Найденов мисли дали да уволни тримата военни от Карлово

"Деянието не е на етническа или политическа основа"
Обновена: 20 дек 2013 15:55 | 20 дек 2013 14:58,
89
Найденов мисли дали да уволни тримата военни от Карлово
Снимка: БТА

Министърът на отбраната Ангел Найденов пое ангажимент, че ще бъде безкомпромисен с военните служители, които са препикали паметника на Евлоги Георгиев в Карлово.

Материалите по случая ще бъдат предоставени на военна прокуратура. Ще бъдат предприети възможно най-тежките дисциплинарни мерки и действия, заяви Найденов. Той уточни, че най-тежкото наказание е дисциплинарно уволнение.

Още по темата
Военният министър определи действията на военнослужещите като "отвратителни".

По думите на Найденов няма основания да се смята, че деянието има етническа, религиозна или политическа основа. Според министъра по-скоро става дума да хулиганска проява, продиктувана от алкохол.

"Нека това да не звучи като окончателно произнасяне, тъй като има компетентни съдебни органи, които трябва да се произнесат", каза Найденов и допълни, че съди от данните, с които разполага до момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
27
 
! Отговори
avenir преди 10 години
Този министър , все едно че пикае заедно с тях и то не само върху паметта на бележити Българи, но и върху честта на Българската армия, ако някога е чувал за такова нещо!СРАМ и ПОЗОР!
30
3
 
5
 
! Отговори
Манолов до "не преди 10 години
Не съм ***, много добре знам кво правя.Гаден съм.А, сега тез момчета ще ги наградя и повиша. За да могат даже и такива *** като тебе да се светнат най-накрая за какво става дума.
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако подобно нещо се случи в която и да било истинска АРМИЯ,щяха да се чудят 15 или 20 години затвор да им лепнат...той се чудел дали да ги уволни и едва ли не не виждал нищо не редно,та камо ли пък и на етническа или политическа основа....дали пък следващия път ,след свинския си запой,*** няма да налетят на "мъжко" ду..е (министърско например)....дребна хулиганска проявка...нищо не редно
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Деянието не е на етническа или политическа основа"?????....................................................................А защо са нарекли *** човека, когото са пребили, след като им е направил забележка?Срам ме е от слабостта на този министър да каже истината.Или лъже, или нещо не му е наред главата.Отврат.
27
2
 
26
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Време е да се опълчим на ислямизацията. Толерантност има само между хора които са разумни и достигнали високи нива на разсъдак и осъзнаване на човешките ценностти. С тия *** дето искат минарета и да бият и колят е неразумна толерантността. Те ни се подиграват ние си търпим. Защо?
26
1
 
9
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До не беТой не е Манолов, ами Маев!
25
3
 
18
 
! Отговори
avenir преди 10 години
Той мислел! Значи можел и да мисли, тогава какво означава според него когато го наричат ***, сигурно готино му става.Спомени от "миналото и незабравимо турско присъствие"!Като искат поделения от турци и ***, да направят един трудовашки корпус, хем да вземат занаят, хем да научат български!
24
2
 
36
 
! Отговори
Какво???? преди 10 години
Какво го осуквате по килифаревски господин министър? Преди години хора с такива имена бяха въоръжени единствено с кирки и лопати. Какво правят сега в редовната армия? Те утре ще ти кажат и на теб в очите, че си *** и няма да сгрешат, а ти ще си търпиш, защото са ти казали някои, че трябва да си толерантен. Представям си, пък как тези хора ще защитават България и какви са им ценностите, или пък дали са дали изобщо са положили клетва и на какъв език - изобщо не ми се мисли!!!
23
1
 
37
 
! Отговори
не бе преди 10 години
въобще не е на етническа основа, с викове "***". Манолов, признай си, че си ***
22
0
 
35
 
! Отговори
редник преди 10 години
Още един пример че комунистта не е родолюбец, а интересчия. За тия уволнние и военен съд, да носиш пагон е чест и отговорност. Ако искаш да си *** невлизай в армията. Алкохолизирани предатели. Къде са смелите ни генерали? Дебели Ибрекчии на Доган са нашите генерали. Свалете пагоните предатели.
21
0
 
0
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
ЕЕЕ- сори- Коментар 21 е до коментари 13 и 17.
20
0
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
Коментар 22 е до коментари 13 и 17.
19
2
 
31
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
До Анонимен НЯМА ПРОШКА ЗА УРОНВАНЕ НА ЧЕСТТА НА ПАГОНА НА РЕДНИК ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ- АРМИЯ, ЧИЕТО ЗНАМЕ НИКОГА НЕ Е БИЛО ПЛЕНЯВАНО! Естествено, че турците ще казвате"Еее - какво толкова, да им простят". АКО това се беше случило с кюрди- редници в турската армия, щяхте да крещите "Убийте ги"- нали? Е- за това НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НЕБЪЛГАРИ В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!
18
0
 
20
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
До Анонимен 19Щях да забравя: ОСТАВКА КОМУНИСТИЧЕСКО-ТУРСКИ ФРАНКЕНЩАЙН!!!!
17
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудно ми е какво правят в армията хора с етнически произход!Преди време, за да бъдеш дори обикновен сержант проучваха целия ти род, а сега...Мюмюн, Ибрям, Али...всичкото "български войник".Не да ги уволнят!Трябва да ги съди Военен Съд, не само заради хулиганска проява, а и за рушене на репутацията на БА!Чудно ми е защо ли не препикаха някоя джамия, а се облекчиха върху паметник на велики българи!?..И това са хора, които ще защитават интересите на България ли!?ОСТАВКА,Господа глухи управляващи!
16
0
 
41
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
Какво уволнение, бе ***? Карцер 15 дни, военен съд и пандела.
15
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не трябвa дa се уволнявaт хорaтa, товa е бел кaхър, a и добри войни били, четох някъде.. кaдрите трябвa дa се пaзят
14
1
 
24
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
Много ми е интересно как точнно рабра този мушморок,че не са на етническа или верска основа.Да ходи да лъже майка си така.
13
1
 
14
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
Много ми е интересно как точнно рабра този мушморок,че не са на етническа или верска основа.Да ходи да лъже майка си така.
12
0
 
27
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Циреите трябва да се режат от дъно , а не да се лекуват. Г-н министре, какво още трябваше да направят, че да ги уволниш ДИСЦИПЛИНАРНО ? Вие бил ли сте войник, за разлика от бивш мъншен министър? Спомнете си как е било по устав, не Ви трябва съдебно решение.