ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ пак на разговори в НС, темата кабинет не била обсъждана

В сряда се очаква обща позицияя между двете парламентарни групи
17 апр 2023 18:25, Красимир Ангелов
146
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ пак на разговори в НС, темата кабинет не била обсъждана
Снимка: БГНЕС

Работни групи на първата и втората политически сили в 49-ото Народно събрание - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - са разговаряли в парламента в понеделник.

Още по темата
Няколко часа те обсъждали приоритетите в първата сесия на 49-ото Народно събрание, съобщава Нова телевизия.

И двете формации бяха категорични, че разговори за съставяне на правителство не е имало.

„Обсъжданията бяха само за това каква е законодателната програма на тази сесия на парламента. Обсъдихме списъка от законопроекти, които ще поставим за обсъждане. Няма изненади. Не обсъждаме дали ще има правителство и како би било то. Не е наша работа”, каза Николай Денков от ПП-ДБ.

„Основните теми, които обсъждаме, са свързани със законодателната рамка и ангажиментите относно Плана за възстановяване, Шенген и еврозоната. Утре продължаваме работата. В сряда ще излезем с обща позиция”, обясни Росен Желязков.

След срещата стана ясно, че на този етап не се е обсъждал въпросът за председател на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
11
 
! Отговори
Бгг преди 1 година
Ще се вземат, а кум ще им е Гешев. Сватосва новият краварски посланик. Горчиво!!! Ама и тихо да не се усетят избирателите им. Сватба ще е , ама с отвръщение за пред електората.
48
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен2 преди 1 година
И кои да правят правителство двете големи партии най после разговарят Държавата има нужда от правителство редовно Иначе за какво са тези избори да управлява Радев ли
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина е лесно манипулируем, кой не ни оправяше за 800 дни, кой първо ни сипа заплахата, че турците щели да ни нападат и оп, избраха Боко, после той си ходеше при Доган, Пеевски да не го забравяме също :)))
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез да вървят по дяволите всичките
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"не съм гласувал за Възраждане, нито за БСП. Гласувах за малка партия, която не влезе, но поне гласът ми не беше преразпределен, защото за мен опция негласуване няма." - като гласуваш за партия, която не влиза чудо голямо си направил подарил ди им векой лев от данъците ти и толкова. Но и аз виждам проблема... 20% от народа гласуват за партии с американска политика, 20% за партии с про-руска/турска политика, но останалите 60% не гласуваме за никой щото няма нито една про-европейска партия.
44
3
 
13
 
! Отговори
Mалорусь преди 1 година
Истината е .. че всички са в Казана на Краваристан!
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 49Кога не се е манипулирал вота, аз не си спомням честни избори :)
42
5
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Предатели! Никога повече!
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Не знам как се намериха толкова много олигоFFрени, които да гласуват за тези две партии. Особено за първата!!!!" - до 89та администрацията е 45,000 души за 9 милиона население... Днес е 650,000 души за 6,5млн население... Разбираш ли как първата си набира гласове? Вчера слушах един във влака работещ в администрацията величае ГЕРБ, ама си сложих слушалките за да не му се изплюя в лицето и да му обясня кои са Маджо и Каратиста и с кой работят...
40
2
 
5
 
! Отговори
На Радев Му дреме преди 1 година
Хахаааа.. МАФИЬЯ сте всички!
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вота много яко се изманипулира този път. Няма такава лъжа просто...
38
2
 
6
 
! Отговори
НА Мадуро Машините преди 1 година
Годежа е обявен, кой ще е кум и кой ще бие тъпана за благата ракия. Пастирите натискът яко, белоглавият орел е обезсилен от провалите на световната арена. От сега до края на Юни ще бъдат радикални относно изпълнението на зададените директиви. Българи дръжте се малко остана чичо Сам почти е сам. Слугите са в недоумение, кога ще е свадбата кой ще свири и кой ще комува.. Девет баби келяво дете!
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хабер Какви протести ве мен, ти срещу мутри можеш ли да протестираш ? :) Да ги оставим там да се карат и да си разпределят баницата :)))
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шиши и Бойко заедно с Кирил Петков и Христо Иванов гушнати. А някакви над 600 000 българи гласуваха за ПП и ДБ защото искат промяна. Найс а?
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мелник български град ли е или македонски ??
34
4
 
7
 
! Отговори
Хабер преди 1 година
Те са си едно и също. Сега само търсят начин да го съобщят на публиката. Не случайно т. нар. партии на протестите, осуетиха големи протести от първите дни. БСП вече демонстративно се прегръщат с ДБ. Две години нищо след Герб не е променено.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да ограбят парите от ЕС по плана за възстановяване ще напряват всичко каквото трябва. Вие пари от този план няма да видите. ИНаче ще гласувате за тях пак след няколко месеца.
32
4
 
4
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Като не обсъждат темата кабинет за какво се събират. Или първо обсъждат и тълкуват заповедите от Козяк и после ще говорят за кабинет. Не знам как се намериха толкова много олигоFFрени, които да гласуват за тези две партии. Особено за първата!!!! И преди да са започнали всезнайковците да правят съчинения по сънувано, ще кажа, че не съм гласувал за Възраждане, нито за БСП. Гласувах за малка партия, която не влезе, но поне гласът ми не беше преразпределен, защото за мен опция негласуване няма.
31
2
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Ще има сватба между мутри и шарлатани! Само не могат да се разберат кой ще е булката и кой младоженецът, кой ще е отдолу и кой отгоре.А наесен-развод, за местните избори 2 в 1.
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"На 23.04.2023 / неделя/ от 10.30 ч в град Мелник ОМО Илинден Пирин ще проведе голям Македонски събор.Кмета на град Сандански е разрешил събора.Ще се прочете Протестна Декларация против България.Ще има високи гости от Р.С.Македония.Ще има много музика , скара и македонски знамена.Заповядайте." - нека си празнуват, комар ни ухапал, ако не го бяха позволили тоя събор щяха да ни говорят по Брюксел. Нека врякат, Вие не ги конфронтирайте за да не падате на тяхното ниво.