МРРБ: Станишев лъже за "Люлин" и "Марица"

Плевнелиев готов да обучава безплатно червения лидер
Обновена: 21 юли 2011 16:17 | 21 юли 2011 16:17,
205
МРРБ: Станишев лъже за "Люлин" и "Марица"
Снимка: БТА

Не са верни твърденията, че магистрала „Люлин” и 30-те км от магистрала „Марица” не са нанесени в кадастралната карта, заявиха от МРРБ.

В съобщение до медиите от строителното министерство на Росен Плевнелиев пишат:

Още по темата

"МРРБ има възможност в кратки срокове да проведе напълно безплатен образователен курс за всички депутати и представители на БСП, които имат желание да се научат как се строят по законен начин магистрали в България.

Поканата важи най-вече за бившия министър-председател, който близо година ръководеше пътната агенция, след като Европейската комисия блокира през август 2008 г. финансирането на магистрала Люлин.

След преминаването на този курс представителите на БСП ще научат законния ред, който се преминава от старта на строителството до завършването на една магистрала.

Примери като магистрала „Струма” – Лот 0, и автомагистрала „Тракия” – Лот 1 и Лот 5, ясно доказват, че БСП не познават процедурите, не спазват закона и не правят разлика между четирилентов път и магистрала", пишат от МРРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
42
 
! Отговори
DO IVAN преди 12 години
TOLKOVA KOLKO STRUVA CQLATA ZGRADA NA MASLAROVA.
52
3
 
42
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
NAPAVA GO SMQH 4OVEKA OT PROSTOTIITE NA GEQ
51
18
 
44
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Плевнелиев, кажи колко ще ни струва ремонта на участъка от магистрала Тракия, дето го строите със сгурия?
50
11
 
59
 
! Отговори
xXx преди 12 години
Вредната червена *** е изключително нагла и безкомпромисна в желанието си да завземе отново властта, за да върти далаверите си и да ограбва народа! Не позволявайте да се докопат някога под някаква форма в държавното или местно управление! Не вярвайте на непрестанните им лъжи и измислици - досега каквито и сигнали да пускаха, всички се оказаха неверни! Не се хващайте на червената пропаганда - явно им секнаха касичките от липсата на далавери и си служат единствено с откровени лъжи и манипулации!
49
5
 
39
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
EDIN KOMUNIST NE MOJE DA OTKAJE NIKOGA NE6TO KOETO E BEZPLATNO.TOVA E 4AST OT USTAVA NA PARTIQTA IM.
48
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Росене,... аз не смятам,че трябва да се дава отчет на крадливите плъхоци.
47
4
 
42
 
! Отговори
м преди 12 години
до 39: Станишев ти ли си бе?
46
15
 
32
 
! Отговори
законен начин преди 12 години
eto towa e nai-pozitivnata kritika. kogato poso4ish greshkite na drugia.Stanishev kaza 4e Gerb lyjat, posle Gerb kaza 4e Stanishacite lyjeli, posle ... poslea ski mainav4era nekakv dobrojelatel na GERB kak se mu4i da pomogne na GERB, 4e ina4e si ebalo maikataняма по-гнусно нещо от това което ще видите на снимката.кликини си на линка, ***:Бойко Борисов, откършил парче погача го набутва в устата на жена която е зейнала орално га че не само Божият залък ще лопне, не само целата погача ще погълне ами орална готовност и за цел пожарникараски маркуч да налапа блести в левото йи око. макар две официялни жени му пикаха на фасона , а то, пожарникарчето се врече че вече ходело без гащички, и добави-питайте чистачката- нема нито един чифт женски *** у гардеробо.одврат, простащина и мутролък,Мутролък е моя дума, като бабаитлък, или бабалък, или бабалъчка, но понейе Борисов определено е политически и биологигески *** наместо Мутролък ще му му пардон' ии предписваме Муцколъчкини врътни пред *** на Цветанов.Молия Дмитрий Иванов да напише есе както той може на тема МУТРОЛЪКА ПОЛЕГНАЛ НА ХЪЛБОКА.Да ББ и ЦЦ могат да ни *** майките, но от това по-малки *** нема да станат. Да Могат и бабите да ни разплачат-ама от това ЕК нема чакайки да дойде вагонОО, да разглеждат по непостроените спирки на непостроеното метро разкопките за които принос имат старите римляни и траките.За това му купете за дена на Вота една кофа пресни свински уши, ало НайденоФ на теб ти се говори текезесарска мутро, глей по-така ушета да напомнят ушите на козарчето-това Бойко може да прави, а Цецко с една Смена 8 на цъка снимки да цъка снимки как на едно друго партийно месо Буда праи брррр.Лилов прибираи си партийнио дом ***-че ми писна от вашите комунистически проекти "Полиция-Политика-Погром"
45
1
 
42
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до 19 - като копирате давайте до край - 1990: основава и управлява Ирис Интернешънъл" АД, първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата изпълнява повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България 1994: основава и управлява Линбългария" OOД, фирма, специализирана в сухо строителство.1998: основава и управлява Линднер Ирис Имобилиен" OOД, фирма, специализирана в разработване, управление и инвестиции в недвижими проекти.1999: основава и управлява "Бизнес парк София" EOOД, най-големия частно финансиран проект в областта на недвижимите имоти в България 2001: основава и управлява Линднер България" ООД, сливайки Ирис Интернешънъл", Линбългария" и Линднер Ирис Имобилиен". Линднер България" ООД се утвърждава като безспорен лидер на българския строителен пазар.2003: основава и управлява "Резиденшъл Парк София" OOД, дружество-инвеститор в широко-мащабен проект за жилищен комплекс в паркова среда.2005: основава и управлява Линднер Имобилен Мениджмънт" OOД, фирма, специализирана в разработване, управление и инвестиции в недвижими проекти.2007: член на управителния съвет на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България".2008: член на борда на директорите на Американска търговска камара".
44
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Росене , не се изхвърляй толкова много!
43
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимката избива рибата!
42
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Росенчо недей да ги обучаваш тези от БСП, не знам дали ще ги научиш, но гледай от тях да не префанеш
41
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не само Станишев лъже, а истината е , че всички до един от политиците и управляващите лъжат и грабят България. Джобни 1450лв, за бензин 900лв + 3000лв заплата за депутат и криза имало в България . Криза ли , кризата и безработицата е за бедния провинциален гласоподавател
40
31
 
54
 
! Отговори
До пост № 29 преди 12 години
Напротив. Аз очаквах за строителен министър да назначат човек който може да различава пясъка от асфалта, а не да е учил "изчислителна техника". Знаем до 1990 г. (когато той е завършил) каква изчислителна техника се изучаваше. Но не съм учуден. След като направихме пожарникар -премиер, колко му е Плевнелиев да бъде преподавател по пътно строителство, Доган - хидроинженер, а Цветанов - консултант по еврорейско право. Ба си !
39
26
 
52
 
! Отговори
геодезист преди 12 години
Елементарна справка в системата ИКАР на агенцията по кадстър показва че магистрала Люлин и Марица ги няма, така че Плевнелиев лъже. А от това чев МРРБ умишлено не движи ЛОТ0 на Струма да не стане магистрала за да се удари предното правителство губим обикновените граждани. Между Перник и Долна Диканя е една голяма хранилка за катаджиите. ползвайки се от политическите игри на ГЕРБ да не узаконят магистралата вече две години откакто са на власт
38
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Магистралите ги няма на неговия личен кадастър, затова се получава недоразумение.
37
19
 
46
 
! Отговори
melina_a преди 12 години
Нее, Плевналиев не е холивудски артист - той си е баш от българските и то от тези дето хич не умеят да играят...Не му се отдава на горкия човечец, а толкова труд полага.
36
16
 
43
 
! Отговори
melina_a преди 12 години
Нее, Плевналиев не е холивудски артист - той си е баш от българските и то от тези дето хич не умеят да играят...Не му се отдава на горкия човечец, а толкова труд полага.
35
25
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отговор в стил ГЕРБ-ако някой те критикува и нямаш отговор ,започваш да го нападаш яростно и да говориш за ланшния сняг.А всичко е от просто по-просто.Вместа да философстват и да се правят на умни,каквито всъщност не са да покажат кадастара с нанесените магистрали и ако го има значи Станишев лъже.Обаче май Станишев е прав щом не показват чертежи и карти ,а философстват .Това минава само пред най,най-върлите гербаджии вече
34
6
 
62
 
! Отговори
Ей преди 12 години
Оставете човека на мира. За да стои лидер на БСП, той трябва да си поддържа идиотската форма,