Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос

Където и да отидела червената шефка щяла да чака отговора му
219
Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

След като цяла седмица лидерите на двете основни партии ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова спориха дали да проведат дебат на четири очи или с екипите си, в крайна сметка стана ясно, че такъв няма да има.

Още по темата

Въпреки това червената шефка отсече, че не се отказва и засега все още е в София, така че готова да седне на една маса с него. Ако ли пък това не стане, тя ще дебатира с Борисов задочно. 

Експремиерът и лидер на ГЕРБ път отсече по-рано днес, че е бил готов на всички варианти и обвини нея заради провала на разговора им.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нинова обаче се закани, че от всяка точка на България, в която се намира ще води дебата с него. Тя отсече, че всеки ден ще му задава по един въпрос и ще чака отговор.

"Изказвам моята теза и чакам неговия отговор. Все още съм в София, но да речем: ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласувате санкциите срещу Русия, България ще наложи вето. Чакам Ви, г-н Борисов, да изразите вашата теза по този въпрос", заяви лидерът на БСП.

Иначе и днес тя продължи да настоява, че иска да дебатира само с него, защото разговорът трябва да е на ниво лидери на партии.

"Ако той реши когато и където иска, но дебатът да е лидерски", отсече тя.

Според нея дебатът да е принципен, за визията на България, а пък експертите всеки ден си спорел по телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе който влезне в парламента печели. Останалите го духаме и само ще си пишем коментари и ще се караме един друг.
19
18
 
12
 
! Отговори
скептик преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !Нинова е повече мъж от Тиквата. Факт.Ами това не говори добре за една... жена.
18
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога глас за герб, щом начело е такъв смотан страхливец. А представяте ли как се държи с чуждестранните лидери. В ъгъла, щото не знае и език. Как не са го объркали за келнер.
17
16
 
10
 
! Отговори
скептик преди 7 години
Седесарка пак не е права. Правилно, дебата може да е между лидери с участието на експерти. Обаче в БСП, като оставим настрана, че експретите не са ясни, такъв дебат не може да се състои, защото там по дефиниция - НЯМА лидер и никога не е имало. "Атома"-БСП се състои от електрони (отрицателен заряд) - членска маса и ръководство, но няма физическо ядро (положителен заряд), около което да се въртят електроните. Навремето, ядрото беше "социалистическата идея", лявата идея, от която вече се отказаха
16
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тактиката на Нинова е по скоро партизанска. Обяснимо е партията и има опит с партизанщина и тероризъм. Значи вместо нормален дебат по телевизията, тя щяла да си задава въпросите задочно. Те така и управляват - задочно. Назначават некви мишки от ДПС а после викат ние сме невинни.
15
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тaя крaвa от снимкaтa ще е глaвния виновник ГЕРБ зa трети път дa дойдaт нa влaст, сaмо зa русия дрънкa, aйде дa не псувaм
14
18
 
12
 
! Отговори
ррр преди 7 години
Защо се отказа от дебат Корнито Бойко беше и обещал 45 минути.Защото като всеки комунист обичат да хвърлят позиви и опорни точки от храстите като партизани за да не можеш да им зададеш някой не удобен въпрос .Например как е забогатяла и за разни среши.
13
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До късата паметРусия и България имат общи интереси и те не съвпадат с нео-либерасткия модел на прогнилата разпадаща америка!
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само клоуни в тоя парламент ... Сини, червени, зелени... Занимават хората с техните глупости - кой с кого говорил или не, кой къде ходил и кво направил и в крайна сметка всичките минаха през власта и народа все гладен. И уж израза за това е "хляб и зрелища" ама май само зрелищата ще ни останат накрая :(
11
20
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Нинова е повече мъж от Тиквата. Факт !Нинова заяви, че ако стане премиер, България ще наложи вето на санкциите срещу Русия.Това още веднъж доказва, че Корнелия е по-мъж от Тиквата, който се гъне пред Запада, но в същото време не смее да каже дума против Русия.Позициите на Корнелия са по-ясни и по-категорични от тези на страхливеца Борисов.Факт !
10
18
 
26
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Това е не сериозно. Не може Български политик да поставя на първо място интересите на Русия. Това ли е най важното нещо за България. Честно казано не ми дреме дали ще има санкции или контра санкции. Интересува ме в България да има нормална съдебна система, да има нормално здравеопазване и елементарна защита от битовата престъпност. Нинова явно я интересува само Русия. Аз къде съм госпожо Нинова във вашата програма. Аз съм Българин не съм руснак.
9
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакви дебати. Няма какво да се говори с тиквата.БСП да взима властта и нашите хора да са навсякъде, другото не е важно.
8
19
 
23
 
! Отговори
НеДругар преди 7 години
Абе, тия червени прасета може ли толкова да се излагат? Тази извадената от каталога на Кин Чен Ун, не че всички не виждат колко е некомпетентна, тооолкова ли да е трудно да направи един смислен дебат. Да не говорим,че си показа,че в цялата партия нямат 3 експерта, които да повика. Как може да се плашиш от Бойко за дебат. Сметни летвата на цялата партия. Тръгнала да ми става премиер. Слушам и не вярвам на очите си.
7
24
 
17
 
! Отговори
Бсп Победа преди 7 години
БСП ПОБЕДА
6
20
 
25
 
! Отговори
Тиквата Беглец преди 7 години
Тиквун иска да е Премиер, но друг да му върши работата. Знае си, че е кух и ще се изложи, ако го зачеше Ниновица. Все едно Тръмп да беше пратил някой друг на дебата с Хилъри!!!Дали щеше да спечели изборите после, а?
5
8
 
11
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Артисти от народния театър
4
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази лъжкиня е изключително противна. И тя е генетично е закодирана да краде - било обществена собственост, било козметика...
3
20
 
26
 
! Отговори
дедо гоше преди 7 години
пресолява манджата тази вече, ама сериозно....то ще се види..
2
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
После,защо и викат Решетникова?
1
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А,той събра ли кураж !?