Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет

Юристът е бивш шеф на националното следствие
147
Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев назначи със свой указ Бойко Рашков за член на своя Правен съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието.
 
Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От *** по-*** си Гумене
66
3
 
17
 
! Отговори
Off преди 3 години
Резиденството на ГРУ в България. Ченгенца, предани на Путин.
65
1
 
19
 
! Отговори
европеид преди 3 години
Искаме евро не копейки
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 51Гергов е ЕДИНСТВЕНИЯ останал български олигарх,който не служи на чужди интереси, а само на българските интереси!Нооо,винаги предателите се издигат и не се се говори за престъпленията им,който проговори,го убиват,а честните хора се оплюват!
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смяна на правния му консултант, май трябваше по рано да го направи, но по добре късно отколкото никога.
62
3
 
24
 
! Отговори
ибриka на Решетников преди 3 години
Предател и радетел за Руска губерния. Атака след новината за приемането на България във европейския валутен съюз. КГБ го включи на max !!!
61
3
 
22
 
! Отговори
Lex преди 3 години
Не знам колко акъл трябва да имаш да вярваш на колажите, които всеки осмокласник може да направи! Пачки, злато. Много са ви евтини номерата. Една ядрена бомба защо не вкарахте? Ей така, за цвят?
60
2
 
20
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
До баба мараБабо Маро ти видя ли снимка с Боко и чекмедже, ама заедно? Не! Само Боко и само чекмедже. Чиста проба нагласена работа
59
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента Мустафа е в министерски съвет да подава оставката на Тиквата.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възродителен процес 2
57
7
 
1
 
! Отговори
до 51 преди 3 години
До АнонименХа-ха-ха, да се обединят ГЕРБ и Герговщината - колкото и да си мечтае Борисов, на Гергов няма да му позволят защото най-лошото и най-страшното за всеки е да се обединява с мафиоти от ОПГ-та...
56
7
 
21
 
! Отговори
МАЙОРА преди 3 години
кУУрви протестиращи! ЩО искате само оставката на Тиквата! На румен Радев решетников а.к.а рРр що никой не му иска оставката, червени кууурви! М! Хайде на избори! ДВОЙНИ избори за Парламент и Президент! Нека НАРОДА реши, кууурви платени, червени протестиращи!
55
4
 
21
 
! Отговори
То преди 3 години
Какви класи бе. Този използва чумата да клати държавата. Само за това трябва да се махне. Мега долна постъпка. По време на пожар да критикува пожарната. Така е най-лесно излиза-хвърли кал-скрие се. Мишка и половина. 100% корумпиран от руснаците, които губят влияние навсякъде по света. Диверсант и нищо повече. Прокуратурата подгони големите риби и изведнъж протести. Айде де.
54
4
 
16
 
! Отговори
@ @ @ преди 3 години
Треперят му оаканите *** на асковския ***, че може да му свалят имунитета. Змията хапе най-силно, когато знае, че умира....Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение.
53
4
 
22
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 3 години
радеф е ПО3ОР!!!
52
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да вметна, че американския посланик в момента е в Министерски съвет ахахахха
51
13
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
чакаме отговор за произхода на парите и златото в чекмеджето
50
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой май изживява своя 09.09.1944 г. Вдигнати ръце с кумунистически поздрави, Нова конституция, Народен съд пак борба срещу хунтата.Като гледам само нови лица - Мая Манолова, Корнелия Нинова, Христо Иванов и дългата ръка на Костов. Сега за капак и Бойко Рашков, едно съвсем ново и непознато лице / ирония /. Май протеста вече се опорочи.
49
2
 
12
 
! Отговори
От САЩ преди 3 години
Върховенство на закона... Дали не визират, че е нарушен Закона за защита на Класифицирана информация от президентството...?
48
3
 
21
 
! Отговори
Кичка преди 3 години
Щом комунделитe гнасни квичункат като коледни прасета навръх Коледа, значи Бойке поне малко върши правилните неща!