МВР стои зад полицая от скандала "Сидеров"

Имам представа какво се е случвало, каза министър Йовчев
Обновена: 15 яну 2014 13:49 | 15 яну 2014 13:46,
17
МВР стои зад полицая от скандала "Сидеров"
Цветлин Йовчев Снимка: БТА

Ръководството на МВР – и политическото, и професионалното, стои зад всички служители на МВР. Това отсече вътрешният министър Цветлин Йовчев на въпрос какво се случва по казуса с Волен Сидеров и скандала във Варна.

При него пострада и полицай, за когото се твърди, че е бил ударен от лидера на "Атака". Йовчев отказа да даде подробности, като обясни, че такава информация може да се предостави само от наблюдаващия прокурор.

Аз съм наясно. Аз за себе си имам формирана позиция. Имам достатъчно обективна представа какво се е случвало. Аз ще подкрепя всеки един служител, особено когато, спрямо който и да било служител на МВР, се прави опит да се окаже политически натиск, заяви вътрешният министър.

Още по темата
По негови думи главният секретар е разговарял с полицая, за да го увери, че МВР стои зад него.

Вътрешният министър коментира и появилите се информации за списък с незаконно подслушвани по времето на ГЕРБ.

Издал съм заповед, с която искам да се извърши проверка във всички структури на МВР, които имат право да използват СРС-та за целесъобразността, по която са използвани те, обясни той.

Вицепремиерът коментира и ареста на протеста днес на Бисер Миланов и на негови сподвижници.

Няма действия спрямо протестиращи. Задържането е извършено за криминални деяния, извършени преди това и е съгласувано с прокуратурата. Всичко, което се прави, е да не се допусне да станат сблъсъци, заяви той.

В МВР се върви към повишаване на възнагражденията. В последните 4-5 години това не е правено в министерството. По негови думи това е една от стъпките към подобряване условията на труд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
32
 
! Отговори
PL преди 10 години
браво на министъра, няма грешка до момента !
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев може да не подслушвал протестиращите, но аз днес ги подслушвах (нали вече подслушването няма да е забранено!)Бяха тълпа от роми със слушалка в ухото, от където ги координираха.
12
0
 
39
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Сега дУпетататите ще ли да създават комисия по случая?Каква комисия? Какви пет лева?Вече и малките деца го различават, като провокатор - престъпник, само нашето правораздаване и дУпетатите от БСП се чудят какъв е !? Вкарайте това *** в затвора! Изчистете поне малко имиджа на България!!!
11
0
 
39
 
! Отговори
Народна поговорка преди 10 години
Ай на това му се казва " И вълкът сит , и агнето цяло".НС не иска имунитета на Сидеров,ама пък правителството "защитава" полицая жертва.
10
2
 
44
 
! Отговори
Aман-заман преди 10 години
Заради такива послушници ,сме на тоя хал!МВР-то трябва да е аполитична структура,защитаващасправедливостта,а не само да гледа как да си вдига възнагражденията/без да дава и един лев от тях за данъци/.Ама след време,няма да има вече кой да бачка и заради Вас,скъпи наши поли-цаи...бълг.етнос е на изчезване,а други роби тук няма да намерите!
9
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пияница... И какво правиш по въпроса, а?
8
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гошо...ТъпотоВсеки има право да е ***....ама ти Гоше прекаляваш
7
0
 
57
 
! Отговори
na_sakoto_qkata преди 10 години
Йовчев. Лъжлив ***, преди време каза по ТВ че вече няма да се спират коли за проверка освен ако не са в нарушение е не е така както казва това ЛЪЖЛИВО *** е как да му вярваш за друго???
6
0
 
37
 
! Отговори
IIvanoff преди 10 години
стои със сигурност - активно!!
5
2
 
42
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Какво ли значи "достатъчно обективна представа"? И кой я прецени, че е "достатъчно обективна"? Той самият страна ли е в спора, за да има "позиция"? Дали действията на полицията по отношение на разследването не са резултат точно на тази негова позиция, с която се съобразяват подчинените му? Въпроси бол.Прави се на това, което не е.
4
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо сте зад него, нещо проблемче ли има, притеснен, че може Сидеров да му повдигне обвинение за лъжесвидетелстване ли и цялата работа да изгърми позорно и гнусно?!?!?!Или просто името на статията е : ''МВР стои зад скандал ''Сидеров" ?
3
16
 
48
 
! Отговори
хх преди 10 години
Знам,че баба яга станишева ви е изпратила опорните точки,знам че ви се плаща да дращите глупости,но и вие живеете в тази държава,която станишев и доган унищожават всеки ден.И ако ги оставим ще я унищожат докрай.Дано Бойко и Първанов се разберат като мъже и да разчистят турскоизмет от властта
2
2
 
44
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
А Доган и Местан са на опашка зад те а да видим ся ко ша стане!!!!!
1
21
 
44
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Това...изказване на министъра,ще коства...главата на премиера.Именно,точно това е...целял Боко,като е пуснал...неговото ченге(100 килограмов каратист),симпатизант на ГЕРБ,да се прави на Божа кравичка пред Сидеров.