto преди 13 години
////България трябва да участва при мисия на НАТО в Либия////....ДА ПРАТИМ ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ *** В ЛИБИЯ КАТО ДОБРОВОЛЦИ/НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОЯ СТРАНА ЩЕ БЪДАТ ВАЖНОТО ДА СА ТАМ/.......ЕХ МЕЧТИ МЕЧТИ
237
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
къде се бутате между шамарите бе
236
3
 
1
 
! Отговори
j преди 13 години
Ako ima на НАТО докто ние се натутаме, тя отдаване ще е свършила. С какво ще участваме, самолети- не , армия не няколко батальона и това е та с какво? пари за пенсии нямаме, във войан ще участвам е, аман от *** политици. Тия от ГЕРБ найстина счупиха ***
235
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На някои във форума много им е мъчно за Варшаваския договр и СИВ.За СССР.Няма ги-да им припомня.На някои много им е мъчно ,че родината им се казва България,а не Русия.Същите тези хора са позабравили ролята на Варшавския договор като жандарм на социализма,забравили са и окупацията на Чехословакия.И искат всички да забравят това.На тези хора казват ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ.Безименмните "войници"на партията им.
234
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ли да участваме. Ние българите винаги сме искали да излезем сухи от водата и затова сме на това дередже.
233
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
233 - Господине спрете да се излагате! Моите чорапи са по-чисти от Вашата яка на ризката! Вие сте поредното българско първеню, което си мисли, че щом е вън от БГ е източник на мъдрост и знание за българите в страната! Омръзна ми от хора, които имат амбиции, повече от възможности! И да ви напомня, че в българският език изреченията започват с главна буква! Толкова за знанията ви по български!
232
3
 
5
 
! Отговори
Марк преди 13 години
231Абсолютно да бъдем сигурни, че 2 часа след началото на възд. удари Кадафито е ***!Ако има някой самолет на НАТО пострадал, то ще е технически инцидент!Лизбийската противовъздушна отбрана ще се скрие в миша дупка и няма да даде нито един изстрел!Бях В Сирия при подобна ситуация, когато сирийските военни се дървеха нещо на Израел! Еврейте пуснаха 3 изстребителя на бръснещ полет над Дамаск/изпопадаха стъклата/ да им набият канчетата! Великата сирийска ППО не гъкна!
231
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква благородна цел - Да се преустанови гражданската война! Хайде сега да се обзаложим какъв ще е крайният резултат и дали ще съвпадне с прокламираните цели!:)
230
1
 
2
 
! Отговори
До № 228 преди 13 години
Предполагам, че Вуте, Нане и Пена мислят като теб.
229
2
 
3
 
! Отговори
до 225 преди 13 години
господине прекалено сте елементарен, за да разговаряме и още нещо ако вашия английски е на нивото на моя български, тогава може би щяхме да можем да говорим. Федералния резерв е сложна банкова система, влизаща във взаимодествие със вътрешно и външнотърговските банкови операции на Щатската банкова система. а свободното ви боравене с тази материя НЕ Е поради някакви познания или опит, а зариди дилетантския ви ентусиазъм!
228
0
 
4
 
! Отговори
Марк до 226 преди 13 години
Да бе, да! /Най-характерния бг израз е тъкмо на място тук!/Не може да спориш защото спор се води между равнопоставени индивиди!А ние не сме! Аз уважавам родината си , както всеки нормален човек на тази планета! Ти не уважаваш своята!Извод аз имам родина, а ти не!Чао - бао!
227
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Френски изтребители Рафал са прелетели над цялата либийска територия Начало / СвятПариж. Няколко френски изтребителя Рафал в събота са прелетели над цялата либийска територия на разузнавателна мисия, съобщи АФП, като се позова на френски военен източник.Изтребителите са излетели следобед от базата в Сен Дизие в Източна Франция. Мисията ще продължи целия следобед на събота. Засега изтребителите не са срещнали проблеми след няколко часа прелитане над либийската територия, допълва източникът.
226
1
 
5
 
! Отговори
до 223 преди 13 години
Ние сме *** ,къде ни бъркаш с другите ?Бях в чужбина и ме питаха ,какъв съм?...Когато им казах ,че съм българин ,ТЕ ми отговориха ,че българите не са ...бели?Искараха ме ,...лъжец?
225
3
 
1
 
! Отговори
Марк до 222 преди 13 години
222-ри и може Бг трябва да влезе във Варшавския договор! /Ах пардон той се радкапа!/ЪЪЪЪ тогава да се включим в Африканския съюз за самозащита!/ ама има ли такъв?/Що ми се струва , че ти си "написнат" от здравия разум?!?!?
224
2
 
7
 
! Отговори
Геле преди 13 години
NATO на теория е създаден с цел колективна ОТБРАНА. Изобщо не ни е работа да се намесваме в Либия. Ако някой иска да я НАПАДА , да си я НАПАДА сам!
223
1
 
3
 
! Отговори
До Дуло, 68 преди 13 години
Съгласен, обаче "под арест,с белезници - така,както се полага на престъпници",трябва да бъдат докарани в България и съдени тук не само инквизиторите на бълг.медици. Така е редно да бъде докаран и онзи, който е решил беззащитните българи да операт пешкира, та общественото внимание в Либия да се отклони от истинските виновници.И когато го докарат, този *** да върви пеш от аерогарата до Централния затвор, а от двете страни на пътя да се наредят всички българи - да го плюят и замерят с камъни.