Осем ранени след сблъсъците пред централата на "Атака"

Пострадал е и депутатът Кристиян Димитров
Обновена: 18 юни 2013 08:16 | 18 юни 2013 07:54,
95
Осем ранени след сблъсъците пред централата на "Атака"
Снимка: Булфото

Осем души са ранени при сблъсъците пред централата на ПП "Атака" тази нощ, предаде БНР. Засилено е полицейското присъствие пред централата на ПП "Атака" и на бул. "Дондуков".

През петия ден на протестите напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Още по темата
 В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Екипите на Спешна помощ на място са оказали съдействие на седем от пострадалите. Те са с контузии по главата от хвърлени камъни и бутилки.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима души. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
JanaDArk преди 11 години
Идва времето на справедливостта!!! Време е виновните да си понесат наказанията!!!Тази политическа сбирщина ГЕРБ ще бъде изправена на подсъдимите скамейки ?!Съсипването на държавата не може да остане безнаказано?!
66
0
 
1
 
! Отговори
JanaDArk преди 11 години
Волен винаги казва истини и това, че бръкна в здравето на Борисов и Цветанов е най-явното доказателство! Започна да ги разобличава със всяко свое действие и среща неимоверно платено противодействие, но това беше ясно!?!Затова има такива масови, организирани протести, които освен всичко са доста агресивни, но МВР не прави нищо - така им е заповядано????????!!!!!!!!!!!!
65
0
 
1
 
! Отговори
JanaDArk преди 11 години
Време е някой да вземе участие и да забрани със закон нахалното поведение на Гн Бойко!?Ние сме в европейският съюз, намираме се в XXI век, не може да се държиш и да действаш с мафиотските прийоми от началото но 90те години, а в същото време народа ти да умира от глад?!
64
1
 
6
 
! Отговори
Vesko преди 11 години
До do 67 VeskoКакви размирици. Даже имам апел към жандармерията. Да остави народа да докопа Сидеров. Знае се къде живее този човек. Няма такова нещо, като мирни протести. Трябва да се даде урок. На настящите и на бъдещите управници. Те не са недосегаеми. Никой не е по-голям от народа и тълпата. Не се бийте със полицията и жандармерията. Бъдете хитри. Докопайте точните личности. Те трябва да се страхуват от масата, а не масата от тях.
63
1
 
4
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВОСТ преди 11 години
ИГНОР НА ВОЛЕН... И КОГАТО Я НЯМА ЖАНДАРМЕРИЯТА, ДА ЧИСТИ *** В НАЙ-***/НЕГЪРСКИ ЗАТВОР В ТАЯ ЧАСТ НА ЕВРОПА. малко е стар, грозен и луд, но черните ще му се зарадват
62
4
 
3
 
! Отговори
Христо преди 11 години
До специалистката с 2000 лв заплата за какъв труд дават тая заплата?!?на тая заплата какво ти липсва липсват ти боко и цецо нали...и аз съм специалист дето сме около 50 в страната ама с 1000 лв заплата и 5 години не е пипната и не искам още 5 години да е така всички видяхме наглоста и безочието на предните управляващи и арогантноста на техните приближени ние простолюдието не ги искаме.Много искате избори ама с кви пари пак от гърба на произвеждащите нали от дето и вашите заплати...
61
0
 
6
 
! Отговори
ДО 38 преди 11 години
ПОЖАРНИКАР БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ! Глупости пишете,платени турски и комунистически ***! Да имаш малко ум в главата,щеше да мислиш! За ДОКТОР НА НАУКИТЕ чувал ли си,*** необразован? За 5-10 лв. сте готови да омаскарите всеки! И това ми били БЪЛГАРИ!
60
3
 
6
 
! Отговори
Marina преди 11 години
Искрено твоя: София, 30 год., работещ специалист, заплата 2000 лв., висше образование с магистърска степен, , 2 говорими чужди езика, едно дете, ПРОТЕСТИРАЩ!---------------------------------------------------------------------------------До ПРОТЕСТИРАЩЩом си не негова значи не си протестиращ а протестираща. 2 езика и 2000 лв заплата, ти да не си любовница на някой гербаджия бе? Даже и дете имаш а не пишеш дали имаш съпруг. И не разбрах на какво по-точно си специалист
59
5
 
5
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
bolen liderov na tezi 5 4oveka deto go pazit li raz4ita , to celia narod veche e sreshtu nego takyv predatel v istorita na Bulgaria niama
58
0
 
6
 
! Отговори
Мистър Х преди 11 години
трябват нови правила за избор на депутатити, областни управители, прокурори, както и за ясин правила за медийния пазар...П.С. някой знае лие каков е ставало в народното събрание, днес в 10 , 00 трябавше да се правят предложения за нов изборен кодекс?
57
0
 
2
 
! Отговори
Marin преди 11 години
До АнонименГорчиво ще съжаляваш за думите си когато вземем властта. На тези нови избори за които плачете- истинския народ, мълчаливото мнозинство- ще ви изхвърли от парламента по подобие на царчето. Не знаете какво ви чака, заблуденико...
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидере, чух , че Султана те е провъзгласил за Ага? Вярно ли е бе национален предател !!!?!?!?!
55
0
 
3
 
! Отговори
Посната пица преди 11 години
Вие сте Българи. по паспорт.
54
2
 
4
 
! Отговори
Посната пица преди 11 години
А ОБАМА като е от нигерия какво правят американците несе самоизбиват
53
2
 
19
 
! Отговори
tdmils преди 11 години
Защо пред централите на другите партии например БСП,ДПС, ГЕРБ не стават такива двубои и ескалации??? ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН, ЗАЩОТО НЕ СА ПРЕДИЗВИКАНИ, КАКТО СИДЕРБЕЙ ПРОВОКИРА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !!?? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СМЪКНЕ ИМУНИТЕТА НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ, ЗАЩОТО СИДЕРОВ-ибрика СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ОБИЖДА, ДА ПОСЯГА БЕЗНАКАЗАНО И ДА ХВЪРЛЯ ВИНАТА НА НАРОДА-БЕЗ ИМУНИТЕТ !!! СИДЕРБЕЙ МЕЧТАЕ И ПРИКАНВА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ЗАТОВА ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА, ОК???
52
4
 
9
 
! Отговори
До Посната пица преди 11 години
Не се бият българи срещу българи, а българи срещу турци (ДПС-етническа партия) и български продажници (БСП и АТАКА)!
51
1
 
8
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
71 ей , за какво произоваваш бе *** , пушки срещу кого срещу децата ли , срещу справедливия гнява на народа ли , скривай се обратно в дупката си от която си изпълзял изчадие адово.
50
2
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
71 ей , за какво произоваваш бе *** , пушки срещу кого срещу децата ли , срещу справедливия гнява на народа ли , скривай се обратно в дупката си от която си изпълзял изчадие адово.
49
4
 
10
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Като имаш всичко за какво протестираш!? Да се върнат ГЕРБ които заради поети ангажименти спестяват митнически и данъчни проверки!? За тези които нямат образование но поради факта че ритат футбол с Главния са избрани да работят в митниците!? Ти работиш за заплата аз се опитвам да плащам заплати и ще продължавам да се боря но искам равни права за мен и за конкуренцията! Ти също трябва да го искаш!
48
5
 
14
 
! Отговори
Воленски фен преди 11 години
Колко луд трябва да си,за да настройваш симпатизантите си срещу хората,които търсят справедливост? На Волен определено не му понесе властта, а не дай си Боже,ако имаше мнозинство,тогава сигурно полицията щеше да ни избие.