За медения месец на Ангел Найденов и за бедствието "БСП"

"Цветанов принизи парламента до страниците на жълт вестник"
Обновена: 30 май 2012 15:13 | 30 май 2012 11:05,
270
За медения месец на Ангел Найденов и за бедствието "БСП"
Цветан Цветанов докладва на депутатите заради трусовете в Перник. Снимка: БТА

Най-голямото бедствие в страната през последните 20 години не е земетресението в Перник и всички останали, а безотговорното, безхаберно управление на БСП. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов от парламентарната трибуна.

Той дойде специално в НС да информира депутатите за мерките, които предприема правителството за преодоляване на щетите от силното земетресение от 22 май.

Дискусията се изостри, след като МВР шефът нападна лично червения депутат Ангел Найденов. Найденов критикува действията на управляващите, че са допуснали паника сред перничани, след като не са били своевременно уведомени, че няма опасност от пропукване на язовирната стена след силния трус от 22 май.

Според него Цветанов нямал основания да мисли, че БСП политизира въпроса и използва земетресението да атакува ГЕРБ. Найденов посъветва правителството да мисли как да не се създава паника сред население и за задействане на сирените при подобни ситуации.

Още по темата
Според червения депутат полицаите с мегафони, които информирали населението, създавали допълнително напрежение сред хората. Той беше категоричен, че от страна на БСП нямало омаловажаване и подценяване на случилото се в Перник.

Изказването му предизвика реакция на Цветанов, който заяви, че Ангел Найденов е бил само два пъти в Перник, защото може би бил зает с медения си месец „с вашата любима от вашата парламентарна група“. МВР шефът визира връзката на Найденов с червената депутатка Мая Манолова.

Цветанов не пропусна да отбележи и изказването във Facebook на депутата Антон Кутев, според когото няколко паднали комина и керемиди в Перник се превръщали в национална тема.  Вътрешният министър беше категоричен, че Кутев се е отнесъл с подигравки към трагедията на хората.

„Не мисля, че Цветанов може да принизи НС до страниците на жълт вестник. Лошото възпитание няма как да бъде компенсирано. Ако съм на това ниво, щях да кажа, че това е просташко поведение. Дали съм бил в Пернишко, ще го кажат хората“, отвърна му Найденов с думите „неуважаеми министър“.

Червеният депутат остро се разграничи от изказването на Кутев.

„Това, което е направено от Кутев, е възмутително. Това са думи на човек, който няма реална представа за случилото се в Пернишка област“, заяви Найденов и добави, че е поискал извинение от Кутев към перничани.

Според БСП щетите от земетресението са около 20 млн. лева. Цветанов обаче отчете, че около 3 милиона лева са щетите на обществените сгради в Перник, а в София щетите възлизат на около 1 300 000 лева.

Относно задействането на оповестителната система Цветанов беше категоричен, че в този стрес в ранните часове тази система щяла да създаде допълнително напрежение.

„Ако имате възможност допълнително да подпомогнете. ПГ на ГЕРБ е взела решение от държавната субсидия да даде 300 000 лева за област Перник”, завърши МВР шефът. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
9
 
! Отговори
до 219 преди 12 години
Ееее, Чарли, моно си назад с информацията. Та нали след трагичната разлъка с кюстендилския кмет, пчеличката кацна на рамото на Найденов.
195
6
 
14
 
! Отговори
тошко преди 12 години
Анонимния, аз пък се интересувам ОПОЗИЦИЯТА-БСП ще даде ли нещо на пострадалите в Перник или само ще плаща милиони за ЛЪСКАНЕ ИМИДЖА на САМООСРАЛИТЕ СЕ червени велможи с крадливи душички, ламтящи за власт????
194
7
 
16
 
! Отговори
чарли преди 12 години
Бих искал да попитам Ц.Ц.дали А.Найденов ходи редовно до тоалетната,той трябва да ги знае тези работи,след като знае за медения месец.
193
16
 
20
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Много си точен, Цветанов! Стига са търсили политически дивиденти от нещастието на хората!Срам за социалистите!
192
4
 
16
 
! Отговори
май манолов преди 12 години
той кутев,пак ще е бил пиян по време на земетресението
191
7
 
15
 
! Отговори
киро преди 12 години
Това е генетично заложено на червените - Разделяй и владей!Правителството и останалите нормални граждани в страната се чудят как да помогнат,денонощно са сред перничани ,а тези хем са се изпокрили,хем се заяждат и оплюват всичко възможно направено до момента ,според екстремната обстановка.Когато БСП е на власт - крадат като за последно,после това било ,онова било..дано Господ ги накаже скоро и за по-дълго време,за да ни се разкарат от реалния живот.
190
7
 
7
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Хайде приключвайте с магистралите и да зареждаме "Бойкомета". Следващите ще има какво имущество да отнемат (апартаменти в повече), ще има подсъдими и осъдени за направените поразии и така ще напълнят бюджета
189
2
 
1
 
! Отговори
Спас преди 12 години
Какво е личният опит знае къде какво има.Браво на .....??/
188
15
 
2
 
! Отговори
флекса преди 12 години
Какво ??? Извинение към перник та там живеят маймуни а не хора смех ....
187
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възмутително е държавни мъже, като вице премиера в стремежа си да докаже, че прави много за народа да прави нападки от личен характер. Мен не ме интересуват намачканите чаршафи на еди кой си, а ме интересува какво прави правителството за хората. Този цирк омръзна на народа.
186
3
 
11
 
! Отговори
до 202 преди 12 години
"ХУРКАТА", я ядохме и на предишните................... ''КРАДЦИ НА ПРЕХОДА"?
185
0
 
4
 
! Отговори
до 208 преди 12 години
---Добро ютро,....как позна бре, след 23г......сън ?И още толкова ,....само в Бг!
184
4
 
9
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Ангеле остави тая работа на ергените от партията ти ами пази Майчето от партийците ти защото знаеш колко са пощеливи и могат да ти я откраднат.
183
1
 
13
 
! Отговори
@ преди 12 години
Ужас! Тая държава не отива на добре.
182
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кутев ВЕДНАГА да се извини на страдащите хорица на засегнатите села и особено Дивотино.Да отиде и види какво е това бедствие и тогава да се изказва.Ако беше пострадал, нямаше да говори така.Не му го пожелавам, но онзи отгоре гледа , няма все да е добре.
181
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичките сте прави... за себе си. Аз ще гласувам за ГЕРБ (гласувах на предните избори за СК), само и само да не се даде власт на червените *** които ограбваха толковая години и плюскаха яко на гърба на народа
180
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП не искат да приемат, че ни втръснаха девалвиралите им муцуни и лицемерен "морал". демагогията им и номерта им, които се изтъркаха тотално и продължават да се натискат на хранилката на държавата. Не ви искаме, господа от БСП. Герб и ББ може да са всякакви, но са по-малката злина, затова народът ги избра от немай къде. Писна ни от всички вас и от боричканията ви за кокала, докато ние изнемогваме!!!
179
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"зает с медения си месец с вашата любима от вашата парламентарна група"- думи на ЦЦНе мисля, че Цветанов може да принизи НС до страниците на жълт вестник. Лошото възпитание няма как да бъде компенсирано. Ако съм на това ниво, щях да кажа, че това е просташко поведение." думи на НайденовКоментара е излишен. Разликата в интелекта, възпитанието и образованието е ОЧЕВАДНА.
178
7
 
8
 
! Отговори
СРС преди 12 години
Има специални СРСта, за Мая Манолова от столичните хотели, ако изтече тази информация , ще стане порно канал, разберете се с Цецо да не я познава пред обществото, защото ще срине кариерата на Майчето градена с толкова много усърдие и труд от Кюстендил до жълтите павета .....звучи като сценарии на филм
177
12
 
19
 
! Отговори
НРЦ преди 12 години
Те и ББ И ЦЦ и другите шефчета като паднат от власт пак ще се оправят, но вие тъпите им избиратели и фенчета.. ВИЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ХУРКАТА