Главсекът на МВР на крака при полицаите: Благодаря ви!

Кои са извънредните мерки, попита той журналистите пред НС
Обновена: 13 ное 2013 08:40 | 13 ное 2013 08:36,
129
Главсекът на МВР на крака при полицаите: Благодаря ви!
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Снимка: архив, Булфото

Кои са извънредните мерки?, попита тази сутрин главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който се появи пред парламента, за да поздрави колегите си за добре свършената работа във вторник.

Сградата на Народното събрание, пред която през нощта имаше стълкновения, се появиха нови метални заграждения, хванати със скоби.

Още по темата

На въпроси имало ли е полицейско насилие по време на студентския протест , той отвърна.

"Приятен ден ви желая. Отиваме да говорим. Оставете ме, в момента имаме разговор с колегите относно организацията. Когато се извършат съответните проверки, ще се направят съответните изводи. Приятен ден ви желая. Благодаря на колегите за желанието, което проявяват", приключи Лазаров, цитиран от bTV.

От телевизията съобщиха, че когато вчера са го потърсили, за да даде изявление, им било казано, че той е на посещение в Израел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
18
 
15
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
не ви ли е странно някак си че тъкмо когато гласуват бюджета на държавата изведнъж се активизираха тези хора. Миналия път кога пак имаше подобен протест - при преактулизирането на предишния бюджет. И после - дълог мълчание. А отвътер герб нажежаваах обстановката - оттук ще мине белия автобус, оттам ще миен белия автобус, тичайте да информирате обществото....И сега - пак по същия начин.Явон е кой създава суматохата нали?
22
6
 
40
 
! Отговори
ХАХХААААААААААААА преди 10 години
ПОСЛЕДНИТЕ ВОПЛИ ПРЕДИ ОСТАВКАТА НА ПЛАТЕНИТЕ ПИСАРУШКИ ХВЪРЛЕНИ ДА ЗАЩИТАВАТ ДОГАН *** ............. ЦЯЛ СВЯТ СЛЕДИ СЪБИТИЯТА И ЗНАЕ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ НА ВЛАСТ ПАРТИИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИ И НАЙ ДЪЛГИЯТ ПРОТЕСТ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВО СРЕЩУ ХУНТАТА НА ДОГАН *** И КОМУНИСТИТЕ НАВРЕЛИ ГЛАВА В СКУТА МИ ................ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ МАЙМУНИ
21
6
 
34
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Вчера чух,че полицията не е била децата ни.Естествено комунистите /както и да се прекръстят са си комунисти/.Най лошото е ,че всички чакат някой да ги оправи без те да си помръднат пръста.Стани,стани юнак балкански,от сън дълбок се събуди,срещу Станишев ,Орешарски ти българите поведи.Нищо свято няма за комунистите социалисти.Зомбираните родители не могат да разберат истината,затова казват "бяга\те на запад".Ако заедно с децата се вдигнат и зомбираните им родители може би ще свалим това нагло пр
20
19
 
8
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Реформаторският блок се разпада (зелените отказаха да сачст от коалицията) и то само за 5 месеца, Цветанов е разследван за 4 дела, Емо Ротманса и Миро мършата основаха нова партия, Фидосова и Дянков са аут.... аксо почакаем до 22-25 май Герб и РБ съвсем ще се разпдната, затова сега дават пари на определин хора да съзаддат хаоси и да се разкървавят (като Данко хайрсъзина) и да викат "убиха ме". Вчера РБ са дали по 700 лева на човек. Краят е близко.
19
9
 
31
 
! Отговори
глас народен преди 10 години
КОГО ПАЗИТЕ БЕ? НА КОГО СЛУЖИТЕ? НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ДЕЦАТА СИ? НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ХОРАТА? ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ - ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ НАЦИОНАЛНИ!!!!!! КОГАТО ТАЗИ ВЛАСТ СИ ОТИДЕ - КАК ЩЕ ГЛЕДАТЕ ХОРАТА В ОЧИТЕ???
18
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Благодаря ви, че биете населението вместо да го пазите от престъпниците! Благодаря ви!
17
11
 
35
 
! Отговори
МОР преди 10 години
Ей,полицаи,поспортувайте,поотслабнете,лоени топки и не псувайте децата ни ,***
16
13
 
30
 
! Отговори
Българин преди 10 години
В Кула -градчето откъдето е Миков са оставили само един полицай!Останалите са изпратени да бият протестиращите!Значи трябва да си изберем депутати дето да нямат нужда от 60 000 полицаи само да им пазят задниците.Снимайте биячите и да им разлепим снимките навсякъде из страната.Не бива да останат анонимни!След като ни управляват Христо Бисеровци протестите на студентите е напълно правилен!Полицаите трябва да преследват престъпници,а не да бият студенти.Биячите един ден ще бъдат съдени!!!!!
15
24
 
10
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Не мога да разбера смешния плач на някой хора от полицаите. те каков искат - да отидат да подстрекават къмв безредици (или да ги вършат) да пречат на работата и на спокойстивето н хората които живеят набилизо, да блокират движението на пътя (два милионна София ги псува плюс всеки който премине през София) и в края сметка полоцията да ги гали с перце? Е няма да стане. в интерес на истината полицията ни е мното тиха. Аз ако бях минстър бих използвал водни струи срещу метежници!
14
31
 
12
 
! Отговори
barry8 преди 10 години
Безработните наркоманчета и алкохолета събрани от кол и въже заслужават много повече бой!!!
13
31
 
12
 
! Отговори
barry8 преди 10 години
Безработните наркоманчета и алкохолета събрани от кол и въже заслужават много повече бой!!!
12
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много,много интересно. Никога и през ум не ми е минавало да си помисля,че хора, които предизвикват други хора да произведат престъпление, като им сядат пред колите, като разбиват общественото имущество безнаказано, като крещят неистово и злобно, за да "докажат",че само тяхната истина е меродавна са "ЦВЕТА НА НАЦИЯТА".... Потрес!
11
8
 
26
 
! Отговори
Гьон! преди 10 години
Всичко си е нормално нали, няма нищо извънредно! Защо тогава е ограден парламента? Защо полицията от цяла България го охранява? Къде беше тази полиция когато трябваше да охранява българските граждани? КЪде беше когато трябваше да защити имуществото им от кражби? Къде беше да спре нелегалните имигранти? Къде?! Аааа сега е друго, трябва да си пазите кокала! НЕКАДЪРНИЦИ! ПРЕСТЪПНИЦИ! МАХАЙТЕ СЕ С ДОБРО! ОСТАВКА!!!
10
10
 
22
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Еничари!
9
2
 
16
 
! Отговори
Петър Младенов преди 10 години
По-добре е Станко да дойде!
8
8
 
20
 
! Отговори
inatut преди 10 години
"Полицията" от вчера, ако се нареди по границата с Турция да пази от Емигранти, ще има много повече полза, отколкото от сегашната й роля да пази комунистическата ***.А на ушатия от снимката - спокойно, днес си с тези, но те се клатят, утре, като паднат, пак ще обикаляш по улиците да пишеш фишчета с думите "какво ще правим сега".
7
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички български полицаи : Засрамете бе хора , кого защитавате ?! Вие трябва да сте с народа , не да го биете ! Как не Ви е срам ?! Продажници долни! Предатели !
6
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е, че не си свършихте добре работата. Малко ги бихте. Трябва ли да ви се казва как се прави. Изчаквате *** да се посъберат по тъмно, сега се стъмва в 18:30, гасите електричеството на площада и околните сгради и ги почвате. Така ще има работа както за жандармерията, така и за травматологиите.
5
23
 
18
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
До кога ще се говори за полицейско насилие. Ми не гледате ли новини, само за пример ще дам една леко изкуфяла женица от вчера която крещеше на полицая срещу нея, че ще го изяде. А той не трепна и за момент. Евала на полицията за нервите и професионализма. Това, което се случва навсякъде по света се наказва с много бой. Няма значение от каузата. Едва ли на Тахрир полицаите не са искали да се запази горичката дето подпали протестите.
4
11
 
19
 
! Отговори
Павел преди 10 години
Няма как да не отговори на въпроса, насилието вече няма как да се скрие, всички можем да го видим, в новините не показаха всичко има много материали за насилието на полицията. Дано някой се захване да ги обобщи събере в един материал и да го излъчат по всички медии, тогава ще отговори, сега просто изчаква да види на къде духа вятъра...