Тимур Халилов: Консултациите за номинации за листи продължават и в момента

Ахмед Доган участва активно в тях
22 сеп 2024 17:30, Нели Христова
14
Тимур Халилов: Консултациите за номинации за листи продължават и в момента
Снимка: БГНЕС

Консултациите за номинации за листи продължават и в момента, каза пред медиите Тимур Халилов - нечленуващ в парламентарна група народен представител, който подкрепя почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, предаде БТА.

Все още няма категорична яснота за областите. Най-късно утре ще са ясни имената, но от утре започва регистрацията, заяви той. Почетният председател участва активно в процеса, посочи Халилов.

По повод акцията в община Минерални бани и дома на дългогодишния кмет на общината Мюмюн Искендер Халилов каза, че това е поредно доказателство за сигналите, които подават, че институциите се ползват като бухалки.

Правораздавателните и правоохранителни органи трябва да си вършат работата, но в момента това е тенденциозно в навечерието на избори и срещу лица, които подкрепят Ахмед Доган. Възможно е да има още такива случаи, защото получаваме десетки сигнали за сплашване, репресии и уволнения, каза Халилов.

Опасяваме се, че няма да може да бъде осигурено свободно гласуване на гражданите без подлагане на репресии. Затова ще изпратим писма Европейската комисия, Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, дипломатическия корпус и други институции да наблюдават процеса, заяви Халилов.

Жалко е, че 35 години, след като сме извоювали да сме демократична държава, да сме жертва на репресии от институциите, каза още Тимур Халилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Избори 2024
Калин Стоянов: Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 19 минути
Най-накрая се слага край на ДПС робството на Доган и сие.Всички, несменяеми общински кметове на Доган станаха милионери за сметка на бедния гласоподавател. Ултиматума беше: или гласуваш за ДПС и доказваш със снимка, или си аут от работа. В продължение на 34 години, разплакаха много народ. Изселиха Родопите.Да бъдат проклети.!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
серДоган е събрал Тимур и неговата команда от дерибеи да определят на добрите в усвояването, че главатарите няма къде да живеят.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
С по колко бутилки на ден участва, айде стига БСП и ДПС са партиите от 30 години въртят обръчи от фирми но идва краят им!
10
0
 
2
 
! Отговори
Фитока преди 1 час
Е,тогава и аз да оглави какво правя в момента.В момента пия вода .
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Г-н Халилов след като е блъснал и заличил 2 човека защо не им плаща кръвнината на близките им, а е тръгнал да ръси мозъk?
8
0
 
6
 
! Отговори
Дъпъсъ Неочакванкрай преди 1 час
Ако арестуват някой кмет за конфликт на интереси и злоупотреби с общински и евросредства, това е бухалка, а като ги оставят да крадат безнаказано - това е "права и свободи". Тимур и неговата команда, стават доста нагли преди изборите.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Аахмед, агент Сава, вече дори не може да пие, ближе мента вместо уиски, камо ли да реди листи. Няма как, деменцията и алкохолизма не прощават никому. Ахмед направи много бели на България в служба на ДС и КГБ. Да му мислят деибеите на Ахмед, без закрила от ДС и КГБ те са загубени, ще загубят пари, имоти и влияние. Ама, това е хубаво за българите, и християни и мюсюлмани.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
В тази ОПГ убийството е на мода
5
7
 
1
 
! Отговори
Дерибей преди 1 час
Правоверните си знаят за кого да гласуват! А неверниците, тях почетния д-р Аллах ще ги накаже сурово!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Безсрамни алчнидерибеи кого ще лъжете сега отрудените бедни гласоподаватели да си пълните банковите сметки за нищоправене
3
0
 
9
 
! Отговори
Неговата команда преди 1 час
от дерибеи и обръчи.... баламите умряха, следващото поколение видя кои забогатяха с техните гласове
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Все по - трудно им е на тези да прикриват алкохолизма на дементния бей, той пие и в централата, после п р ъхти нещо пред медиите. Не знае на кой свят е - разпаднал се е от пиене, а на снимките е разкривен
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
"Tuмyp u нeroвaтa koмaнga" oт Apkaguй Гaйgap