Служебният кабинет готви промени във властта

На прицел са политическите кабинети и шефове на ключови дирекции
96
Служебният кабинет готви промени във властта
Снимка: БТА

Промени в министерствата, агенциите и предприятията със 100% държавно участие се очаква да предприеме служебният кабинет в следващите дни, твърди "Труд".

На прицел са политическите кабинети, главните секретари и шефове на ключови дирекции. Според вестника дори някои зам.-министри вече са получили телефонни обаждания, че ще бъдат освободени в най-скоро време.

Президентът Росен Плевнелиев обеща ревизия на стореното от кабинета “Орешарски”, но увери, че няма да се търси реваншизъм. Въпреки това със сигурност ще има определени промени.

Според изданието освен членовете на политическите кабинети ще бъдат сменени и  част от директорите на дирекции в министерствата, както и част от секретарите.

Вероятно само военният министър Велизар Шаламанов ще остави зам.-министъра по времето на Ангел Найденов - Иван Иванов. Той е завършил колежа на НАТО в Рим.

Като зам.-министър или като началник на кабинета най-вероятно ще бъде поканен и Йордан Божилов, един от малкото експерти по външна политика, отбрана и сигурност. Той оглавяваше този кабинет по времето на бившия министър Аню Ангелов.

До дни ще са ясни и другите членове в политическите кабинети. Очаква се служебният кабинет да обърне специално внимание върху работата с медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радвайте се , окупатора САЩ ни назначи нови началници..
53
17
 
34
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Още в първите минути на марионетното служебно правителство ГЕРБ доказват, че нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.Те отново налагат политически репресии и рекет на тези, които не са съгласни с тях !Това обаче няма да затвори устата на ИСТИНАТА !ЩЕ ГИ КРИТИКУВАМЕ, ЩЕ ИМ ВАДИМ СЛУГИНСКИТЕ КИРЛИВИ РИЗИ, ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ТЯХ !Не може да ни уплашите !При това, всичко това ще правим без никой да ни плаща за разлика от платените протеституиращи преди.
52
3
 
17
 
! Отговори
Дух преди 9 години
Само че да не стане беля!Може и да не си изкара мандата това служебно правителство!Фотоволтаиците искат увеличение на тока.АЕЦ Козлодуй ще работи на ниски мощности заради тях!
51
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новото , старо правителство на ЦРУ и окупатора САЩ..
50
8
 
25
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Налице е политическа чистка ! Не е важно един човек дали е способен или не, важно е дали е верен на линията на партия ГЕРБ.Сиреч дали е склонен да слугува на "световния елит".Да видим сега как ще отразят събитието уж независимите платени медии. Защото преди при всяка смяна някой началник те пищяха, че имало политическа метла.ГЕРБ доказват, че нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Пак започват с рекета и политическите репресии на инакомислещите.
49
17
 
12
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Червените тролчета се чудят на къде да хванат. Каквото и да пишете чистката на калинките от БСП и ДПС вече започна. Това е най-малкото, а след това в затвора. Само за една година престъпната тройна коалиция фалира Държавата. Е няма как да ви се размине.
48
7
 
7
 
! Отговори
9 Септември 2 преди 9 години
С това правителство, в което участва една ДПС мутра, няколко протестъри/би-хомота и ГЕРБопедали-мутри ще има нов 9 септември воден от Бойко, ВМРО, НФСБ, ДПС и РБ. Ако щете и Октомврийска Соц. Революция
47
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
очаква се служебния кабинет да обърне специално внимание на медиите ..... това като цензура за изборите ли да се разбира
46
15
 
14
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП преди 9 години
Вън всички комунистически калинки назначени от бандитското правителство на Орешарски!!
45
4
 
15
 
! Отговори
кк преди 9 години
Всички назначени с фалшиви конкурси - вън!
44
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нов Кабинет на ЦРУ.. Какви комунисти те гонят бе ***.. ЦРУ управлява България 25 години..
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си кютиш спокойно в партийното клубче или дома до печката и никой да не се интересува от тебе.Това за истинският комунист Б.Борисов не може да си го представи.За истинския комунист истинската обида е да не е на власт.Може да викаш на комуниста, че е ***, че е безродник, безотечественик, сатрап той не се обижда. Обижда се, ако не е във властта.
42
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** яко са окупирали форумите на пеевски и пишат ли пишат коментари. Като гледам освен платени драскачи на *** друг не е оставил мнение пот тази статия.Да живее БКП. Български К**ви и Про******ки.
41
8
 
19
 
! Отговори
kk преди 9 години
Време е да се изчистят политическите и корупционните назначения във властта -червените, ДПС-арските и олигархичните калинки на всички нива. Да се изчистят Авгиевите обори във властта. Цяла година се окопаваха във всички държавни структури.
40
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПАК КАЗВАМ чЕ ЕДИНСТВЕНИЯ НАчИН ГЕРБ ДА СПЕчЕЛИ изборите Е чрез ФАЛшИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ...... ето че се започна
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** николаев !
38
5
 
13
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Поредните некадърни, небългарски мъпети...
37
19
 
10
 
! Отговори
avg преди 9 години
До 47:Нека да свърши малко работа това правителство, че октомври идва новия цирк, заграждения, протести и икономиката пак ще тръгне на самотек. Това правителство е в пъти по-добро от останалите.
36
15
 
32
 
! Отговори
Жалко преди 9 години
Жалка работа!Промени във властта-това ли е най -важното!Вместо да се заемат и да подготвят едни честни избори,те ще се занимават с промени във властта!!Ей тегло ще теглим с тия герберисти и не виждам светлина в тунела въобще.
35
9
 
22
 
! Отговори
ЧОЧО преди 9 години
АНЮ АНГЕЛОВ И БЛИЗНАШКИ СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА -ГОНЕНИ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ ЗА БЕЗХАБЕРИЕ ,А ПО КЪСНО И ОТ ЛЕВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ПАК ЗА СЪЩОТО ! СЕГА ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА И ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЯКИ ГОНКИ-БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ БЛЕДНЕЕ ПРЕД ТОЗИ ВЛАСТОЛЮБЕЦ ,НАЗНАЧЕН УМИШЛЕНО ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ,ЗА ДА ИЗПЪЛНИ ТЕЗИ ПОРЪЧКИ !