Екшън и бутилки около централата на „Атака“

Двама души са леко ранени
Обновена: 17 юни 2013 23:54 | 17 юни 2013 23:21, Красимир Ангелов
634

Снимка: Булфото

Замеряне с бутилки и камъни беляза края на четвъртия ден от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

В иначе спокойната вечер напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР.

Още от 7 часа симпатизанти и членове на „Атака“ спретнаха барикада около централата на партията на улица "Врабча" като се заканиха, че няма да допуснат протестиращи в близост до централата.

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Още по темата

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

По информация на bTV най-малко двама души са пострадали от хвърлени камъни. Едно момче е леко ранено в ръката, а момиче е било изведено от множеството събрали се хора и не е ясно какво е състоянието й. По информация на агенция "Булфото" е ранен и техен репортер.

Преди да достигнат до централата на „Атака”, участниците на протеста преминаха покрай централите на БСП и ДПС, където скандираха „Долу БСП”, „Долу ДП С“, „Еничари” и „Оставка!” Пред централата на ДПС те изпяха и химна на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


634
Още по темата: атакапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
400
1
 
3
 
! Отговори
наблюдаващ преди 11 години
Прочетох антинационалистичните коментари внимателно и останах с убеждението,че българите най добре и безпроблемно са си живяли в рамките на Османската империя и залудо е била цялата нацонално патриотична борба и на тогава охулваните и заплашвани герой,обвинявани във всички грехове и че получават пари от вражеските държави, за да приемат каузата за освобождение и независимост на България, разбуждайки и подстрекавайки народа към СВОБОДА станала причина за бъдещите войни и и политически борби!
399
1
 
2
 
! Отговори
бай шуй преди 11 години
Чудя се ако я нямаше партията дпс на кого ли щяха да си предписват несгодиите,ама наистина ми е много интересно и дали така с лека ръка ще го сторят към някоя друга партия
398
0
 
3
 
! Отговори
някой си преди 11 години
народът е обезумял и се поддава на какви ли не провокации,не може само протести и избори да правиме губим ценно време.Едно не разбрах правим протести не сме доволни от герб ,но те пак са начело .А и отиваме да гласуваме има ли смисъл след като пак са същите и пак сме на протест -ненормална работа .
397
0
 
3
 
! Отговори
аз ли съм...не съм л преди 11 години
Нема такава несполучлива и самовредна нация повервайте ми,а и резултатите са наяве как един народ се самоизяжда и унищожава.В крайна сметка кой печели .....не господа ние ще сме вечните губещи няма как да се получи .Дано не съм лош пророк но губим страната си с това разделение....не оставка господа промяна ни трябва моделът на управление просто е бил и ще бъде вреден за нас ако не се промени.
396
0
 
1
 
! Отговори
gost преди 11 години
4удя се ве4ер дали децата гледат вси4ко това и какво се постига сас вси4ко това
395
3
 
14
 
! Отговори
Краси преди 11 години
До АнонименНека не бъркаме нещата! Този човек не може да бъде подведен под отговорност! Той има ГОЛЕМИ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ Е НЕЧИЯ МАША ! Прости му, Господи, той не знае какво прави!
394
12
 
6
 
! Отговори
trayan.petkov преди 11 години
Трябва да се даде шанс на правителството да заработи, а не да се възползват управляващи и опозиция от това, че се намираме в изключително мизерно положение и да ни манипулират. ние нямаме работещо правителство, но хората биват използвани, за да му се пречи да функционира. по-голяма машинация с цел дестабилизация на обществото не е имало!
393
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРИМИЕР!!!АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ АТАКА ЩЕ СА ПЪРВА СИЛА!АТАКА!!!
392
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безсреамно и смешно е държанието на Волен Сидеров, тряваб да бъде подведен под съдебна отговроност за напрежението,което създава!
391
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров изпълнява следващата платена поръчка на господаря си Местан. Тя е да отклони недоволството на гражданите от БСП, ДПС и Орешарски и да го насочи към Атака тоест в ялова поска. И по този начин да спаси правителството и Станишев от поисканите им оставки.
390
5
 
21
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Ама сами сте си виновни за това, че вкарахте "Атака" в това народно събрание на чело с луд човек!
389
2
 
29
 
! Отговори
Зае преди 11 години
Бащата на моя приятел беше ударен с камък по лицето,за щастие малък камък и човека е добре... И с око.но питам аз,това нормално поведение ли е на държавен представител???Тоя *** е не само срам за държавата,но и срами всички ни пред света. Ей, Болене,земи се скрий,че накрая на хората ще им писне и ще ти хвръкне кухата тиква
388
6
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
УБИЙТЕ ТОЯ ***!ОКТАЙ --НЕ УСПЯ!Ние обаче --ще успеем!!!БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ НОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ.....НЕ ОТ ПРОСТАЦИ И ***!
387
47
 
15
 
! Отговори
boksiora1 преди 11 години
а разлика от тия дето крадат, Волен беше единствения който не избяга от протестиращите.Защо ли, защото няма какво да крие!! Къде бяха лидерите на другите партии снощи?Предната вечер пак Волен стоеше 1 час и говореше в градинката на КристалГоворете каквото си искате, аз го подкрепям!
386
5
 
33
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Ами волен е свикнал да хвърля - по стюардесите фъстъци,по несъгласните с него бутилки !!!
385
7
 
40
 
! Отговори
Oня преди 11 години
Той Волен - кьопека свикна да е под масата вече ... да прави дудуци ;) на който наддае най много :) явно е доста добър и ще го пробваме скоро хах
384
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние ви мразим безплатно!!!!
383
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само наркомани около другаря сидеров. Снощи се кри под масата защото не видя пред него един журналист и един сержант. Полицаите първи трябваше да го размажат.
382
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След 3 месеца ибрика на изборите няма да събере и 0.5% ще е личен *** на пеевски а той има голям ***.
381
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На лудия ибрик ще му трябват векове за да стигне нивото на националист