Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
24
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
А защо да се оттегли Цветанов от изборите? Защото ви е страх да не ви скъса шушоните както на предишните избори ли? хайде да се потрудите и вие малко. Служебни победи в политиката няма.Като искате да сте на яслата, ще поработите пък ако трябва и на ленински съботници ще излизате. Пък ние пак ще гласуваме против вас, че отдавна сте ни омръзнали - руско - турски *** и ***.
84
4
 
24
 
! Отговори
до 97 преди 11 години
Викаш никога вече ГЕРБ ама ще останеш изненадан на изборите. Бойко пак ще е номер едно.
83
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако съдя по заглавието то цялото БСП трябва да изчезне,и то в панделата.
82
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП нямат правото да говорят.
81
0
 
14
 
! Отговори
до бай Петко преди 11 години
Абе как няма да е вярно бе.След,като е получил сигнала Станишев се е посъветвал с Миков-нали беше министър на мвр.И понеже това е най компетентния, най-умния министър,който е имало мвр са решили,че всичко е достоверно.Сега да те светна-няма как това да бъде проверено от Станишев и компания,освен,ако не знае кой е анонимния подател.
80
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Където нещо се размирише, се появява Цветанов. Морал и Цветанов на едно място не може.
79
9
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Няма, няма, ами ако има нещо вярно ще ми е "мъка" да не виждам цецо по телезизиите. За да казва Станишев това, вярвам, че всичко това е проверено и поднесено. Да е ясно, че той не го е измислил, а му е подадена информация...
78
9
 
14
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 11 години
Как ще няма свобода?На кое няма свобода?Нямат свобода тези,които са нарушили закона.За това си прав,че няма свобода.По време на ламята въпросните имаха свобода.За това ли ревем-комбайни,трактори и не знам си какви да имат свобода.
77
6
 
20
 
! Отговори
офф преди 11 години
Как може да се хване интелигентен човек като Станишев на тази уловкаДааа бе, как може?? А уж по образование шивач на съветски униформи, пък как се изложи.. Тц тц.
76
6
 
19
 
! Отговори
Пиротъ преди 11 години
Много ми хареса как хълцаше станишев , напрафо му се сви свинктера като влезе цветанов. За да премахнвм конкуренцията ще зовем ама вместо да зоват за оставка на тоя украински очиларко ....
75
7
 
16
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Бойко *** си,Цветанов *** си, Константинов *** си.Тези комунисти не могат ли да печелят избори по друг начин .Това да не им е партизанското движение - бам,бам и ние сме.
74
6
 
19
 
! Отговори
doc преди 11 години
Подложиха динена *** на Станишев. Скандалът не е Уотъргейт, а Уотъргей. Това ще доведе до провал на изборите за БСП. Как може да се хване интелигентен човек като Станишев на тази уловка.
73
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До днес се чудех за кой да гласувам.След този цирк е ясно.Ще гласувам за герб.Бсп още не са взели властта и полудяха,не ми се мисли ако това стане факт.
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оттеглете се от изборите! Всички да се оттеглят, най непознатата партия да остане на избори с вас и ще ви бие! Сами да останете на избори пак ще ги загубите! Народа ви мрази долни комунисти.
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анализаторе, Белград ако не ти говори нищо, изостанал си!
70
3
 
20
 
! Отговори
не социалист преди 11 години
Днешните пенсионери сега получават пенсия от работещите.Къде са внасяните от тях пари за пенсия?Похарчени са от БКП до 1989 година .Кога ще ги върнат?
69
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов в Аушвиц му е мястото
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП, публикувайте материала!!!
67
1
 
13
 
! Отговори
Замислен преди 11 години
Хмм.. добре де , в багажника на крайслера имало само газова уредба и самурайския меч на детето на собственика ... значи техниката за подслушване е някак си вградена в тапицерията .. но как ще се осъществи връзка с антенките на покрива, може би да са свързани чрез блутут със мини сървъра в тапицерията и всички команди да се изпълняват от копчето за чистачките.. хмм а може би ... или не
66
11
 
7
 
! Отговори
Анализатор преди 11 години
Както са я подкарали тия от ГЕРБ с последователни чистки под външен натиск ....Монката Дянков - протестиращите , Миро -ветеринаря -БСП , Цветанов и на него БСП му смъкна гащите ...накрая май Фидосова ще бъде главния им кандидат за премиер!!!За нея има невинни коментари за кюфтенца и сьомга за домашния любимец ,но...то това си е законно!!!