Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията
23 сеп 2024 19:20, Красимир Ангелов
146
Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

"Ние искаме да дадем гаранция и решения. Затова ние ще правим две неща по времена тази кампания, в което сме доказано най-силни – едното е сигурността", заяви в Боровец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България", заяви Борисов.

"В последните 4 години България е разграден двор, некадърни началници, колко момчета полицаи загинаха, Бог да ги прости. Това е тема номер 1, темата за сигурността", категоричен е Борисов.

Второто, нещо, което ГЕРБ е направил е образоването. За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим, заяви още лидерът на ГЕРБ.

"С всеки мога да работя, който поставя държавата на първо място. Новините започват и свършват в Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, сигурност, саниране, инфраструктура", заяви още Борисов.

"4 години нищо не се случва. 1 година в София, 1 година във Варна нищо не се случва. Строи се метро, което ние направихме, проектирахме и финансирахме. Капиталовата програма на София не се изпълнява, защото те не могат да правят и пишат проекти", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от Политика
Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 26 секунди
заради "кафевияекстремент" ли го изтри?..Съжалявам,но на такъв ми прилича..За него аз съм "лош матрял",но това не го ценАзурирате,а ?..Пазите "свещената крава от Банкя"..
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 минути
Коя държава на първо място може би САЩ.Слуги на крави
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
Баце без вимето на държавата не може. Скоро ще удари 200 кила, но изгледи да спре да цоца няма.
134
0
 
4
 
! Отговори
Бибитко преди 10 минути
Държавата на първо място! Има ли в държавата, значи има за крадене. хи хи хи
133
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 19 минути
до 133, ти от "лошия материал" ли си или от "про стите" дето гласуват за него, в момента правителството е негово, главчев е кадър на ГЕРБ и тегли заеми на едро, точно както теглеше Борисов по 8 млрд. накуп
132
5
 
3
 
! Отговори
Надежда преди 23 минути
Единствено се надявам,че пишат едни и същи платени ***,а не че тая бълвоч представлява умствения потенциал на народа ни!!!Потрес!Завеличавите наивници-моите съболезнования,за ПП-шарлатанските крадлопоклонници-няма лечение на глупостта ви,самоунищожавате се,но не ви е простено да съсипвате и нас.За разумномислещите българи,ценящи държава и развитие-стабилността е само с ГЕРБ,колкото и да ви призлява на другите.Събудете се и не се мразете,а вложете разум!
131
9
 
3
 
! Отговори
Чуек преди 24 минути
Каквито и да си говорим. Няма по-добър от Бойко
130
2
 
6
 
! Отговори
Ганьовщина преди 27 минути
Лъжлив муфлон. Ако наистина държавата Ти е на първо място, то ти трябвало отдавна да е исчезнал, скрил се при-покрил се от политическия хоризонт, а не дразнил хората със твоите "много мъдри" селско-тарикатските бъзици и системн-корупционни схеми.
129
4
 
5
 
! Отговори
Тъй, тъй! преди 32 минути
Дон Буци е като един френски крал - Държавата това съм аз! Така, че само с мен може да работите като подчинени!
128
4
 
3
 
! Отговори
Васил кьоравия преди 35 минути
От всички некадърници в политическата клозетна яма единствено ПП става нещо от тях.И тия не са свет,но за краткото време при тях народа и бизнеса живнаха и то при условие,че ги саботираха отвсякъде.
127
2
 
4
 
! Отговори
Васил преди 35 минути
Мутрата от Банкя - в затвора !
126
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 36 минути
Не ни чака нищо добро.
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 37 минути
Видяхме, че можеш да работиш само с Шиши. Само неговата част от ДПС подкрепи кабинета на Желязков, бъкан с корумпирани и компрометирани бивши министри от ГЕРБ! Който е работил с Буци е бил изработен с 200. Питайте Мравояда, Обединените патриоти, ПП и т.н.
124
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 43 минути
116 бълнува хахахахахахаха кои са величие хахахахаха *** получаваха си големите заплати за присъствие благодарение на невежите си гласоподаватели лелелелеле
123
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 45 минути
Верно ли някои наивници ще гласуват за Ивелин Михайлов хахахахахаха колко невежи живеят тук не мога да повярвам
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 46 минути
Наистина навсякъде са само некадърни началници, които съответно са си довлекли и назначили безброй некадърници. Дори и да ги махнат, рояците които са назначили си остават и това е трагедия защото обикновено са на ръководни постове.
121
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 47 минути
Всеки който ми плати рекет ще работи с мен
120
2
 
5
 
! Отговори
Един там преди 50 минути
Този може да работи с всички които са готови да го перат и да не го вкарат при Бай Ставри...
119
3
 
7
 
! Отговори
Коравото момче преди 58 минути
Тоя разсипник може да работи с всеки,който му пълни чекмеджетата и не го закача с разни наказателни преследвания.Само Бойко Рашков се оказа мъж в тая територия,но не прецени,че без нормален съд и прокуратура няма да станат нещата.
118
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Възраждане ще възроди България.