"Атака" иска извънредно заседание на НС заради Украйна

Националистите настояват да запазим неутралитет
Обновена: 16 мар 2014 17:18 | 16 мар 2014 17:17, Камелия Цветанова
63
"Атака" иска извънредно заседание на НС заради Украйна
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров призова председателя на парламента Михаил Миков да свика в понеделник извънредно заседание, на което да се разгледат декларациите на парламентарните групи за ситуацията в Украйна и референдума в Крим, съобщиха от пресцентъра на партията.

Сидеров призова за максимална прозрачност при обсъждането и за пряко излъчване на дебатите по БНТ и БНР. Така обществото ще може да разбере каква  е позицията на всяка партия, според лидера на националистите.

Волен Сидеров припомни, че „Атака“ има твърда позиция за запазване на неутралитет по отношение на конфликта в Украйна и ще признае резултатите от референдума в Крим.

Той призова да бъде осъдена намесата на САЩ  във вътрешните работи на Украйна. Сидеров заяви, че Народното събрание, а не външният министър, трябва да излезе със своя позиция и в тази позиция да бъдат защитени както интересите на българите в Украйна, така и българският национален интерес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: атакаНСУкрайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Петър Петров преди 10 години
Трябва най-малко по две причини: 1. С директното излъчване, ще покажем, че България има своя, не забременяла от Брюксел и САЩ позиция; 2. Светът, и по-важното славянската общност ще разберат, че позицията на болшинството българи е противна на тази на Вигенин и играещия си на президент, *** маринкин- Плевнелиев!
51
0
 
0
 
! Отговори
Петър Петров преди 10 години
БСП се наиграха с този им Вигенин....Браво на Сидеров, нека видим какво мислят всички поотделно, а не какво им се набива в главите да мислят...
50
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРКА ОТ ATAKA преди 10 години
Нашите депутатчета все още не са са ориентирали и те какви искат да бъдат, явно не знаят, че са българи и сме длъжни, като Държава да признаем резултатите от този референдум. Народното събрание, а не външният министър, трябва да излезе със своя позиция и в тази позиция да бъдат защитени както интересите на българите в Украйна, така и българският национален интерес.
49
0
 
0
 
! Отговори
Константин Близнаков преди 10 години
Явно позицията на останалите се води и зависи само от пари и жажда за власт, за разлика от ПП АТАКА, които се ръководят само и единствено от принципите си, вярата и честта!!! Вземете пример от тях, няма да сбъркате.
48
0
 
0
 
! Отговори
Мартина Алексиева преди 10 години
Всички управляващи трябва да признаят референдумът и резултатите от него, поради безспорния факт, че етническите българи в Крим не само подкрепят провеждането на референдума, а и в огромната си част гласуват за присъединяването към Руската федерация. Мисля, че Народното събрание трябва да се съобрази с тяхната воля, волята на българите.
47
1
 
0
 
! Отговори
Ниа Маркова преди 10 години
И аз съм за. Нека видим кои от българските партии са подвластни на манипулациите на САЩ и ЕС и кой мислят за българите в Украйна и бъдещето на един народ със съдба, доста близка до нашата.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
-------Дребен лъжлив боклучав въздухар--това си ти никой не е забравил как пристана на ДПС и на червените.Шебек долен.Осребри ли червените чекове
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а същото като в България
44
1
 
4
 
! Отговори
Бенковски преди 10 години
Бандитите , разбойниците и мутрите олигарсите взеха власта в Украйна начело с газовата кралица Тимушенко за сметка на бедния украйнски народ
43
2
 
3
 
! Отговори
Малин Кръстев преди 10 години
Eто, кой мисли за българите у нас и в чужбина включително и в Украйна! Изванредно заседание е нужно, защото въпросът е много важен и засяга също и България заради малцинствата ни там, а и по други въпроси не бива да се противопоставят православни народи, а трябва да са обединени! На изборите ще гласувам за ПП Атака!
42
4
 
6
 
! Отговори
ПЕШО преди 10 години
Браво Волене,браво АТАКА!Чудих се за кого да гласувам.Спечелихте ме.Ще гласувам за АТАКА,защото само те имат адекватна позиция по случая.Не на ЕС-третират ни като животни .Гаврят се с нас.Какво добра видяхме от ЕС???Едно ГОЛЯМО НИЩО!
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аве белчо!Всички те знаем,че си изпращялка!Каквото и да говориш, ако ще и най умното на света, няма кой да ти се върже...
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лопатата има две страни, този никога не е имал две лица, ами само едно ШИЗОФРЕННО-руско турско лице!
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джуджето е руско - турски памперс! ***,цукало,тоалетна хартия,*** червен!
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези лудите спирка нямат. Аман от болни фикуси. Аман от психопати. Няма ли най-после да ги изловят, за да спрат да застрашават с поведението си хората. Лясковец не ви ли стига, бе. Докъде ни докараха самозванците в управлението на страната. Никой не ги иска, но те се пъчат, крещят, заплашват. Чудят се по коя телевизия нахално да ни облъчват с простотии. Колкото и да бягаме от тях, те все ни намират, за да словоблудстват. Само в детските канали отсъстват, но все пак ние не сме деца.
37
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно си прав Волене - неутралитет е най добрия и компромисен вариант , ние и без това сме безгласнабуква . Да се правим на пинчер който джавка в кракатана руския мечок , не е никак здравословно за нас.Да разчитаме пък на компенсации и солидарност от гейовеси е чиста фантастика .
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Афффферим, кардашлар, големи *** излязохте! Този палавник, има поглед на африкански ***.Визия за хомосапиенс - груба пародия на жалка имитация.
35
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джуджето - шизофренно...пак изпълзя от небитието...ОСТАВКА!
34
12
 
13
 
! Отговори
1 преди 10 години
Волен е прав, ако застанем на страната на САЩ при бъдещ конфликт ще загубим много повече отколкото ще спечелим.Огромния руски пазар все още търси нашите стоки, в туризма разчитаме на техните туристи и парите им.Енергетиката ни е свързана със тях, а от американците едни Марици и трябва да им плащаме като на европески цени с български заплати.Русия е православна държава и ни освободи от Османска робство, а Европа ни предложи 200мил., за да си затворим 1- 4 на АЕЦ вместо да спечелим милиарди и евти
33
2
 
6
 
! Отговори
PROST 4OVEK преди 10 години
A BE TOQ NEBE6E LI NAPUSNAL HRALUPATA ILI NE MU SE IZLIZA