В "Атака" бесни от протестите, барикадираха централата си

Реакцията на националистите била протест срещу останалите партии
Обновена: 17 юни 2013 20:01 | 17 юни 2013 19:56, Красимир Ангелов
378
В "Атака" бесни от протестите, барикадираха централата си
От "Атака" завардиха централата си от протестиращите. Снимка: БТА

Членове и симпатизанти на "Атака" спретнаха барикада около централата на партията на улица "Врабча". Изградени са заграждения, а освен тях има и хора, които не допускат шествието да достигне до централата на партията на Волен Сидеров.

По думите на Павел Шопов пред bTV става дума за протест на националистите срещу останалите партии и обвиненията към "Атака" за партньорство с ДПС.

Достъпът до сградата е спрян от автомобили, около които се вижда голям брой служители на МВР, както и членове на “Атака“. Сред тях е и лидерът на националистите Волен Сидеров.

Още по темата


От партията са категорични, че тази вечер няма да допуснат протестиращи в близост до централата на „Врабча“.

От загражденията се чу и гласът на лидера на партията Волен Сидеров, който държеше реч пред симпатизантите
си, която завърши с викове "Атака" и "Победа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
33
 
! Отговори
Ico8105 преди 11 години
Извини се!Извини се малоумно продажно ЛА*НО,къде беше 3 дена бе,скопен ****еруга Долен.
41
28
 
5
 
! Отговори
григор преди 11 години
Вчера аз едни други хора видях да се държат като *** ама не беше Волен,като не искате да сте като него какво правите пред централата на партията му и го провокирате с възгласи неприлични жестове,нали сте мирни протестиращи защо хвърляте и чупите прозорци,какво търсите пред централите на партиите,вървете и на Герб пред централата какво се правите на ударени ами те Герб са още на власт чрез кметове,областни управители,полиция,а до скоро правителството пак беше тяхно.Протеста е един голям фарс.
40
1
 
15
 
! Отговори
до Hitler преди 11 години
Ашкоулсун *** ефенди, и аз туй им думам ама раята не отбират, ама сус, ваалията на Благоевград ще ги оправи.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До *** , и кои интереси защитава, назначението на турци за областни управители на пловдив и бл. град или чрез индиректна подкрепа към правителството с този негов глас или като дума не обелва към въвеждането изучаване на турски език, кажи как ги защитава
38
3
 
19
 
! Отговори
Бай Он преди 11 години
Сидеров, Мисля, че лакомията ти да продаваш "гласове" ти изяде главата...Помни - Господ е над всички. Гледа и отсъжда. И всичко вижда...Не мисли, че ще хванеш дедо Боже за шлифера.... Най много да го хванеш за ... където трябва при твоята култура и нагласа.....Я кажи, Волене, какво мислиш за групата онанисти ЗАД полицаите вчера на протеста?
37
3
 
24
 
! Отговори
aco преди 11 години
Уаy,кадрите от шизофренния уличен фарс на единия от психопатите са просто сюрреалистични!Болният *** се е вживял в някаква пиеса на абсурда и "проповядва" качен на каросерията на пикап-заобиколен от 50тината платени гавази и ибрици-дупетати,деница и журналистите...никой друг!!!...Болен вперил поглед в празното пространство пред себе си изнася истерична тирада...сам на себе си!
36
2
 
18
 
! Отговори
Protopopov преди 11 години
До 32Прав си. Ще му издигнат паметник. Може би Вежди ще изработи една модернистична статуетка с форма на ла*но. Ще си определят един ден срещи младите влюбени, казвайки - хайде да се видим довечера на "***"... дори и името му няма да се знае.
35
2
 
21
 
! Отговори
бесен преди 11 години
Какво е това самоуправство на един разбеснял се ненормален маниак! Къде си бе Йовчев, къде е МВР, къде ти е любимата ДС наречена ДАНС!? Това е анархия, един *** с отклонения тормози цели квартали в столица на държава от ЕС! Оставка на този скапан кабинет!!!!
34
2
 
13
 
! Отговори
nacional преди 11 години
VOLENE VE4E SI S FES I NE TI E MIASTOTO NA VRAB4A- PREDATEL -IZBORI IDVAT A TI SI OTIVASH -PODLOGO TURSKA.
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Moже ли някой да постне някое видео с ефендито от вчера и днес?Този смахнат тип заслужава подигравките на народа.
32
2
 
27
 
! Отговори
Богдан преди 11 години
Ти даваш ли си сметка ако хилядния протест реши да мине през този на Волен, какво ще остане от него?
31
35
 
7
 
! Отговори
историк преди 11 години
На този човек,признателните българи някога паметник ще му издигнат!
30
1
 
35
 
! Отговори
До Apostola_1 преди 11 години
Видяхме човек как защитава интересите на България, само не разбрах на майчин език ли ще пишем тука или ще искаме разрешение от областните управители на София-област, Благоевград и Пловдив, да използваме омразният ви български език. Вие симпатизантите на Атака доказахте че сте истински националисти, ама турски. Та да те питам, как изкарахте на приема в руското посолство, със Съсела и Маджо, кажи г-н националисте, кажи ?
29
1
 
14
 
! Отговори
! преди 11 години
Ачупете простите тикви на скапаните псевдонационалисти, продали България!
28
1
 
37
 
! Отговори
аз преди 11 години
Страх го е от народната ЛЮБОВ! За това ли се барикадираш ефенди? Тази вечер провокаторите ще са там...
27
1
 
37
 
! Отговори
Protopopov преди 11 години
Интересно, че и платените му защитници сега ги няма из форумите. Мобилизирал ги е всичките за барикадите на Раковска. Какво падение. Какво долно злобно корумпирано и нещастно човече.
26
3
 
43
 
! Отговори
Болен по Волен преди 11 години
С твоя един глас Волене за кворума, уволни Бойко и негласно избра това правителство. Носи си отговорността. Ако не се беше регистрирал, щеше да има нови избори като в Гърция и едва ли ДПС щяха да са на власт.За идеала на Атака да питам, ДПС или Бойко е по-добре ви управлява.Викате още против ГЕРБ, а те не са на власт отдавна. За своеволията на ДПС си мълчите и нищо нередно не виждате. Предатели сте вие. Никога повече Атака в НС.
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Apostola_1- партия ***, които грачат за пари в собствените джобове, а не за народа.Ако сте за народа напуснете парламенти и идете по селата да копате с мотики народ и си дайте парите на бедните.
24
2
 
11
 
! Отговори
nasakotoqkata преди 11 години
не забравяите никога че живеем не в условия на върховенство на закона а в в ситуация на върховенство на върховенство на мафията тя просто победи
23
1
 
20
 
! Отговори
chmatka преди 11 години
До azСКОРО ЩЕ ГО ПРОУМЕЕ ................. МНОГО СКОРО ......