Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
16
 
! Отговори
Аз ще гледам мача преди 11 години
А всички Бойкови ГЪЗОБЛИЗЦИ бегом да чистят *** му пужарникарски.И езиците хубаво навън , ейййй. Да оберете де що има! Чао!!!!!
96
3
 
20
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
ХОРАТА ДНЕСКА КОИТО ЗАМЕРВАХА ОНОВА *** ДОБРЕВ НЕ ИСКАХА ДА ГО ПРЕБИЯТ ЗАЩОТО СА КОМУНИСТИ,А ЗАЩОТО СА ГЛАДНИ И НАД ТЯХ Е НАЛОЖЕН ГЕНОЦИД..СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ЕЖЕДНЕВНИ СТАЧКИ И БУНТОВЕ...НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА ПО ВРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО..НИКОГА..КРАЙНО ВРЕМЕ Е БОЙКО МУТРАТА ДА ПОСЛЕДВА УЧАСТТА НА КАДАФИТОАТАКА ПОБЕДА
95
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чаушеско го гръмнаха като мръсно куче , а Тодор Живков го направиха велик и то само заради Възродителен Процес
94
1
 
20
 
! Отговори
Елада преди 11 години
Да каже с колко охрана се движи - 16 охранители. Тази негова охрана до края на мандата на правителството ще струва на данъколплатеца - цял 1 000 000 лева. То и бай Тошо не смееше да си позволи този лукс. Какъв е този *** та ще ме ограбва по този начин. Като го е страх да си седи в къщи при жена си.Това че демокрацията е в опастност е познал, само дето е сбъркал виновника - ГЕРБ с лидера си БУДА и мутрите и калинките край тях!Никога повече ГЕРБ опасни са като националфашизма за Германия.
93
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лудите кога ги изтърваха ?
92
2
 
21
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Много моля *** от ГЕРБ да се уточняват с *** от БСП когато спорят,за да може ние обикновените хора да се ориентираме за кое крило на комунистическата партия става дума!
91
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България след 100 години. Равно тракийско поле с надгробни могили. Учителка обяснява на ученици дошли на организирано посещение:- Тук ученици са погребани нашите Първи ръководители. В първата могила ученици е погребан нашият Вожд и лидер на Партията Бойко Борисов.Поназнайващ ученик оглежда всички табелки по могилите и пита:- Другарко, къде е могилката на др. Цветан Цветанов?Учителката (историчка) му се сопва:- Не си внимавал много в час. Другаря Цв.Цв. има даже 6 /шест/, ама те се водят на името на тъщата му.
90
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
самият Тодор Живков беше най-големия селанин тип-Талибан
89
0
 
10
 
! Отговори
коко преди 11 години
***-***, ***, смахнат, неадекватен, глупав, дебелокож, твърдоглав-Според уикиречник.Въпрос-за кого е валидно това определение?
88
1
 
14
 
! Отговори
Шефът му БУДА е по-т преди 11 години
На погребението на Цвъчко Тъщов , попът се обърнал към присъстващите : " А сега някой да произнесе реч за покойника !" Мълчание. .. " Няма ли кой да каже една добра дума ?" От задните редове се чува : " Шефът му БУДА беше по-*** !"
87
2
 
6
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
КОМУНИСТИ ГЕРБЕРАСТИ ДЕПЕСАРИ ***--ВСИЧКИТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ И ИГРАЯТ В ЕДИН ЦИРКЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА Е АТАКА
86
1
 
1
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ЕЙ 86 ТИ МАЙ ТИ СИ КОМУНИСТ ЗАЩОТО СИ АНОНИМЕН *** !ИЗЛЕЗ СИ С ИМЕТО !
85
1
 
16
 
! Отговори
Тъщовник преди 11 години
- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....
84
2
 
14
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
НЯМА ВЕЧЕ НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА КОЙТО ДА Е ТОЛКОВА *** ЧЕ ДА ПОДКРЕПЯ ГЕРБ..НЯМА ВЕЧЕ ***,ХОРАТА СЕ СЪБУДИХА
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А това , че сте впрегнали всички меди и отделни лица да ви защитават унижавайки се, да треперят от Вас в студията , че може да им отнемете бизнеса и хляба или че от Вас им зависи бъдещето. Това какво е. Тази събота и неделя във всички средства за масова информация се нагледахме точно на това, как унищожавате демокрацията и как се самоунищожават определени хора за да ви угодят. Но Вие не разбирате , какво е демокрация , че човек трябва да мисли свободно. Накарахте човек да трепери от страх /КР/.
82
1
 
9
 
! Отговори
Спокоооооо преди 11 години
След изборите ще ви освободим Белене, всичките ГЕРБ-ери ще сте там. Начело с 1. А лично АЗ, ще ходатайствам на теб да дадат един американски пушкалник и да си играете на воля. Ако искате на партизани, ако искате на фашисти.Демокрация е все пак!
81
3
 
12
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
НДСВ СИ ОТИДЕ БЕЗ БОЙБСП СИ ОТИДЕ БЕЗ БОЙСДС СИ ОТИДЕ БЕЗ БОЙГЕРБ ЩЕ СИ ИДАТ С ЛАБУТ И ТОЯГИ...БОЯ ЗА ГЕРБ ЩЕ Е СМЪРТОНОСЕНАТАКА--ПОБЕДА
80
1
 
14
 
! Отговори
Тоя Цвъко преди 11 години
Тоя Цвъко все повече се видиотява
79
4
 
2
 
! Отговори
До до 74(85) преди 11 години
Причината за възродителния процес е че България е станала пренаселена и се е затруднявала да осигури работа на всички. За това са се чудили как да намалят населението с 300-400 000 души. С Възродителния процес са се надявали да се отърват от поне 300 000 човека!
78
0
 
7
 
! Отговори
Демокрация 1 преди 11 години
България става все по-корумпирана и отново е най-зле представящата се по този показател сред 30 страни от ЕС и Западна Европа. В годишния доклад на организацията се посочва, че страната продължава да следва тенденцията на влошаване, започнала през 2009 г. Именно през тази година започна управлението на премиера Бойко Борисов, който дойде на власт с обещанието да се справи с корупцията и организираната престъпност.