България трябва да участва при мисия на НАТО в Либия

Страната ни има ангажименти към Алианса, заяви шефът на външната комисия
Обновена: 19 мар 2011 13:56 | 19 мар 2011 13:16,
247
България трябва да участва при мисия на НАТО в Либия
Снимка: Reuters

Ако има мисия на НАТО в Либия, България трябва да участва, заяви председателят на парламентарната комисия по външна политика и отбрана Доброслав Димитров.

Той посочи, че страната ни има ангажименти към Алианса. Ние сме заявили вече участие с медицински екипи, както и със самолети за евакуация на желаещите оттам, допълни Димитров.

Още по темата

Депутатът каза, че поддържат постоянна връзка с министрите на отбраната и на външните работи Аню Ангелов и Николай Младенов, а освен това следят внимателно и ситуацията, която се променя много бързо.

Целта ни е да помогнем да се преустанови тази гражданска война, която се води там, каза Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: БългарияНАТО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
2
 
5
 
! Отговори
za 160 преди 13 години
За втората беше необходим целия свят да ги спре..............добре, че се отказаха д а воюват повече
161
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
158 - Па да ти кажа ли колко искат да обесят Обама например:)
160
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя Доброславчо може ли да облече униформата и да поведе доброволците към либийската пустиня.Като гледам има много мераклии - всеки подкрепящ го във форума може да отиде сам или да изпрати децата си.
159
1
 
4
 
! Отговори
До 160 преди 13 години
Това са пълни глупости ! Влизай бързо в колибка.ком и почвай да гледаш документални филми.
158
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един Българин преди 10 минути И други държави са членове на НАТО, пък отказаха участие. Ние какви ангажименти повече трябва да имаме? В Афганистан като участваме какво? Получихме дяла от печалбата от опиум може би? Управниците един магазин за минерална вода неуредиха да отворим!!! Никакво участие, народа е гладен, бизнеса изнемогва, няма пътища, няма здравеопазване, няма да хвърляте парите на вятъра!!!
157
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до като Държавата Израел е сложила ботуша си върху гръкляна на арабина, от нищо Европа няма за какво да се притеснява!!!а Кадафи е лесен за толкова голяма сила, която ще го тресне до броени часове!
156
11
 
5
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Германците не са особено успешни войници - по-добре да си стоят при турците в Мюмунхен.Или си забравил двете световни войни и кой им нарита задниците?
155
2
 
9
 
! Отговори
Yoda преди 13 години
С какво ще участваме, с ескадрилата безпилотни изтребители последно поколение която се управлява от сателитите, дето сами си ги изстреляхме миналата година ли?
154
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Арабите ще ни отмъстят с лихвите. ---------------- Нищо не могат да ни направят. Ние на всеки ъгъл имаме дюнер. Абе, руски зетьове, не разбрахте ли, че това не е инициатива на САЩ. Има и араби, желащи да обесят Кадафи. Този маймун е скаран с целия свят.
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Германия също ще участва бе глупци, нищо че се правят на интересни - така беше и в Ирак, и в Афганиста и т.н. Германия е велика държава вие с тех ли тръгнахте да се мерите...видяла жабата, че коня се кове и тя вдигната крак
152
1
 
15
 
! Отговори
Jolly Roger преди 13 години
Това да не е банкет или рязане на лента, че депутатите да излязат на първа линия?
151
9
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Аз се пиша доброволец!Искам тежка картечница, гранатомет и малко нападателни гранати!Искам и една спринцовка със заразена със СПИН кръв.С оръжието ще си поиграем с либийците, а спринцовката е специално за задните части на Кадафи!
150
2
 
5
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Либия за нас е горещ картоф ---- Нестинарските танци не са за всеки ---- Ако Либия поиска екстрадиране на медиците за излежаване присъдите на място, или заведе някое ново дело - лошо ни се пише ---- А и онази идея на Холивуд за филм направо е безумна --- Ще клъвнем въдицата, забравяйки, че сме клъвнали кукичка, или котвичка / без значение/ - отърване няма ---- Те като са специалисти, нека си направят филм за Меграхи например - сюжетът е в стил екшън, в който американското кино е водещо
149
1
 
15
 
! Отговори
$ преди 13 години
Съгласен съм да отида в Либия, но преди мен да отидат депутатите,така да дадат пример. За предпочитане на предната линия.
148
0
 
11
 
! Отговори
Shark преди 13 години
до 147 А не се ли сещаш че утре като кажат "Изпратете български войници в Либия" ще бръканат в моя джоб, а??? И в твоя също. Не, категорично.
147
2
 
22
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
И други държави са членове на НАТО, пък отказаха участие. Ние какви ангажименти повече трябва да имаме? В Афганистан като участваме какво? Получихме дяла от печалбата от опиум може би? Управниците един магазин за минерална вода неуредиха да отворим!!! Никакво участие, народа е гладен, бизнеса изнемогва, няма пътища, няма здравеопазване, няма да хвърляте парите на вятъра!!!
146
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако Бг. изхвърчи от ЕС и НАТО една улица няма да можете да си построите- такива са реалностите, а олигарсите ще ви ощавят буквално, ..не че сега се притесняват от нЯщо де..но все пак срам ги е да действет буквално па руска- советски.
145
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много притеснени физиономии имат тези орангутанчета на снимката?
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти,еди кой си Димитров,най-добре си стой на ***.Не сме Франция,нито Великобритания.Не показвай мускули на араби,още по-малко на опасно луд ,като Кадафи.Арабите ще ни отмъстят с лихвите.
143
8
 
5
 
! Отговори
до 142 преди 13 години
Мама им ***, вместо да дадат тези пари на Япония да се съвземе те ще плащат да бомбандират Либия.-------------------- Изкарай си пари и ги харчи както искаш, а не прави сметка на чуждите.