Осем ранени след сблъсъците пред централата на "Атака"

Пострадал е и депутатът Кристиян Димитров
Обновена: 18 юни 2013 08:16 | 18 юни 2013 07:54,
95
Осем ранени след сблъсъците пред централата на "Атака"
Снимка: Булфото

Осем души са ранени при сблъсъците пред централата на ПП "Атака" тази нощ, предаде БНР. Засилено е полицейското присъствие пред централата на ПП "Атака" и на бул. "Дондуков".

През петия ден на протестите напрежението в София ескалира към края на демонстрацията пред централата на "Атака", която бе обградена от десетки жандармеристи и автомобили на МВР

Малко след 22 часа шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

Още по темата
 В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Екипите на Спешна помощ на място са оказали съдействие на седем от пострадалите. Те са с контузии по главата от хвърлени камъни и бутилки.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима души. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей *** никой не ни плаща безплатно идваме заради теб, да усетиш народната любов!
6
6
 
17
 
! Отговори
lora love преди 11 години
надяваме се ранените да са само от нацистката страна
5
5
 
25
 
! Отговори
Калина до 2 преди 11 години
Я малко ми поразсясни, че съм калинка и не разбирам 2 несхта:1. Като не ти ляга Днес.бг какво търсиш тук?2. Вместо да се информираш от разни статии и клипове, по-добре отиди на място и виж как са нещата, ако ти стиска! Обобщено: Всеки има право на гражданска позиция, независимо дали съвпада с твоята!
4
19
 
16
 
! Отговори
val 789 преди 11 години
До 3 АнонименА ти/вие/ с КАКВО сте по-нормални от Сидеров и АТАКА,че не заслужаваш специализираното заведение,което препоръчваш????? Бутилките и камъните доказаха,че Сидеров си е здрав и читав.Но тези от другата страна на барикадата им хлопаше дъската!!!!!!!
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Охоо, каква била работата :) Според новата Европейска наредба за разследване съдия или прокурор от всяка страна на европейският съюз може да издаде заповед за арест на всяко лице независимо в коя страна на ЕС се намира или чий гражданин е ! Заобикаля се съдебната система. Съдия от Германия се обажда на ГДБОП и те задържат лицето без посредници. Затова тази ГДБОП спешно мина към ДАНС! Шефа на ДАНС ще вдигне телефона и издаде заповедта. Затова са спешните размирици - влиза в сила тази година!
2
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля съответните власти да приберат Сидеров в специализирано заведение за активно лечение:)
1
13
 
60
 
! Отговори
Карагьоз преди 11 години
Докъде я докарахме - да атакуваме "атака"...Сидеров трябва да бъде изхвърлен от Народното Събрание. *** не трябва да водят държавата.