Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
9
 
! Отговори
Демокрация 2 преди 11 години
В класацията България се нарежда на 86-о място и изпреварва по корупция Тайланд, Колумбия, Перу, Мароко и Салвадор, а със същия резултат са Ямайка, Панама и Шри Ланка. Според Трансперънси интернешълнъл, по ниво на корупцията, България се нарежда до Сърбия и изостава спрямо всичките си останали съседи, като Турция е на 61-во място в света, Македония - на 69-о, Румъния - на 75-о, Гърция - на 80-о.
76
1
 
15
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
АБЕ ЗАБЛУДЕНИ ГЕРБЕРЧЕТА ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ "БУДА"КАК Е ЗАБОГАТЯЛ,И КАК МУТРЕСАТА МУ Е ИЗКУПИЛА ПОЛОВИН ЧЕРНОМОРИЕ И БАНСКО!
75
0
 
5
 
! Отговори
коко преди 11 години
Аналогия2013 година"Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението"1920 година Ленин:"Революцията е в опасност"Въпрос:кой през 1920 година е чел досието на Ленин?
74
1
 
7
 
! Отговори
bai hui преди 11 години
mazen pe**rast pisna mi da te gledam na purva stranica, tik tak tik tak tik tak, vremeto ti izti4a ,gnusar.
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
74И аз не искам да забравям за Възродителния процес!Напротив искам да се отворят докладите на външното разузнаване , на вътрешното контраразузнаване, да се публикуван протоколите от заседанията на Полутбюро и ЦК на БКП, за да разберем найпосле какво е предизвикало Възродителния процес!Защото само *** може да си помисли, че Живков просто е станал една сутрин и си е казал, гледайки в тавана:"А бе я да им сменим именета на турците!"Време е да разберем причините!
72
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малеее...??? Цецо бил демократ?!!! Малее....Милиционер-демократ?!!! Малее....
71
2
 
7
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
АТАКА
70
4
 
11
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ--ВСИЧКИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА
69
1
 
16
 
! Отговори
Иванова преди 11 години
Не съм комунист защото съм на 25 години и тези идеали са ми много далечни и непонятни, не съм пристрастен към дадена политическа партия. Съдя по това което виждам по улиците, за това което гледам по новините и съдейки по себе си и съм категоричен, че никога повече няма да си дам гласа на избори за ГЕРБ, защото вече го направих и съжалявам.Тази партия се оказа най-лъжливата надежда на България за спасение от мизерията. Кой каквото иска да си пише и да се хвали какво е направил, тия от ГЕРБ са .........
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрацията е в опасност когато управляващите подменят чували с бюлетини, когато съдът казва че избори при които 80% от избирателните протоколи са сгрешени - са валидни, когато шеф на силово ведомство "организира" изборите на управляващите..... ! Тогава Цуцо демокрацията е в опасност!
67
3
 
2
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
74И аз не искам да забравям за Възродителния процес!Напротив искам да се отворят докладите на външното разузнаване , на вътрешното контраразузнаване, да се публикуван протоколите от заседанията на Полутбюро и ЦК на бкап, за да разберем найпосле какво е предизвикало Възродителния процес!Защото само *** може да си помисли, че Живков просто е станал една сутрин и си еказал, гледайки в тавана:"А бе я да им сменим именета на турците!"Време е да разберем причините!
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е то ГЕРБ голяма демокрация предостави на Мишо-бирата....
65
1
 
2
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ПО ЛЕСНО ДА ТИ ГО НАБИЯ В ГЛАВАТА !-ЗА "ПАК АЗ"
64
0
 
9
 
! Отговори
Пайсе Цекоо преди 11 години
Цецооо, имотите брат, пази имотите, щото иде демокрацията.....
63
2
 
12
 
! Отговори
Спокоооо преди 11 години
" КАЖИ БЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ? ИСКА ТИ СЕ ДА УБИВАШ БЪЛГАРИ, КАКТО УБИВАХТЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА НАЛИ? Кой говори за убиване бре ***? Това, че ГЕРБ иска да ЗАТРИЕ БЪЛГАРСКАТА, подчертавам БЪЛГАРСКАТА А НЕ ***, не означава, че обикновените хора са зверове. Зверове сте вие ГЕРБ-ерите. Не напразно БРЮКСЕЛ каза: Мафията в България си има държава.Но личи си, че фикс идията на ГЕРБ за убийства витае в тъпите ви кратуни.ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ.
62
2
 
9
 
! Отговори
моето преди 11 години
"Демокрацията е в опасност, но не от управлението"Ха ха ха. Като ти гледам грозната мутра ми иде да ти се изплюя в лицето. Вие сте най-голямата мафия, която владее България от 20 години насам. Надявам се не само да нямате втори мандат, но и да изгниете в затворите.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тая думичка демокрация е скрита много подлост и лъжа.Демокрацията се е появила в държава с робовладелски строй,когато робовладелците са се събрали да изработят единна система от правила и закони,за да им е по лесно да управляват робите.И сега ,е така.Много партии,разделение на населението.ДПС ,ако не гласуват за тях,хората са подложени на неприятности.Погледнато реално има демокрация в кражбите.Никой не търси сметка за ограбването на страната и народа .Подменена е ценностната система.
60
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП ЗАСТРАШАВА ОМРАЗНАТА И ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ! БСП Е ПОСТРАШНА ОТ СПИНа И ПООПАСНА ОТ РАКА!
59
1
 
7
 
! Отговори
До Обикновен Човек преди 11 години
До Обикновен Човек Не лъжи!!! Електроразпределителните дружества бяха продадени от Симиончо. Поне 5-6 години след Виденов.
58
1
 
3
 
! Отговори
Ruja преди 11 години
Да, демокрацията е във върла опасност! И то е защото ти си нещо каго изчадие на Бог Шива, концентрирало страхотна власт - да броим ли до ......... шест, за да отброим колко лица имаш?!