Главсекът на МВР на крака при полицаите: Благодаря ви!

Кои са извънредните мерки, попита той журналистите пред НС
Обновена: 13 ное 2013 08:40 | 13 ное 2013 08:36,
129
Главсекът на МВР на крака при полицаите: Благодаря ви!
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Снимка: архив, Булфото

Кои са извънредните мерки?, попита тази сутрин главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който се появи пред парламента, за да поздрави колегите си за добре свършената работа във вторник.

Сградата на Народното събрание, пред която през нощта имаше стълкновения, се появиха нови метални заграждения, хванати със скоби.

Още по темата

На въпроси имало ли е полицейско насилие по време на студентския протест , той отвърна.

"Приятен ден ви желая. Отиваме да говорим. Оставете ме, в момента имаме разговор с колегите относно организацията. Когато се извършат съответните проверки, ще се направят съответните изводи. Приятен ден ви желая. Благодаря на колегите за желанието, което проявяват", приключи Лазаров, цитиран от bTV.

От телевизията съобщиха, че когато вчера са го потърсили, за да даде изявление, им било казано, че той е на посещение в Израел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БЪЛГАРЯЯ ми кажи какви студенти видя на протеста. Това са уруди. Кои нормален ще скача по коли, пак било то на политици или други.
42
6
 
31
 
! Отговори
Защо преди 10 години
Защо не изкарате какво е средното образование на човек който праща полицай да бият студенти ?
41
2
 
21
 
! Отговори
Аз преди 10 години
***.
40
38
 
25
 
! Отговори
Katinar преди 10 години
Какво плюете полицаите?! Явно не никой не знае какво е да стоиш от другата страна на барикадите пред тълпа от разбеснели се люде, плюещи, хвърлящи предмети и псувайки. Полицията следва заповеди и може би е от малкото звена в тая държава, което си върши работата. А ти, който чупиш и рушиш - нарушаваш закона и обществения ред!Ти, който окупираш и държиш други хора против волята им вътре или извън дадена сграда - си терорист!
39
3
 
36
 
! Отговори
Като преди 10 години
Като ги гледам и неми се ще да плащам и лев данък в България , ако не го изхарчат за *** ще го дадат на полицаите ддето само далавери в главите им .
38
7
 
31
 
! Отговори
Суверенът преди 10 години
Абе вие нормални ли сте ве, да защитавате престъпниците в парламента, каква е тая демократична правова държава, в която 70% от населението иска нови избори, а НАГЛИТЕ управляващи са се оградили с 3 реда железа и 5 реда полиция,за да продължат да са на власт.Това е узурпира и диктатура,защото НАРОДЪТ е СУВЕРЕНЪТ и ви казва ВЪН!Какво искате да стане-дупка в челото на Станишев и Миков ли,за да си тръгнете?И до там ще стигнем...
37
2
 
29
 
! Отговори
Дарвин преди 10 години
Този човек има визията и изказа на *** набързо еволюирал до милиционер. Доста неприятно.
36
2
 
22
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 10 години
Роби срещу роби... жалко е, но такъв е живота в момента...
35
2
 
36
 
! Отговори
Козар Белене преди 10 години
И аз искам да благодаря на полицаите че се справят с *** безчинства, че предотрвратяват намушкванията с нож в центъра на софия, че хващат наркодилърите, че почти заловиха оня алжирец, дето ни го върнаха гърците. Също и на премиера Орешаров който взе крути мерки за борба с престъпността, точно както обеща Нека да ни е честито! Дерзанието дава резултат. Дерзайте друзя!
34
4
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
ЗАМИСЛЯТЕ ЛИ СЕ ЗА КАКВО ОТИВАТ ПАРИТЕ НИ-ЗА ПОЛИЦАЙ ДЕТО БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИ!А ЗА ЛИНЕЙКИ И СПЕШНА ПОМОЩ ПАРИ НЯМА ТА НЯМА.ПРЕДИ МЕСЕЦ ШОФЬОР НА ТАКСИ БЕ УЖИЛЕН ОТ ОСА И ЗАГИНА ЗА ПОЛОВИН ЧАС.БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕ СПАСЕН.НО НЕ Е ЗАЩОТО ПРИТЕ НИ СА ОТИШЛИ ЗА БИЯЧИ НА СТУДЕНТИ,А НЕ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ,НЯМАТЕ ЛИ СЪВЕСТ ВИЕ ТЯХНИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ?ДОКАТО ТОВА ОМРАЗНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СИ ОТИДЕ НЯМА ДА ПРОКОПСАМЕ!
33
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Местан със сигурност ще гласувам, но за тия недоносени реформаторчета -никога. Полицията просто трябва да си свърши работата и да не тровят живота на останалите по университетите и улиците.
32
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия ненормалници, наричайки се студенти, които сигурно и един ден трудов стаж нямат и лежат на гърба на мама и тате, тия ли *** ще ми казват кой да ме управлява бе ***. Има избори, където се решава това. Така че ходете да гласувате, а не да тропате хора и ръченици по шоплъка и да пречите на движението и на останалите.
31
4
 
21
 
! Отговори
ДА ВИ СВЕТНА ... преди 10 години
...НИТО ГЕНСЕКА ,НИТО ГЛАВСЕКА ...НИТО БЕРЛИНСКАТА/софийската/ СТЕНА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВИ ОТЪРВЕ КОЖАТА ,ДРУГАРИ.....!ОБРЕЧЕНИ СТЕ !!!ХИТРИНИТЕ НА БКП/дс , КОМАЙ СВЪРШИХА!!!НАРОДА НЕ ИСКА И НЯМА ДА ЖИВЕЕ ПОВЕЧЕ ТАКА!БАГАЖААААААААААААААА...БАГАЖА ,ДРУГАРИ!!!СТЕГАЙТЕ ГО!
30
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не харесвам позитанковците, но полицията просто не си върши работата. Тия *** и *** трябва да бъдат смазани за нарушение на обществения ред, а не вече 153 дни някакви *** инаркоманчета, наричайки се реформатори, демократи и какви ли не да тровят ежедневието ни. Наистина вече взе да писва и на нормалните хора може да им писне от тия идиотизми. Да блокират на майка си градинките, а не парламента и университетите, които не са им бащиния.
29
5
 
21
 
! Отговори
ДО НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ преди 10 години
Човек честно като ти чета глупостите ми става смешно :)). Гледам и не вярвам на очите си. Не знам какво имаш в главата за да пишеш такива тъпотии. Полицията спасила българите от анархия :-). Анархията се предизвиква от БСП + ДПС с подкрепата на АТАКА. А полицията е катализатора, който ще помогне да се случи хаос в държавата. Хората са недоволни, гладни, безработни и са отишли защото са възмутени от управлението на сегашните ***. А полицията ги бие и блъска. Едините ни крадът, дръгуте ни бият
28
1
 
12
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! И аз искам да живея в правова държава, в такава в която не се назначават престъпници на ключови за страната позиции, които връщата други престъпници на ръководни длъжности надолу по веригата. Точно това се случва в момента,няма да кажа къде и няма да кажа имена но е така!!! И аз не искам хаос и анархия, но и не искам да ме ръководят престъпници. Не искам също да ме управляват турци и нацианални предатели като АТАКА!Може би удобно сте забравили какво говореше Сидеров?!
27
0
 
15
 
! Отговори
avo18 преди 10 години
Това ли трябва да си спомнят за нас след години?2013 - Правителството на ТЕРОРА и *** му кадри. Епизод първи - Малоумният главен секретар на МВР.
26
3
 
16
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 10 години
ВЧЕРА БИХА ИРАКЧАНИН ПОСЛЕ ТОЙ СЕ ВЪРНА И ПРЕБИХА НЯКЪН СЛУЧАЙЕН БЪЛГАРИН А ПОЛИЦИЯТА СПИ КАТО БАСТУНИ.........ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ НА 40 НА СТО НЕ МОЖЕ ДА СМЕ С НАЙ МНОГО ПОЛИЦАЙНА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕ В ЕВРОПА И ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ А С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА ПИЯТ КАФЕ ......ОСТАВКА И РАЗТУРАЙТЕ СБИРКАТА ПРОТУРСКИ ЧЕНГЕНДЖИИСКИ ХАРНТУТНИЦИ
25
6
 
34
 
! Отговори
Shark преди 10 години
За какво им балгодариш бе ***! За това че биха деца по на 20-23 години ли?? Ако беше там твоето дете дали щеше да им благодариш!!!!!!! ОСТАВКА! ПРЕСТЪПНИЦИ!
24
17
 
18
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
да вземат джисемите на всичик депутати и да забранят на журналиститет в парламенат да предават на живо този ден - знаеш ли как тихо ще мине...или поне да разрешат на полицията да изпозав водни струи