Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет

Юристът е бивш шеф на националното следствие
147
Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев назначи със свой указ Бойко Рашков за член на своя Правен съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието.
 
Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Знае се!Радев е предател,Юда искриотски,но вероятно е не само предател,но и е бил натиснат!Сега разбрахте ли,че Гергов искаше по-доброто за България и да се обединят с ГЕРБ и защо БСП е разделена?Защото другия вариант беше по-лошия - олигарсите срещу България,на всичкото отгоре ще ни докарат и крайните ислямисти от ИД на власт на управляват България!Хора,гласувайте за ДПС,ДПС е единствената партия,която се бори с корупцията,ДПС не са просто турци,роми и малцинство от българи,ДПС е Европа
46
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев да назначи тъпия толуп за портиер след като падне от власт,което е неминуемо,за да може да издържа барселонската си любовница,тъй като ще му конфискуват пачките и златото...все пак и тиквата е човек...
45
0
 
15
 
! Отговори
Вижте го какъв е преди 3 години
Гaщник.
44
10
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ББ назначава прислуги около себе си и уволнени некадърни ченгета - милиционери но верните му медии трият коментарите . Хвала на падишаха ХВАЛА
43
0
 
8
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Всичко на тоз свят се връща извинението на станишеф разби бсп и следва нов възродителен процес този път срещу червените
42
12
 
1
 
! Отговори
Лошо! преди 3 години
Тук някъде пишат, че Радев щял да опита да вкара страната ни в някакво руско пространство!? Дали е вярно? Защото от това ще има и някакви последствия - природния газ ще поевтинее 8 пъти, бензина и дизела 4 пъти, еклектроенергията почти десет пъти, ще има повече добре платени работни места отколкото безработни, ще отпаднат бедните безработни.... Лошо, много лошо, защото тогава всички ще разберат защо сегашните ни по-големи братя се страхуват да не разберем истината за Русия!
41
7
 
2
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Борисов е изследвал маркучите - как се разгъват, как се откриват и отстраняват неизправности и т.н.
40
5
 
13
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
Явно го е наел да му е адвокат, Гешев вече пише обвинителния акт срещу РадеФФ.
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39Е нали всички съдии са корумпирани бе Ланкоуло !Или пак Радев е намерил най-непорочния, благочестив и девствен старчок от Прехода !!!
38
17
 
8
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Радев е въздушен офицер, подготовката им е сериозна с много фундаментални и инженерни дисциплини и са класи над милиционерите от Симеоново.
37
2
 
22
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Страшен *** е това селянче. Дано го виждат хората какво представлява.
36
6
 
1
 
! Отговори
Ха сега де! преди 3 години
Има голяма главоблъсканица в американското посолство - Кого да подкрепят?Единият държи проамерикански курс във външната политика, другият е проруски ориентиран, но си върза гащите като одобри сделката с Грипените и определени среди в САЩ ще получат милиарди от нея.Интересно е, какъв ход ще измислят, опитни дипломати са.
35
28
 
9
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Радев отново показа умение да подбира умни, образовани и интелигентни кадри, а не *** от милиционерското училище. Гешев и Борисов затова толкова мразят Радев-защото нямат акъл колкото него, и двамата са милиционери. Докато Радев е летял във висините, Борисов е специализирал събиране на помия от столовете на санаториумите за да храни прасета. Ето защо превърна страната ни в ***!
34
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радеФ се окупира в президентството от прозорците се показват дула на оръдия и няма да сдаде поста
33
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Десислав Радев Грипенов още днес трябва да бъде арестуван и съден за държавна измяна!
32
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новия вожд на русофилската диаспора Радев подготва почвата за постсъветски режим в България.
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги ми Каракачанов, ние не се делим на русофили и русофоб, а на български граждани, които спазва закона и такива, които не го нарушават.В случая, президентът и. съветниците му, работят за чужда държава, а БСП ги подкрепя.
30
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Купувачът на Грипени ще бори корупцията.
29
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В столова не дават филии с мас
28
17
 
5
 
! Отговори
Ешафод преди 3 години
Гилотината, гилотината издигайте до фонтана. И всички русофилистични национални предатели на дъската...================за русоф-оби и нац.преда-тели като гербе-растите!