Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
28
 
! Отговори
Демокрацията преди 11 години
е в опасност от управлението и от това, че ТИКВАТА И РАПОНЯ възприемат държавата като феодално общество.
16
8
 
19
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
АТАКА ПЕЧЕЛИ НА ВСИЧКИ НИВА ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И СЕЛА В БЪЛГАРИЯ--НАРОДА СЕ СЪБУДИ И ВИЖДА ЧЕ АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВААТАКА ПОБЕДАИ ВРАГА МИ ЗНАЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвинокио, ти що като си на министерски пост и си на работа обикаляш на предизборни обиколки ?!?!
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от управлението на Тодор Живков до сега Кравари и Офчари управляват Държавата
13
2
 
41
 
! Отговори
ddd преди 11 години
АКО ТОЗИ ЖИВОТ КОЙТО ЖИВЕЕМ СЕГА СЕ НАРИЧА ДЕМОКРАЦИЯ , ДА ВИ ПИКАМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА !!!
12
1
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Г-н Цветанов,Вие освен,че сте *** и за Н-ти път доказвате,че сте ***,за какво сте МВР-Министър,след като не можете накарате Вашите Подчинени да си свършат Работата
11
1
 
30
 
! Отговори
44 преди 11 години
ИМАМ ОБОСНОВАНО СЪМНЕНИЕ ЧЕ ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТИ НА Ц.Ц. ИМА НЕЩО МНОГО ГНИЛО ..ЗАТОВА НА НЕГО ТРЯБВА ДА Е ЗАБРАНЕНО ДА ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ.....НЕ НИ СМЯТАЙТЕ ЗА ОВЦИ .... ДОВЕДОХТЕ ДЪРЖАВАТА ДО ГЕНОЦИТ
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвинокио, ти що като си на министерски пост и си на работа обикаляш на предизборни обиколки ?!?!
9
3
 
7
 
! Отговори
D-R CIC преди 11 години
KAKVO ,,DPS,, ??TA TE SA SI TURCI HORATA ,ZASHTO DA GI E STRAH OT ,,DPS,, ????GLUPOSTI CECOVI
8
6
 
16
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Прав е Цецо. Никой няма право да се противопоставя на Суверена, т.е. на главният Феодал - негово Величество Вождът.
7
3
 
10
 
! Отговори
pave преди 11 години
CECOVIE PREVURNAHTE BULGARIQ VUV FEODALNA DURJAVA.NISKI DOHODI,NEVUZMOJNOST DA SE OBU4AVAT DECATA NA STATISTI4ESKIQ GRAJDANIN,TOVA VODI DO LENO UPRAVLENIE I MANIPULIRANE NA NEGRAMOTNITE.PROST NAROD LESNO SE UPRAVLQVA.ZASRAMETE SE, NIE SME NAIO BEDNITE V EVRO SUUZA.
6
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плащаме му бензина и охраната да ходи да си прави предизборни обиколки. А къде е вожда Тиквата? Покри се като мишка! Пред по 24 часа Бойко беше на екрана, а сега го няма никакъв. Пуснал е кафево по гащите.
5
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми г-да от Днес.бг. Вие сте се продали за жълти стотинки. Имайте предвид, че този на снимката и неговият ментор си заминават след 5 месеца, но НАРОДЪТ остава.Днес в цяла България в градовете БлагоевградВарнаПловдивСофияШуменГоце ДелчевБеленеЯмболВелико ТърновоБургасМонтанаДобричКърджалиРусеСандански...и други градове имаше ПРОТЕСТИ с оргомна екслация на напрежението от страна на МИЗЕРСТВАЩИЯ НАРОД.Може ли вместо да отразите събитията, да пускате интервю с този човечец?
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрацията е в опасност,от извънземните !
3
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откъде накъде ГЕРБ като партия ще осигурява пари за църква и джамия. Има си бюджет на общината за тая цел, иначе е престъпление на Цветанов, с което се купуват гласове за изборите.
2
1
 
44
 
! Отговори
saki преди 11 години
негодник
1
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ се заровиха като щрауси в София и не ги интересува останалата част от България. Хората вече се озлобяват срещу софийска и антибългарска партия като ГЕРБ.