ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки

Човекът от диванчето сеел слухове за тайни договорки за РМС
331
ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки
Снимка: БГНЕС

Като поръчково разчистване на сметки определи искането на ИТН, ГЕРБ, ДПИ и "Възраждане" за предсрочното освобождаване от поста на шефа на НС Никола Минчев председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров.

„Днес мафията си поиска държавата“, скочи той.

Още по темата

„Ако депутатите са уплашени от мафията как българите да бъдат смели. Преди година едва успяха да си вземат държавата от задкусилието и ни я дадоха да я пазим, не ги предавайте“, призова Гюров депутатите.

По думите му мафията иска да удари върха на парламентарната ни република – НС.

„Броени дни, след като спряхме транзита от магистралите към чекмеджетата, дадохме да се разбере, че антикорупционната комисия ще заработи, мафията прави днешния ход за дестабилизиране на държавата, защото колкото и бутафорни външнополитически декори,  едно е ясно - става дума за пари“, настоя Гюров.

Според него за всички е ясно, че най- младият председател в историята на парламента е блестящ юрист, който е доказал, че е блюстител на политическия морал и чест.

„Всички сте признавали, че цените Никола Минчев, който е един от най- успешните председатели, които НС е имало. Нямате никакви доходи срещу него, целта е ясна търсите сплашване. Шоуто на мафията беше да продължи каквото и да беше направил той. Всички знаете, че македонският сценарий е фалшив, става ясно, че няма тайни договорни и поети обещания и че всички приказки в тази посока са измислици на човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес срещу договорка за отпадане на визите за българите за САЩ“, отсече Гюров.

„Днес мафията ще си преброи гласовете в залата и все още има време да застанете от правилната страна на историята, моментът за държавата ни е критичен и всеки българин очаква от нас да гласуваме бюджета. Това е истинският разговор, който трябва да водим“, настоя той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, Народното Събрание сега ми прилича на събрание на представителите на етажната собственост на входа. Викане, караници, разправии... А да, в тази връзка, в нашия вход на блока от началото на тази 2022-ра година си нямаме домоуправител. Избрали сме си "служебен кабинет". И в понеделник е насрочено поредното събрание на което трябва да изберем някой да ни управлява. И сигурно пак няма да се намери такъв - в блока са предимно баби и дядовци. Та ние в един вход не можем да се разберем!
77
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП, вие сте по-голяма мафия от предишните, освен това неглижирате българската история, за да изпълните поръчка на външни сили. Предатели и некадърници сте
76
5
 
2
 
! Отговори
Чук и Гек преди 2 години
И какво ще предавате пак на Македония бе, джанъм!? Кокалите на Гоце и Самуил отдавна са предадени, Македония призната с езика и територията и? Ни кокали ви искат вече, нито територия, само пет патриотара имат интерес да има ,,проблем" и да патриотарстват! Гърция им отне древната история, вие им отнехте новата и от тях горките една душа само е останала.
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голяма мафия от БСП има, ли? Доказано през годините. Тройната коалиция хвърли страната във фалит, да не говорим при Луканов, Виденов...ПП с гръмките си обещания, че няма да се коалират с партии от статуквото, се събраха с БСП-4 сила и направиха Нинова министър. Подмяната продължи.
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За сичко е виновна корупцията!
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората обичат мафията да ги оправя ежедневно ограбен и беден ще си остане щом вярва на ББ Трифонов и Копейкин а схемите се въртят от Дпс
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мене ме кефи американската газ, а не съм забелязал покачването на цените, така вредим на Путин и Русия.
71
3
 
4
 
! Отговори
пояснение преди 2 години
гюров , мафията отдавна си иска държавата , ако не вярваш питай нинова , защото неината партия създаде мафията в България .
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво мафията си поискала държавата,ами вие каква я свършихте за да я обезглавите тая мафия?Освен подлагане в полза "евроатлантическите ценности-действия и ползи Никакви,кой ви би по главата да се правите на "мъже"и да"наказвате"Русия,след като почти цяла Европа се съгласи с новият начин на търговия с тях,кой ви би по главата даде заигравате с каузата Македония след като тя е болна тема за цялото ни общество?
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
68 Правителство ще има наесен. Това е опасно за България. То не е българско правителство, стагнира България, нанесе на външната й политика непоправими щети и се командва от чужди сили. В ущърб на държавата.
68
7
 
9
 
! Отговори
Xaxa преди 2 години
Сбогом . Целия български народ ти пожелава скорошно дело и осъдителна присъда до живот за държавна измяна на теб и цялата ти шайка.
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гугъл цензурира мнения за Киро. КИРО КУПИ ГУГЪЛ, КУПИ КОРАЛ, КУПИ СИ ДЕПУТАТИ ЗА ПО 3 МИЛИОНА ЛЕВА. АЛОУ! Няма да простим.
66
7
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
До: номер 66 Да бе, и ти си прав, народът си иска мафията, какво да спорим! Овцата иска да я доят и стрижат, за да не и е горещо през лятото...
65
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе Гюров? Нали свалихте Гешев и мафия вече няма?
64
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре бе, Кирил.бил светец. Я кажете тоя светец какво направи за 6 месеца? Освен за РСМ и падането на ветото, за нещо друго работи ли през тия 6 месеца? Какво изпълни от обещанията си?
63
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха тоя пиян ли е?
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гюров нарече законно избрани депутати "мафия", в парламентарна зала. С което наруши правилника и опозори НС. Трябва да бъде отстранен от 3 поредни заседания. Според правилника на НС който явно, днес цял ден ще се чете от председателстващият Вигенин.
61
4
 
8
 
! Отговори
До 48 преди 2 години
Ти ли си народа,бе ?Народа получи възможното за такава криза и той,народа оценява това.Само мафиотите не са доволни,защото им дръпнаха копанката от устата.
60
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
П.П. Единственото, което Киро оправя, откакто е дошъл на власт, е ЛЕНА. Всяка друга работа е занемарѐна.
59
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно народът е изпрос.тял до безобразие и си заслужава съдбата, която го очаква, защото ако досега ви се вижда зле, оттук натам ще ядете хурката. Без правистелство, без каквито и да са механизми за кризата, нито пари от евросъюза. Вие какво очаквахте, което и да е правителство да дойде и с вълшебната пръчка за 6 месеца да възстанови държава ограбвана от 30 години.