Деси Добрева е водач на листата във Варна на партията на Цонев

Нова алтернатива поиска да участва в следващия кабинет
Обновена: 12 апр 2013 12:32 | 2 апр 2013 14:45, Красимир Ангелов
136
Деси Добрева е водач на листата във Варна на партията на Цонев
Деси Добрева ще бъде кандидат за депутат. Снимка: Булфото

Певицата Десислава Добрева ще бъде водач на листата на партия Нова алтернатива във Варна, съобщи председателят на партията Николай Цонев.

Dnes.bg припомня, че това не е първият опит на чаровната певица да влезе в политиката. През 2009 година тя бе кандидат за евродепутат от НДСВ.

Бившият военен министър от кабинета на тройната коалиция посочи, че партията му е готова да предостави избираеми и водещи места в листите си на представители на всички граждански организации, които имат желание за участие.

Целта на партията е да постигне резултат високо над границата от 4 процента, обяви целите си Цонев. Той подчерта, че се надява Нова алтернатива да има депутати от почти всички областни центрове.

Според председателя на партията следващото правителство трябва да е експертно правителство на националното спасение, а неговата партия би желала да участва в такъв кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
За едни сме плебеи,за ГЕРБ сме "лош мат'риал".....
34
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новината ме разочарова, харесвам Деси, ама явно се е оставила за пари да я купят. Не е лесно да се издържа човек в днешно време, мога да я разбера и все пак съм разочарован. Понеже тези малки партийки се създават с цел да смучат държавна субсидия. а иначе аз ще гласувам на изборите, понеже ако не гласувам, ще е по-лошо. Не харесвам никого, но все пак ще подкрепя ГЕРБ, една идея по-съвестни са, за другите сме просто плебеи.
33
2
 
17
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Не, бе нищо против момичето, много е симпатична даже... ама, като чуя за политика, и ми се гади! За какво и е да се вре там... Ако може да пее, да пее! Като не може да пее, поне си е хубава...
32
11
 
19
 
! Отговори
Тъпкач преди 11 години
Деси Добрева съм я плющял едно време.Голямо дърво беше,ама и сега е същата само,че по-разхлопана.
31
3
 
24
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Хубаво момиче. Но само толкова!!!
30
2
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Всеки си измисля някакво име на партия и гръмко казва-- АЗ СЪМ ЧОВЕКА !! ЗАщО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ ?
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Николай Цонев не поръча ли латино-американски цветя за половин милион и при проверката се оказа ,че ги няма ,защото били сезонни и ги изкоренили.Тоя беше толкова явен,ама щом съда е казал няма да спорим де,даже май ни осъди в Страсбург.
28
3
 
23
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
Няма такава държава !
27
7
 
11
 
! Отговори
dochka преди 11 години
taz nabedenata zvezda i s politika se zahvana.. qvno parite ot ot psevdo turnetata v USA ne stigat i iska da namaje ot dyrjavnata banica :D
26
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия които плюят по Н.Ц. въобще чели ли са в какво го обвиняват и дали тия неща са зависели пряко от него ? Това дело беше загуба на време и пари във всяка една държава. Ама е по - лесно да обвиняваш другите, вместо да се замислиш - аз какво направих за България.
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Григор,Кой ще ви направи дечицата? Станишев ли?
24
2
 
22
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Ей, много взеха да се вживяват тия хора, бе! Видяха, че един Арнолд Шварценегер първо беше актьор, после стана губернатор на Калифорния, и нашите решиха, че и те го могат... Да, бе то така стават тия неща!
23
2
 
36
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Куцо и сакато се юрна политик да става. Затова сме и на тоя хал.
22
21
 
5
 
! Отговори
Григор преди 11 години
Аз съм хомосексуалист и ще гласувам за Станишев, защото той ще узакони еднополовите бракове и с партньора ми ще можем да сключим брак и да си имаме дечица, които ще отглеждаме с любов и ще възпитаме по най-модерните и съвременни тенденции.
21
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** си мислят че хората търсят алтернатива на ГЕРБ -и това им е най-голямата грешка .С подобни кандидатури помагат на Бойко- евала на червените глупци
20
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В парламента да *** п*шки е бизнес... (както се пееше в една песничка)
19
3
 
50
 
! Отговори
someone преди 11 години
Тази *** рева една сутрин по телевизията, че държавата и плащала минимални детски. А тя самата се опитала да прецака държавата като се е осигурявала на минимална заплата, а взимала много повече. После чула за номера да внася максимум осигуровки няколко месеца, за да получава и високи детски.Само, че е толкова проста, че не се поинтересувала колко месеца преди майчинството трябва да се внасят.Кифла и половина.Трябва да има някакви изисквания за водачи на листи. Не може от кол и въже. Не може!!!
18
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боркинята депутатка, певачката депутатка. Някоя плеймейтка няма ли да се кандидатира за депутатка, барем некоя цица да раздруса в петъчното шоу, наречено "парламентарен контрол"?
17
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бих и го дал да го посмуче!
16
6
 
25
 
! Отговори
А преди 11 години
Деси, не се свързвай с толкова долен и мръсен тип като Николай Цонев!