Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
8
 
7
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
311 Оли не рзбра ли , че изобщо не става дума за ГЕРБ , тях ги няма на протеста , хората от протеста не са гласували за тях и няма да гласуват никога .В момента се формира НОВАТА ДЕСНИЦА , В която естествено ще има и част от старата автентична десница ,а ГЕРБ не е партия то е ЕТ Бойко Борисов и когато не е на власт много бързо ще изчезне от политическата сцена .
282
5
 
23
 
! Отговори
ОРДАТА на СИДЕР АГА преди 11 години
Ясно си вижда разликата между протестиращите и арнаутите на Сидеров!
281
9
 
20
 
! Отговори
Умен преди 11 години
Волене и безплатно ще ти изкъртя главата за дето ни продаде на ДПС!!!Не съм гласувал за ГЕРБ да си знаеш!!!
280
5
 
18
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Платените атакисти са ***, заедно със Сидеров !!!
279
4
 
18
 
! Отговори
Гражданка преди 11 години
Смешно е твърдението на Волен ага, че протестиращите са платени. На предния протест той беше понапазарувал маскирани бабаити и си мисли, че сега се случва същото. Не, Волене, платените провокатори сега са си пред твоята централа/където им е мястото/, в твоя защита, а не при нормалните хора, които те "поздравяват" подобаващо.
278
4
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
308 все пак мислче че е по добре да се мине по светло от там ,а не по тъмно , касае се за психология на множеството а иначе Атака не трябва да бъде пренебрегвана и да остане без подобаващо отношение от страна на протестиращите . Но се видя че тази партия няма нищо общо с нормаността , все пак каквото и да казваме нито от БСП нито от ДПС си позволиха да викат щурмоваци на помощ и така е нормално ЕВРОПЕЙКСКО , но онзи мушмурок няма нищо общо с нормалността .
277
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнализатрСРЕЩАЛО СЕ И СЕ НАРИЧА КОМУНИСТИ , СОЦИАЛИСТИ И Т.Н.
276
7
 
6
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
Абсолютно точно казано.В момента ТИКВАТА И АЛФ точно това кроят.Не трябва да се допуска махането на едни и завръщането на още по-НАГЛИТЕ олигарси .Те ако са го планували това криви ще им излязат сметките защото народа няма да го допусне,
275
5
 
12
 
! Отговори
ОЗ преди 11 години
СИДЕРОВ , А ДА ТИ ПРИПОМНЯ КАК РАЗДАВАШЕ ПО 120 ЛВ В ЦЕНТЪРА НА РУСЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА,КАК КОПУВАШЕ ГЛАСОВЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА НАЙ-НАГЛО И БЕЗСРАМНО ...
274
11
 
6
 
! Отговори
Пи.ал преди 11 години
До Одисей 1Ти докога щев ни тровиш за 20лв надник бе *** СКАПАН...Я марш в централата на ГРОБ за нови инструкции....Протестите вече са със мото да спасим Боко от кауша :P
273
1
 
11
 
! Отговори
Гражданка преди 11 години
БСП никога не са управлявали добре, нещо повече- винаги са докарвали държавата до национална катастрофа. Уважавам избора на пенсионерите, ромите и т.н. и затова съм склонна да изтърпя БСП, но само в опозиция.Нека не внушават на хората, че протестите ще доведат до национална катастрофа- хората протестират срещу БСП, ДПС и Атака, защото тази коалиция унищожава държавата. Няма по- вредно управление от това в момента. Никоя друга партия за последните 23 г. не е давала толкова власт на турците.
272
4
 
4
 
! Отговори
висок преди 11 години
Сините гласоподаватели се събудиха, но къде са сините лидери?? Пак ще изкочи Костов, Надето, дори бакърджиев и защо не отново Бисеров!!! Гледай кървавата битка кой да води синята дружина на изборите. Пак в последния момент ще се разцепят на 5-10 люспи, а БСПДПС ще имат общо 1,8 млн гласа. Е, ще ги бием ли като се цепим на 40 български партии?
271
0
 
4
 
! Отговори
Shop преди 11 години
До Одисей 1Мисля, че бай ти Волен само това чака. Не е редно да искаш да провалиш протеста по такъв *** начин, точно в навечерието на оставката на Пеевски.
270
3
 
16
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
Волене, на следващите избори май и ти ще разчиташ на гласовете от Турция само :D :D :D
269
13
 
9
 
! Отговори
Анализатр преди 11 години
ТестПо мръсно, просто и продажно племе от ГЕРБерастите не се е срещало по Българските земи :)
268
6
 
14
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
Пак ви призовавам ако ще обикаляме и довечера партийните централи НЕКА ЗАПОЧНЕМ ОТ ТАЗИ НА АТАКА , да не се чувства Волен пренебрегнат , че го оставяме за накрая , НЕКА ИЗПЪЛНИМ ДОНДУКОВ ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ , бих призвол и да бъдем гробовно тихи за да не смущаваме пациентите на Волен и него самия , но знам че искам прекалено много от вас , за това си карайте както си знаете , сега ви е паднал.
267
5
 
11
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
Пак ви призовавам ако ще обикаляме и довечера партийните централи НЕКА ЗАПОЧНЕМ ОТ ТАЗИ НА АТАКА , да не се чувства Волен пренебрегнат , че го оставяме за накрая , НЕКА ИЗПЪЛНИМ ДОНДУКОВ ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ , бих призвол и да бъдем гробовно тихи за да не смущаваме пациентите на Волен и него самия , но знам че искам прекалено много от вас , за това си карайте както си знаете , сега ви е паднал.
266
1
 
13
 
! Отговори
Митов преди 11 години
Доколкото ми е известно,в Конституцията има текстове,които не допускат разпалване на етническа омраза.И поради това смятам,че партии като Атака и ДПС трябва да бъдат клиенти на прокуратурата заради откровеното си антибългарска,античовешка реторика и напоследък доказани нагледно и с действията си. Надявам се също така, избирателите гласували за Сидеров най-после да проумеят двуличната му,лицемерна природа и никога да не участват с гласа си в налудничавите му политически интриги.Той е опасен.
265
3
 
11
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 11 години
Какво ме плюете бе? Местан ми хвърли една шепа грес отзад и ме направи толкова щастлив!!!Обичам да го галя по оредялото теме докато той ми масажира простатата...Завиждайте!
264
2
 
14
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 11 години
Воленчо не е ***, той си играе играта. *** са тези, дето го вкараха за пореден път в Парламента. Кой нормален човек може да повярва на обещания за 500 евро минимална работна заплата в България? Това е, все едно аз да ви обещая, че ще живеете по 300-400 години, ако ме изберете :)