Плевнелиев или Калфин? Кунева гласува по съвест

Независимият кандидат не казва и дали ще прави партия
Обновена: 24 окт 2011 10:47 | 24 окт 2011 02:21,
29
Плевнелиев или Калфин? Кунева гласува по съвест
Снимка: БТА

Меглена Кунева обяви, че ще гласува на балотажа, но отказа да призове хората, които са я подкрепили, за кого да гласуват. Независимият кандидат за президент остана трета в президентската надпревара. 

"В този момент не мога да видя основание да подкрепя статуквото - трети мандат на БСП за президентския пост, или цялата власт да отиде в ръцете на една партия. Ще вземете най-правилното решение", заяви Кунева, обръщайки се към 500-те хиляди избиратели, които са я подкрепили. 

Тя подчерта, че се позиционира в център дясно, откъдето дошла и най-голямата подкрепа за нейната кандидатура. За нея са гласували много млади, образовани  хора от големите градове. 

"Тези хора, които са ме подкрепили, те са умни, независими и са гръбнакът на обществото. Не бих им казала как да гласуват. Те ще решат", заключи Кунева и подчерта, че и за нея ще е труден изборът на втори тур да "направи крачката". 

Тя отказа да отговори конкретно на въпрос как вижда политическото си бъдеще и дали смята да направи политическа партия, за да оползотвори подкрепата на хората. 

"Нали не очаквате, че в този момент мисля за нещо друго освен за резултатите и как по-добре да служа на хората, които са ме подкрепили. Ще направя всичко възможно да направя гражданският глас силен и ще използвам всички начини затова", заяви тя и добави:

"Ако бях поискала подкрепа от политическа партия, резултатът можеше да бъде различен. Аз не искам резултат от изборите, а промяна в държавата. Никой не може да ме убеди, че президент от управляващите или от опозицията е полезен за България". 

Кунева отчете, че 303 917 хил. лева е цената на предизборната й кампания, която е финансирана от дарения. 

"Каузата остава непроменена. Искам да бъда гласът на хората. Това ще правя в следващите години. И ще съм още по уверена, че имам подкрепата на хората, които искат независим глас", отбеляза още тя. 

Тя категорично отрече да е влизала в договорки с БСП, и че с кандидатирането си е направила услуга на левицата. 

"Не правя услуга на Калфин и на Плевнелиев. Аз съм себе си",категорична бе Кунева и обяви, че не съжалява за нищо. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
AKO E 2PO SAVEST2,ZNA4I-NQMA DA GLASUVA...Q SI PODKREPI 4ERVENITE NEGRAMOTNI IZROD4ETA
28
1
 
2
 
! Отговори
Чавес преди 12 години
Тъй като съм мъж, аз нямам свекър, а имах тъст. Но моят тъст не е бил член на Секретариата на ЦК на БКП, подобно на свекъра на другарката Кунева (Пръмова). Затова аз не се срамувам да защитавам идеите си точно от такива ***, които при Т. Живков се ползваха с всички облаги на властта, а сега минават за "модерни", за "европейци" за "демократи".... Гнус ме е от такива плазмодии!
27
0
 
0
 
! Отговори
do26 преди 12 години
hodi na psihiatyr,idiote
26
3
 
9
 
! Отговори
ГЕРБЕРСКО РОБСТВО преди 12 години
АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛЯТ ВОТА ТОВА ЩЕ Е САМО ПОРАДИ ДВЕ ПРИЧИНИ: ПЪРВАТА Е ЧЕ ГЕРБ СА МАНИПУЛИРАЛИ ПОВСЕМЕСТНО ИЗБОРИТЕ В ПОЛЗА НА ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. ВТОРАТА ПРИЧИНА Е ,ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е ТОТАЛНО ЗАТЪПЯЛ И СЕ РАДВА ЕДИНСТВЕННО НА ЕДИН ШИЗОФРЕНИК РЕЖЕЩ НЕПРЕСТАННО ЛЕНТИЧКИ. АКО ПРИЧИНАТА ЗА МОМЕНТНАТА ПОБЕДА НА ГРОБ Е ПЪРВАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСИЧКИ УМНИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ИЗЛ...ЯЗАТ И ДА ЗАЩИТЯТ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ СИ,ДОРИ И С ЦЕНАТА НА ГРАЖДАНСКА ВОИНА. НО АКО ПОБЕДАТА НА ГЕРБ Е ЧЕСТНА ,ТОВА Е КРАЯТ НА МИСЛЕЩИЯ БЪЛГАРИН ЗА СМЕТКА НА ЛУМПЕНИЗИРАНИЯ ЧАЛГО-ИНДИВИД РАДВАЩ СЕ НА ЕДИН ДОКАЗАН ШИЗОФРЕНИК РЕЖЕЩ НЕСПИРНО ЛЕНТИЧКИ. АКО ПРИЧИНАТА ЗА ; УСПЕХА ; НА ГЕРБ Е ВТОРАТА ТИ ЮРОДЕ БЕЗМОЗЪЧЕН ОБРИЧАШ ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ СИ НА ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД ОТ СТРАНА НА ПАРТИЯ ГРОБ. С ТОВА СИ ДЕИСТВИЕ БЪЛГАРИНЪТ ДОКАЗВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ,ЧЕ Е НАИ ЛУМПЕНИЗИРАНИЯ ИНДИВИД ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ. БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГЛУПОСТА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ВЯРВАМ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА НЕПРОМИТИ МОЗЪЦИ КОИТО ЩЕ ПОВЕДАТ НАРОДА СРЕЩУ ДВАДЕСЕТ И ДВЕ ГОДИШНОТО НИ ЗАПАДНО РОБСТВО. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
25
7
 
2
 
! Отговори
СТИВ ДЖОБС преди 12 години
как пък не - кунева гласувала по съвест. тя няма съвест, така че простата истина е, че се опитва в момента да търгува с гласовете, които е получила. но, нейният вот е протестен, така че тя няма как повторно да го мобилизира. аман от продажна журналистика и слугинажни анализатори, пишещи заглавия, каквито им падне. мръсницата кунева се опитва в момента да търгува, затова се прави на интересна.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"303 917 хил. лева"???
23
1
 
14
 
! Отговори
браво на нормалните преди 12 години
Вече стана ясно едно нещо!В тази страна се появи надежда.В тази страна се създаде ЕЛИТ.Но,не фалшив "елит" от новобогаташи,мутри,ченгета и ***,които пълнят жълтите вестници,а ИСТИНСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ.Това са нормалните,почтени,цивилизовани и европейско мислещи хора-тези,които ГЛАСУВАХА ЗА КУНЕВА.Доживяхме най-после в тази опростачена държава да се появи истински елит от поне 500 000 души!
22
1
 
0
 
! Отговори
Безпартиен преди 12 години
По-добре на САЩ! Отколкото на Русия...само дето няма да е точно така, докато сме енергийно зависими на 100% няма къде да мръднеч
21
1
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
"изненадващо" като доган ще подкрепи комунистите нали е комунистка.
20
6
 
3
 
! Отговори
бум преди 12 години
Тази е безгласна буква.Няма значение за кой ще гласува.
19
6
 
11
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 12 години
ГЛАСУВАШ за Плевналиев получаваш Уорлик -- и България колония на САЩ.
18
1
 
2
 
! Отговори
x преди 12 години
Кунева отчете, че 303 917 хил. лева е цената на предизборната й кампания, която е финансирана от дарения. Дарения на стойност почти 304 милиона лева ли виждам. :Д днес.бг оправете си статията ;)
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Плевнелиев - също получаваш Доган. Да не би ГЕРБ да не прикрива далаверите на Доган?
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Медиите прецакаха изборите чрез предварителните си прогнози, по които се подведоха маса народ. Трябва за в бъдеще да се забранят всякакви прогнози, предсказания и гадания за изборите да се излъчват по медиите, за да няма подведени души.
15
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!
13
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!
12
2
 
1
 
! Отговори
Мисъл преди 12 години
Не е нужно всеки да се харесва на всички ,да се обичаме всички - никой не иска това лицемерие ! Каква е тази психоза - не може всички да са доволни , не е и нужно,иначе се връщаме в други времена , различията са полезни и трябва да се поощряват ,те са нужни за просперитет. Нека сме нормални ,да има диалог и мисъл . Снощи единственно Борисов предложи и говори за това ,но много хора / журналисти / го пропуснаха и тръгнаха да търсят скритата символика в думите на Доган - а няма такава :)))
11
8
 
27
 
! Отговори
desen преди 12 години
При нас нищо не се получи на тези президентски избори ........за съжаление. НО .....за пръв път , дано да е за последен ......с неудоволствие ще гласувам на балотаж за БСП.Ако преди 10 години някой ми беше казал - че ще дойде ден в който от зор ще подкрепя БСП - щях да му се изсмея .........
10
20
 
15
 
! Отговори
Само истината преди 12 години
"Кунева гласува по съвест"За каква съвест може да говори другарката Пръмова, която се е отрече и от фамилията си и от партията, благодарение на която се е издигнала. Това си е чисто в стил интереса клати феса. Хораааа! Няма бивши комунисти! Вълкът козината си мени, но нрава си не променя!