Нов опит за смяна на ръководство на "Автомагистрали"

Досега съдът на два пъти отказа да впише промените
Обновена: 28 юни 2021 06:52 | 28 юни 2021 06:52, Ния Христова
48
Нов опит за смяна на ръководство на "Автомагистрали"
Снимка: БГНЕС
Регионалното министерство ще направи нов опит за назначаване на временно ръководство на „Автомагистрали”. 
 
Министър Виолета Комитова отново ще внесе в Софийския градски съд искане за вписване на временно ръководство от трима души до провеждането на нов конкурс, предаде Нова тв. Конкурсът трябва да се състои в началото на юли. 
 
Досега съдът на два пъти отказа да впише промените, а мотивът за това беше, че Управителният съвет на „Автомагистрали” трябва да бъде от петима членове, а не трима, както предлагат от МРРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Некомпетентната побъ*ка*а архитектка да оди да твори модернистични градски ***. и да ги предвижда без вода за по-икономично и по новаторско. Може да обмени опит с Мика Зайкова по интелигентно публично поведение, и двете са комунистическа номенлкатура
42
2
 
5
 
! Отговори
САТеНчо, преди 2 години
Дали ги дава Борисов, ГЕРБ или данъкоплатците, факт е ,че пари има! Сега ,ако докопат *** властта, ще видите пари , само че "друг" път! Отсега залагам, за колко време ще ги отрежат и от еврофондовете!
41
8
 
3
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
до Само потам ..... Кой пръв отпусна пари за ремонти? Акведуктите при Витиня и тунелите не бяха ремонтирани от построяването им! -------//////-------- Аз ги отпуснах тия пари, от моите данъци. Не ги е отпуснал Боко Тиквата, защото той през живота си не е дал стотинка добавена стойност. Само е ял готови бюджетни пари. Аз го назначих и аз му дадох мандат да харчи моите пари. Разбра ли?
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен АлкохоликКажи бе човек, с кой да го сменим? Светни ме! Много те моля!!!! Отърви ме от Стокхолмския ми синдром. А да го определяш ББ като глупав, ме навежда на мисълта, че няма смисъл въобще да спорим. Може да е всякакъв, но глупав..... Ген. Бриго Аспарухов на куц кон не би заложил, камо ли на глупав човек, ако питаш мен.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде сега е любимият ти Радев в Северна България? Какво посърои той там
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
червеното стадо и чалга стадото спира изграждането на магистрали метро, жп транспорт болници детски градини, всичко. почва крадене на всичко което докопат, почва инфлация фалити и безработица. идете и ги изберете а после ревете
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен АлкохоликПреди 2 години пообиколих Сърбия. Ами не видях голяма разлика. Да не говорим, че до Ниш магистралата я строят същите фирми като в България. Актор и ТРЕЙС!!!! И още не пусната имаше вече пропадания. В Сицилия също. Тази година колоездачната обиколката на Италия в южната част един от фаворите изхвърча на завой заради КРАТЕР на пътя!!! Като се връщаха от Швейцария в Сев.Италия също бях"впечатлен"от трасето. Та.... Митове и легенди.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо го сменят, какво са извършили или просто да си назначим нашите хора?
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Мхм той и камата има докторска степен, но това не го прави по-малко глупав. За шестици по времето на комунизма на дете на майор не ми говори. С една прочетена книга шестици няма как да имаш. Баща ми ми е казвал как е било тогава. Може да си бил пълен отличник, но като си имал фашаги в семейството край с образованието ти, а такива *** деца на ятаци са бутани на пред.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Ти друго ми отговори. Според дефиницията за корупция има два субекта. Единият дава, а другият взема. Защо след като Божков е осъден за това Горанов не е? На Кой е давал пари Божков? Кой измени закона в полза на Божков?
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен АлкохоликКажи с кой да го сменим? Давай. колко пъти питаме такива като теб. Само да те светна умико, че "неграмотния"пожарникар е с бележници с шестици от горе до долу. Че има докторска степен. Че е бил преподавател в българско държавно висше училище. Явно и ти си от тези дето го определят за "еднокнижник", защото бил чел само "Винету". Ами, Вие интелектуалците явно не знаете, че "Винету"на Карл Мае са 3, повтарям ТРИ книги! Та какво Вие сте чели няма смисъл да питам.
32
0
 
0
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Защо представяте нещата така, сякаш някой на някого е "дал" пари? Защо не кажеш , че това е банка, която ги дава срещу лихва и обезпечение! И тази лихва даже и е по-висока от другите банки! Или щом е държавна , значи не трябва да печели, а да ги раздава?
31
2
 
2
 
! Отговори
2луп преди 2 години
Алкохолик не им обръщай внимание. Същите тези са отявлени антикомунисти, но не искат лустрация за комунистите, а си искат да ги управляват агентите на ДС със скрити партийни книжки от Герб. Няма управия просто. Не си губи времето с малоумно спорове.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
А сега за ББР какво ще кажеш? Дали Шиши връща този половин милиард? Сети се кой друг взе над 100 милиона пак от там. Дали не е Вълка? Вместо да се подкрепят малкия и среден бизнес те дадоха пари на данъкоплатците на олигархията пак.
29
2
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 23 Не само Гулянци, а цяла Северозападна България е така! Но ти пак не четеш основното, че едва са отделили пари за магистралата, а ти искаш и за селските пътища! Не си мисли ,че държавата ни е толкова богата! Иначе можеш да слушаш Корнелия твърди ,че 5 милиарда на година се "крадяло" от пътища, на което Борисов отговаря, как ще са пет, като всички средства които се отделят са ...три милиарда! Жалко че не си бил съзнателен през Жан Виденов време , щеше да си по-наясно кои се гласят да управля
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен АлкохоликКакви 12 години те гонят? 2013-2014 е Орешарски с тези дето сега искат да сменят ГЕРБ. За 2 год. спряха строежа на метрото, гръмнаха фонда за гарантиране на влоговете, изпраскаха бюджетния излишък, спряха строежа на магистралите, спраха ни еврофондовете, поскаха да им се разреши да вземат 15 милиарда нов дълг. Дадоха на Вълка да строи в горско стопанство и т.н., и т.н. Същите напират да са"новите"лица.
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Така се сварява жабата. Свикваш с по-малкото зло, а не експериментираш.няма по-малко зло. Злото си е зло. Не ви ли е обидно държавата да се управлява от неграмотен пожарникар? За тези наляти от ЕС пари държавата ни трябваше да е цвете, а не бунището на Европа. Стига с този Стокхолм ски синдром бе хора. В листите на Герб е Георги Марков. Заради този предател нямаше. Лустрация на комунделите. Там е и барда на Комунделите Спас Гърнето. Не ви ли е срам 30 години след промените да ви управляват пак т
26
1
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Комитова дали набра персонал за къщите си за гости, финансирани с 200 000 евро от европейски програми? Дали ще има гости тази година?
25
3
 
3
 
! Отговори
дискусия преди 2 години
Направо са забавлявам , като чета писанията. Анонимният алкохолик акцентира върху това, че положението не е розово, благодарениие и на 12 г. управление на Тиквата. Троловете упорстват и твърдят, че при БСП било по-зле. Точно същите аргументи имаше в старите книги....Преди 09.09.44г. имахме примерно---45 трактора, след "народната победа" вече в 1970г. имаме 225 трактора. А, нормалните хора ще кажат ----преди управлението на Тиквата бяхме преди Румъния, а сега...може би и след Албания.
24
1
 
2
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
До Анонимен АлкохоликКой пръв отпусна пари за ремонти? Акведуктите при Витиня и тунелите не бяха ремонтирани от построяването им!