Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
18
 
7
 
! Отговори
АТАКА ПОБЕДА преди 11 години
ДНЕС МНОГО СМЕЛИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ОТ ВЧЕРА СУТРИН НЕЩО ГИ НЯМАШЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !ОПИТА ИМ ЗА МЕТЕЖ СЕ ПРОВАЛИ !БРАВО ВОЛЕНЕ- ПОБЕДА !А НИЕ НАПРАЗНО ГИ ЧАКАХМЕ ТАЗИ СУТРИН !ПОБЕДА !ПОБЕДА !ПОБЕДА !
79
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волене,след няколко седмици вече няма да си депутат и тогава . . . . ! Ще трябва да емигрираш предателю!
78
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АТАКА ПОБЕДАте дове4ера ще дойдат .......
77
5
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Ами от там отдето ги земаше Тиквата(контрабанда, рекет, корупция и др. чисти приходи), да може да плаща и да си осигури подкрепа от европа!Само дето тиквата ги пращаше в европа, а тея новите ше ги делят и със болния и с европата и с русията, че като гледам американски "специалисти" как предричат балкански пролет-и, май ще се наложи да се дупят и на американците!
76
3
 
9
 
! Отговори
лумПен преди 11 години
Инициатива:Призовавам за обединение на дпс и бсп под името Българо-турска социалистическа партияНастоящ член на БСП
75
4
 
19
 
! Отговори
анна преди 11 години
Колко ли струват на БСП и ДПС тези думи!!!
74
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не зная дали Волен е болен но си има достатъчно симпатизанти и противно на всички прогнози влиза в парламента А за това че всички медии подкрепят протеста е вярно и не представят и друга гледна точка е неправилно Абсолютно съм сигурен че има много хора които подкрепят правителството но те нямат възможност да изкажат мнение Как всички да са недоволни от правителството До сега не им е дадена възможност да работят а имат добри предложения На ГЕРБ три год На тези само три дни Не е справедливо
73
6
 
16
 
! Отговори
Боце преди 11 години
Този руски агент-5 та колона в България е направо за лудницата на 4-ти километър.Властта е много сладко нещо, крадене и пак крадене до дупка.Хората на протестите са много толерантни към тези *** ***, така наричащи себе си политици, който нищо друго не ги интересува освен пълненето на джоба.Оставка и пак оставка до пълна победа.
72
5
 
12
 
! Отговори
catenaccio преди 11 години
#IgnoreVolen
71
2
 
14
 
! Отговори
хахахаа преди 11 години
Сидер Оглу бей вече не може да сдържа параноидната си шизофрения поради факта, че парите получавани от Русия намаляват прогресивно с неговите издънки и от там липса на пари за лекарства,помагащи му в страшното психическо заболяване. Затова предлагам ние-хората от протестите-да открием банкова сметка в КТБ, по тази дарителска смека всеки от нас да дари по колкото може за да се осигурят лекарства за г-н Болен Сидер,откъдето специална комисия от експерти ще следи дали парите се ползват за лекарства
70
3
 
14
 
! Отговори
_Анонимен преди 11 години
Много са прости тия комунисти и *** им, бе! Като стане нещо и започват да си издават техните методи. Чужди монополи, дрън-дрън. Щото нямат въображение и не могат да си представят, че нещата могат да се случват и по друг начин. На тях никога не им се е случвало някой да ги подкрепи само заради идеите им, та не могат да си представят как така разни там протестиращи ще се обединят само от кауза. Без заплащане, без организация. Това за тях е непознато.
69
4
 
16
 
! Отговори
лумПен преди 11 години
Предоставям безвъзмездно бронирана пластмасова маса на националия герой Много Болен Сидеров симпатизант на дпс и бсп
68
29
 
10
 
! Отговори
АТАКА ПОБЕДА преди 11 години
ДНЕС МНОГО СМЕЛИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ОТ ВЧЕРА СУТРИН НЕЩО ГИ НЯМАШЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !ОПИТА ИМ ЗА МЕТЕЖ СЕ ПРОВАЛИ !БРАВО ВОЛЕНЕ- ПОБЕДА !А НИЕ НАПРАЗНО ГИ ЧАКАХМЕ ТАЗИ СУТРИН !ПОБЕДА ! ПОБЕДА !ПОБЕДА !
67
2
 
18
 
! Отговори
JK_ преди 11 години
До Bitchy_Честно казано колкото повече го гледам този по медиите, толкова повече омраза и агресия предизвиква да се натрупва в мен.
66
8
 
18
 
! Отговори
viki123 преди 11 години
Всички които сте зад думите му за монополите се замислете добре. Кои монополи са зад Герб? Колко са? Ако Герб са успяли да изградят такива страшни връзки с монополи за 3 години, то тогава какви са връзките с монополи на БСП ? Волен ще се пребори ли с тях? Са ние не сме некви безмозъчни. Почвам да си мисля, че Те наистина няма представа за хората
65
3
 
28
 
! Отговори
българин преди 11 години
аз нямам нищо против българите от турското малцинство, познавам достатъчно много, и ги уважавам, и в големият процент са по готини от т. нар. истински българи, и много добре знаят какво прави Доган. но не се е намерил кой да ги защити. Понеже българите сме толкова готина нация, че не е важно да живееш добре с някого , а да г тъпчеш, ей така за кеф. Етническото напрежение го създават ДПС и АТАКА, за да могат да виреят. Иначе биха се обезмислили като партии. Поздрави на приятелите ми турци.
64
5
 
27
 
! Отговори
иван преди 11 години
Болене Боолене ходи се скри под масата защото днес гспод ще дава акъл!
63
6
 
35
 
! Отговори
Елена преди 11 години
Този съвсем ИЗТРЕЩЯ!!!
62
6
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Този е абсолютен ***. Поведението му е като на нискообразован хулиган. Идеите му са хиперпопулистки, глупави и безсмислени, а аргументите истерично-глупашко необосновани. Явно слуша КГБ и добре му плащат. Предател на българския народ!
61
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо *** на улицата не протестират срещу монополите, а "оставка"?Ясно е, че са платени от монополите.