Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
6
 
3
 
! Отговори
макето преди 11 години
Язе си кръкам мирно дома само жената ми е опозиция 4 точилка веке купувам
262
13
 
8
 
! Отговори
7 преди 11 години
Аз протестирам против високите цени на ел.енергията , водата и петрола.Бих отишъл дапротестирам пред централите партии които ограбиха България.Сидеров не е ограбилБългария,нито е правил приватизация.Така ,че според мен той най-малко е виновен заднешното положения на българския народ.Има умни хора които тласкат хората не там къдетотрябва.
261
4
 
11
 
! Отговори
MamaToldMe преди 11 години
Моля, психиатрията да се самосезира и да си го прибира господина с плаващи корабчета в очите! То няма такъв друсар като него! Щял да ни прости - Ха Ха Ха! Вече се вживява и на бог :)
260
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбогом, Болене.
259
4
 
11
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
Волене, *** такъв, що си се скрил зад гърбовете на твойте ***?Кат си такъв йоклия излез напред, че да ти лъснем ауспуха!!!Пуганец такъв!!!
258
4
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Сидеров ага .... ХОРАТА ТЕ МРАЗЯТ БЕЗПЛАТНО !! Никой няма да дате или да вземе пари заради теб бе .... *** , много се надценяваш :)))
257
6
 
8
 
! Отговори
Смях преди 11 години
До 298Първо къде ги видя тези 20К ???? И второ каква по *** политика от тази на Боко и Цоко е виждала Българската държава !!!! То не бяха лобистки закони то не беше РЕКЕТ то не бяха скандали злоупотреба със служебно положение... Нямаше подслушване даже и под чаршафите б.р / на президента / говори се че Цветанов има любопитно видео... Какво ли не видяхме за 3,5 г от Цирк ГЕРБ...Но тогава това май ви устройваше ???
256
0
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
275 ти да не си страж на Матрицата , че скачаш срещу града на хората
255
0
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
275 ти да не си страж на Матрицата , че скачаш срещу града на хората
254
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доволен съм, че Планът Сидеров най-сетне започна да се изпълнява. Снощи се пристъпи към точка първа от плана: Удри вожда с бутилка по главата белким му дойде акъла.Вероятността да му дойде акъла е почти равна на нула, но това не трябва да разколебава народа да повтаря точка първа с камъни и дърве докато планът Сидеров се изпълни на 100%.
253
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атака трябва да се преименуват на Юруш. Мисля че по пасва в сегашния парламент.
252
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До anonim6to , Ore6arski da neq napravi 1000 le zaplata ni , 4akaite
251
4
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
289 *** на митинги ходя от 19 ноември 89 година , мога да ти гарантирам , че след огромния митинг на Орлов мост на 10.06.90 година единствено в последните няколко дни виждам такова множество от протестиращи или митингуващи , разбирайки го както искаш и тогава и сега хората идват сами с ясната мисъл , че трябва да се променят нещата , личи им по лицата по цялото им излъчване , на тези протести дойдоха хора , които не са излизали по площадите повече от десетилетие СИНИТЕ СЕ СЪБУДИХА , ТЕЖКО ВИ
250
2
 
7
 
! Отговори
sostin преди 11 години
Сидеров Ага Ефенди, сложи си чалмата и спри да предизвикваш хората с истеричните си изтъпления. Ти Сидеров Ага не си нищо повече от една продажна ***. Ти Сидеров Ага си едно турско *** продало и собствените си симпатизанти. Ти Сидеров Ага си едно страхливо, истерично ,малко , злобно същество. Ти Сидеров Ага си вече политически труп и за това така чинно си пазиш сегашното правителство ,защото знаеш че на следващите избори ще си вън от парламента и повече никога няма и да го помиришеш
249
3
 
7
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 11 години
Кокаина не прощава :)
248
0
 
7
 
! Отговори
do 209 преди 11 години
Има някой много прости и екзистенциални неща, които ги разбира дори една ***. Има ли какво да сложи на масата, има ли с какво да си плати консумативите и да си покрие разходите и останат ли му пари за една почивка на морето, човек е ДОВОЛЕН. Това е нормален живот. Не става дума да караш ламборджинита. Българинът протестира за нормален живот!!! За това протестира. Как ще се постигне е работа на политиците. Тук няма оправдания. Или се справят със задачите си или си труъгват! Просто е!!!
247
1
 
2
 
! Отговори
sanq преди 11 години
Ne nie bqhme provokatori i palatena agitka a Ti MUHLO si platil na tiq mishki do teb da doidat i da pravqt provokaciii i da biqt naroda koito s golqmoto si prisastvie ti poazva che ne te iska i e vreme da se mahash
246
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този кабинет може и да падне, но и ГЕРБ НЕ ТРАБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ, а те точно такива илюзии си правят сега !!
245
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Престанете с тези глупости, кой организирал протеста. Не можеш да накараш 20000 човека да излязат, хората си излизат сами, заради мръсната политика на БСП и двата и коалиционни партньора.
244
0
 
5
 
! Отговори
ран-ът преди 11 години
До ForgetMeNotДа, има продажници - И ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА И В ОЛИГАРХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ!!!ТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БСП И ДПС!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.