ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки

Човекът от диванчето сеел слухове за тайни договорки за РМС
331
ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки
Снимка: БГНЕС

Като поръчково разчистване на сметки определи искането на ИТН, ГЕРБ, ДПИ и "Възраждане" за предсрочното освобождаване от поста на шефа на НС Никола Минчев председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров.

„Днес мафията си поиска държавата“, скочи той.

Още по темата

„Ако депутатите са уплашени от мафията как българите да бъдат смели. Преди година едва успяха да си вземат държавата от задкусилието и ни я дадоха да я пазим, не ги предавайте“, призова Гюров депутатите.

По думите му мафията иска да удари върха на парламентарната ни република – НС.

„Броени дни, след като спряхме транзита от магистралите към чекмеджетата, дадохме да се разбере, че антикорупционната комисия ще заработи, мафията прави днешния ход за дестабилизиране на държавата, защото колкото и бутафорни външнополитически декори,  едно е ясно - става дума за пари“, настоя Гюров.

Според него за всички е ясно, че най- младият председател в историята на парламента е блестящ юрист, който е доказал, че е блюстител на политическия морал и чест.

„Всички сте признавали, че цените Никола Минчев, който е един от най- успешните председатели, които НС е имало. Нямате никакви доходи срещу него, целта е ясна търсите сплашване. Шоуто на мафията беше да продължи каквото и да беше направил той. Всички знаете, че македонският сценарий е фалшив, става ясно, че няма тайни договорни и поети обещания и че всички приказки в тази посока са измислици на човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес срещу договорка за отпадане на визите за българите за САЩ“, отсече Гюров.

„Днес мафията ще си преброи гласовете в залата и все още има време да застанете от правилната страна на историята, моментът за държавата ни е критичен и всеки българин очаква от нас да гласуваме бюджета. Това е истинският разговор, който трябва да водим“, настоя той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
П.П. Единственото, което Киро оправя, откакто е дошъл на власт, е Лѐна. Всяка друга работа е занемарена. Хахаха
57
4
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Много ясно че ще си я поиска! Ако не се размаже из основи една мафиотска структура, тя няма да се кротне и да каже, "Окей, предаваме се, вие победихте!" Отиването на нови избори, независимо от това кой ще ги спечели, ако ще Исус Христос да слезе на Земята и да го изберем за премиер, самият факт че ще минат месеци безвремие в което държавата ни ще се движи на автопилот по време на ВОЙНА, че пак ще се харчат едни чували с пари заради самите избори, ще ни закопае!!!
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията си избра разградския фъфлек да им води заседанията. Протежето на гелосания Домусчиев.
55
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента говори Василев и се изцепи така, че в момента мога да кажа само едно, СРАМ И РЕЗИЛ. Да кажеш, че заставашф зад народа, когато се извършва национално предателство е долно. Да кажеш че народа бил само ония дето са грасилували за ПП, а гласоподавателите на ГЕРБ и ДПС какво са? Не са част от народа ли? Тоест 50% от българските граждани не са част от народа? Добрееееее. Вечехората знаят мнението ви?
54
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато тази пасмина ДПС, ГЕРБ и Възраждане, БСП не се изметат от бг политическия живот оправия няма да има! Живея в чужбина, съпругът ми иска да живеем в България, аз като знам какво е в България умирам от страх да не остане силно разочарован. Калпав и некадърен народ, крадци и завист Ицо на всеки ъгъл, включва и във властта.
53
4
 
6
 
! Отговори
Чук и Гек преди 2 години
До Анонимен 43!Не е изключено, когато мафията официално си вземе пак всички постове, да намали цените, защото тя държи всичко, от големи складове и рафинерии, до последното магазинче и автосервиз. По дъртите помнят как след като махнаха горкия Жан и намериха пари за заплати! Саввадор Алиенде как го убиха....!?
52
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП сами се овъртолиха, а сега като тиквата другите им виновни.
51
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очертава се нова четворна коалиция от жадни за власт и пари субекти.Да са ви честити!
50
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-продажно правителство не сме имали. Марш в канада и от където сте дошли.
49
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква мафия бе троскот, при Борисов се строеше, цените бяха поносими, инфлация нямаше... Хайде да ви няма.
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ме кефат макроно и шолцо у вагоно
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова нахално и арогантно поведение от членове на правителството и депутати от ПП, БСП , отдавна не е имало в България. Къде са им реформите? Досега само си разсаваха пари и постове.
46
5
 
6
 
! Отговори
До 49 преди 2 години
вожда така ви е промил мозъците,че не можете въобще да мислите.Или си от това котило,което още не може да преживее факта,че не сте на власт.
45
4
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Драги ми Смехурко, Освен да дрънкате за мафия и чекмеджета, какво свършихте? Гешев си е главен прокурор (и нищо не се прави по този въпрос), Бойко си е на свобода, Пеевски си е депутат и на всичките им е през оная работа за вас. А Кирчо си джитка с любовницата си на държавни разноски и не му пука, че дизела стана 3,50 лв.
44
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НайАбсолютно невярно! В целия свят без изключение всичко е баснословно скъпо. Инфлацията е двуцифрена навсякъде - четете малко международни новини. Драмата е при всички, не само при нас!
43
9
 
16
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Каква мафия е хора ,това бе най некадърното ,най слугинажното и най продажно управление което сме виждали.Отвращавате ме и не само мен отвращавате.
42
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е.Оказа се,че българската мафия е по-силна и от италианската.Ама щом това си искате,ще го получите.
41
6
 
14
 
! Отговори
Елена преди 2 години
Абе Господинчо,я кажи Ристьо Иванов говори ли си с Маджо по телефона?Я кажи в офиса на Сашо Дончев ли се помещава ДБ- то.А вие чия партия сте бе- на бандита от Дубай .Нагли мошеници сте вие
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа, повтарям Народа си поиска държавата от вас некадърници. Разсипахте държавата за 1 година!!!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен123 преди 2 години
Докато в парламента се карат, и обиждат... Един самолет Антонов от Полша, кацна в Бургас.....