Сабрутев: Служебният кабинет действа абсурдно

Направихме много компромиси
7 яну 2023 20:15, Росен Стойчев
39
Сабрутев: Служебният кабинет действа абсурдно
Снимка: БГНЕС

С гласуването на декларацията стана ясно, че това НС няма намерение да работи за оправяне на проблемите на гражданите и бизнеса. Парламентът е абсолютно изчерпал се. В понеделник планираме да върнем мандата на държавния глава неизпълнен.

Още по темата
 По-добре да отидем на предсрочни избори. Това каза за Нова Нюз Венко Сабрутев от "Продължаваме Промяната".

По думите му ПП изисква максимално бързо да бъде връчен третият мандат. "Радев запазва еднолична власт и трябва да приключи тупането на топката. Действията на служебния кабинет са абсурдни и трябва да бъдат прекратени. Невнасянето на нов бюджет ще доведе до обедняване на половината българи. 2 млн. пенсионери и 1 млн. на минимална заплата. Когато държавните финанси се управляват правилно, има пари за всичко. България не е бедна страна, а ужасно крадена", заяви той.

"Направихме множество компромиси, за да бъде подкрепена нашата декларация. Няма как обаче да се откажем от нашите ценности. Искаме да продължим политиката по вдигане на доходите", коментира Сабрутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
9
 
! Отговори
ТОЗИ НЕ Е САБРУТЕВ преди 1 година
САЙТА, сменете снимката! Този НЕ Е САБРУТЕВ! Гледах дебата между партиите преди изборите по BTV - Сабрутев представляваше ПП и НЕ ИЗГЛЕЖДАШЕ ТАКА! А и тоя като чета - само лъжи говори! Явно е грешния човек!
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бензина слава Богу е 2.70! Тия спекуланти да не съм ги видял на власт че втория път 5 лв за литър не ни мърдат!
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама той не беше ли изгубен тоя пич?
10
1
 
13
 
! Отговори
Да питам преди 1 година
1"Радев запазва еднолична власт..."-Той ли отказва да направи редовно правителство или партиите в НС? 2 "Радев трябва да приключи тупането на топката."-а преди седмица ПП каза "Радев не ни даде достатъчно време"?! Кое искат сега? 3 "Невнасянето на нов бюджет ще доведе до обедняване на половината българи. 2 млн. пенсионери и 1 млн. на минимална заплата."-Не трябва ли партиите да направят правителство и да си направят бюджет, а не да наддават, да бягат и друг да се чуди как да изпълнява? ЛЪЖЦИ!
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сабрутев?ПП какво правителство искате да съставяте,като посочвате Петков и Василев за министри и викате изберете ни,а за другите-нямат право на министри?
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е този тип?! Как така е във властта?!
7
3
 
15
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Дянков каза че се раздавали пари на бизнеса и това увеличавало инфлацията и печалбите на бизнеса така наречен тук а ние обикновените българи плащаме цената подмяната вънвън Вън и разследване
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези"вдигания"на доходите, гледайте да не се изкилите.Вдигате доходите с % а цените нарастват в пъти.Това,ако не ви е ясно,се нарича инфлация или казано по елементарно,обезценяване на лева. И като съсипете и борда,100 лева ще са равни на новите 10 евро.БОГ да пази България от безумието на кастата.Но ако ние,сами не се опази от такива"капацитети"и ТОЙ няма да може. А вече сме в2023-та.Преди 100 години,в България са текли реки от кръв.Изумително е как събитията се повтарят в историята ни.
5
2
 
20
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Сабрутев кажи как си уредител цялата рода на държавни големи заплати а ако е от ГЕРБ е корупция що бе Сабрутев Вън вънвън от парламента назначените черепи
4
2
 
21
 
! Отговори
Сабутарев, преди 1 година
разкажи за жената и родата, назначени внезапно и взимащи заплати от 12 К, не ни се появявай, да ни теглиш локуми и отклоняваш темата1
3
4
 
12
 
! Отговори
Хайде сега, преди 1 година
...евтини ДС-сеири! Че нали точно Превратаджията Радев ви натрсе в политиката, та сега ще ни го раздавате на Служебен кабинет и "опозиция"! Пеете в един и същи хор, само си разпределяте ролите за наивници! И тоя сега ли откри ,че българите са почнали да "обедняват" та се загрижи ? Брутално окрадоха лъжите на Нинова! На Тоя му пука за пенсионерите и бедните, колкото за ланския сняг! Лъжат като за последно, пак какво успеят да завлекат! А те окрадоха яко!
2
4
 
15
 
! Отговори
До1 преди 1 година
Свестни викаш,десетки милиарда субсидии за бизнеса а за гражданите един Гоооолям!
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив. Когато правителството е служебно, животът е много по-добър и спокойно. И не става дума само за това служебно правителство или пък за сегашния президент. Всички служебни правителства, при всички президенти досега, все са били много по-свестни от другите.